Υψηλή πιστότης...

Reaction score
4.250
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Και κατι ακομη συμπληρωματικα.

Μπαινεις σε μια καινουρια οικοδομη. Ο εργολαβος σε ρωταει σ αρεσει το δωματιο? Πολυ καλο λες. Ο σουβατζης ομως κρυφογελαει. Βλεπει ατελειες στο δικο του το εργο που εσυ δεν τις βλεπεις. Το ιδιο και ο μπογιατζης. Γιατι εσυ δεν ξερεις που να εστιασεις.

Ο σουβατζης ομως, μολις μπει σ ενα καινουριο διαμερισμα αμεσως θα βρει τις ατελειες που εχει το δωματιο σε σχεση με αυτο που κανει (σουβας για παραδειγμα στην εν λογω περιπτωση).

Reaction score
2.248

Είμαι από τους μη μηχανολάτρες.... και εξού και το avatar μου κομινγ φρομ και δυστυχώς αδυνατώ να σε παρακολουθήσω λόγω γνώσεων.

Reaction score
4.250

Και επι του αντικειμενου.

Πας να ακουσεις την αγαπημενη μουσικουλα σου με τον Κωστα ΕΑΡ (και γ@μω τις ατυχιες!!). Κι ας πουμε ειναι στα κεφια του!!! Ερε κι οταν αρχισει τα επιστημονικα του, αυτο το ακουσες? Εκεινο ετσι πρεπει να παιζει ετσι στην πραγματικοτητα? Ειναι οντως αυτο χειροκροτημα που ακουσαμε? Ενα σωρο λεπτομερειες που δεν εδινες σημασια γιατι ετσι απλα παρασυροσουν απο την μουσικη.

Αει σιχτηρ λες, παμε στο ραδιοφωνακι μας, τελειο ειναι (αλλα πιστοτητα στον ηχο δεν εχει :126:)

Reaction score
11

Είμαι από τους μη μηχανολάτρες.... και εξού και το avatar μου κομινγ φρομ και δυστυχώς αδυνατώ να σε παρακολουθήσω λόγω γνώσεων.
Σαμπάκι! Ασκαρδαμυκτί!

:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Οι μετρήσεις λένε ότι θέλει sub, το αυτί όμως το απόρριψε ότι μπήκε στην αλυσίδα. Τι να κάνω?
Άλλαξε αυτιά ή βρες τρόπο να το κάνεις να παίξει στον χώρο σου. Το να μην γνωρίζεις πως θα το κάνεις δεν είναι κακό. Κακό είναι να απορρίπτεις αυτό που δεν γνωρίζεις με δικαιολογίες που σε βολεύουν (βλέπε αυτί). Το ορθό δεν είναι υποκειμενικό ούτε σηκώνει συζήτηση αναλόγως του... αυτιού. Μην είστε τόσο εγωιστές... :126:

...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πρόκειται γιά θέμα αντίληψης και μη γραμμικότητας στην επεξεργασία από τα κέντρα του εγκεφάλου.Φαινόμενα Temporal Masking(Μη Ταυτόχρονη Επικάλυψη,επικάλυψη στο πεδίο του χρόνου) που φανερώνουν ακριβώς την έλλειψη γραμμικότητας του ακουστικού μας συστήματος.Ο βαθμός αντίληψης δεν είναι ταυτόσημος γιά όλους τους εγκεφάλους και διαφοροποιείται επίσης από παράγοντες όπως ηλικία,φυσική κατάσταση οσταρίων-κοχλία-νευρώνων,παθήσεις,χημικές ουσίες κτλ.
Κομματι απο ποσταρισμα Bhutia

Τωρα πιο ειναι ακριβως το ζητουμενο?
Η απολαυση της μουσικης η η τεχνικη δικαιωση ?

Ειναι σιγουρο οτι η πλειονοτητα των μηχανηματων που πωλουνται (αν οχι ολα) θα στρογγυλεψουν λιγο η περισσοτερο τον τετρ.παλμο
Ειναι σιγουρο οτι οσοι εχουν φτασει στο σημειο να παραξουν ενα προϊον ηχου τα περισσοτερα απο αυτα που οριζουμε ως προαπαιτουμενα τα ξερουν.(Τσακιριδης,Yamaha κλπ)
Ειναι σιγουρο οτι οι υποψηφιοι πελατες αγοραζουν βασει ονοματος (brand name),design,WAF και διαφορων αλλων παραμετρων ανεξαρτητων της ηχητικης επαρκειας τους.
Ειναι σιγουρο οτι οι πελατες αγοραζουν οτι αντεχουν να πληρωσουν
Ειναι σιγουρο οτι η πλειονοτητα τους δεν εχουν μουσικη παιδεια

Μηπως η Υψηλη Πιστοτητα ειναι μια Χειμαιρα?
Μηπως μοιαζουμε του σκυλου που κυνηγαει την ουρα του?
Μηπως η πχιοτητα σκοτωνει την μουσικη?
Μηπως μας λειπουν 50-100 χιλιαδες ?
Μηπως λεω...........:120:

Reaction score
20

...αυτή είναι η διαφωνία μου με τον Σπύρο.
Οι μετρήσεις λένε ότι θέλει sub, το αυτί όμως το απόρριψε ότι μπήκε στην αλυσίδα. Τι να κάνω?
αυτό το "ότι" είναι "όταν"???

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Άλλαξε αυτιά ή βρες τρόπο να το κάνεις να παίξει στον χώρο σου. Το να μην γνωρίζεις πως θα το κάνεις δεν είναι κακό. Κακό είναι να απορρίπτεις αυτό που δεν γνωρίζεις με δικαιολογίες που σε βολεύουν (βλέπε αυτί). Το ορθό δεν είναι υποκειμενικό ούτε σηκώνει συζήτηση αναλόγως του... αυτιού. Μην είστε τόσο εγωιστές... :126:

...
Αυτό είναι πριβέ δικό μου και δαγκώνει όταν πάει sub, σύζυγος και υιός κοντά :102:

Στο μεγάλο μου που είναι άλλης φιλοσοφίας μέχρι και τρίπαθο μπορώ να σκεφτώ (φτου φτου)

Κατά τα άλλα σκέφτομαι την εμφύτευση δύο ι-phone τυμπάνων και δύο sony 3D φακών για να έιμαι 3D ready στην νέα ψηφιακή τεχνολογία. :138:

Reaction score
20

Ναι "όταν"
Τέλεια!!!
Ετοιμάζω την απάντησή μου...:111::137:
πολλοί θα με μισήσουν :202:
αλλά μετά θα θυμηθούν τις εμπειρίες τους...
:612:

Reaction score
20

Και άμα μας αρέσει αυτό που ακούμε τι να κάνουμε?
Αυτουποβολή και να λέμε "δεν μετρά καλά δεν πρέπει να σου αρέσει..." μέχρι να πιστούμε ότι "ότι δεν μετρά καλά δεν επιτρέπετε να μας αρέσει?"
…αυτή είναι η διαφωνία μου με τον Σπύρο.
Οι μετρήσεις λένε ότι θέλει sub, το αυτί όμως το απόρριψε ότι μπήκε στην αλυσίδα.
Τι να κάνω?
Φίλε GeoVaz,
Μόνο μία είναι η σωστή απάντηση στο ερώτημά σου: ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μην αλλάζεις τίποτα!
Μέχρι να νιώσεις ότι θέλεις κάτι να αλλάξεις...

Ας μιλήσουν και τ'αυτιά, γιατί όχι? Περί ορέξεως ουδείς λόγος!

Περιστατικό 1:
Live σπαρταριστό συγκρότημα, ελληνικά τραγούδια, προσπαθώ να συγκεντρώσω την προσοχή μου στο κόντρα-μπάσο, όχι ηλεκτρικό μπασο... Γιατί στα περισσότερα CD, ακόμα και στα hard rock και στα heavy metal πολύ απλά δεν υπάρχει το ηλεκτρικό μπασο, δεν βγαίνει τίποτα από το στερεο... μα δεν είναι δυνατόν να έχω αλλάξει 4 δωμάτια και 851 συνδιασμούς μηχανάκια-ηχεία-καλώδια και από τα ίδια CD να μην ακούγεται το ηλεκτρικό μπάσο...
Και εκεί που είμαι μέσα στην τρελλή χαρά που ακούω λάηβ κόντρα μπάσο μέσα σε 1 λεπτό αρχίζει και μου κοπανάει το κρανίο και τ'αυτιά και μου γδέρνει τα τύμπανα και γυρνώ το κεφάλι και συγκεντρώνομαι στην μουσική που βγαίνει από όλο το γκρουπ και μειώνεται το μπάσο και ηρεμώ κι εγώ...

Περιστατικό 2:
Έχω ένα ζευγάρι ηχειάκια για PC των 10 ευρώ και ένα ζευγάρι ακουστικά ψείρες των 5 ευρώ και ακούω μουσική από το pc. Από ένταση, άστο καλύτερα... αλλά από Αποκάλυψη Τώρα! Πωωωωωωωωωωωω ρε μάνα μου!!!! Ακούω εκείνη τη γνωστή την μία την ρουφι@να τη μύγα που πάντα κλάνει στο μέσο της 5ης του Μπετόβεν... Ακούω τον αέρα που σφυρίζει από τις ανοικτές πόρτες στο στούντιο που ηχογραφούν το CD… και σιγά και την κάρτα ήχου που’χει το πισί...
Γιατί δεν άκουσα ποτέ τέτοια πράγματα από ηχεία των 5.500 ευρώ με ενισχυτικά των 14.000 ευρώ κ.λπ κ.λπ??? (ξέρω την απάντηση, ρητορικό το ερώτημα...)

Περιστατικό 3:
Ένα στερεο της τάξης 7.000 ευρώ περίπου (ενισχυτής-CDplayer-ηχεία δαπέδου-καλώδια) και έχουμε ακούσει ένα κομμάτι με κινέζικα ταμπούρλα χίλιες φορές σε στάθμες που δεν ενοχλούν συν-ενοίκους στην πολυκατοικία, λέω άλλη μια φορά να το ακούσω θα ξ3ράσω... Ελεος...!!!

Και fast forward στο δωμάτιο με την στερεάρα των 60.000 ευρώ (χωρίς τα καλώδια) και κάποιος βάζει μια κομματάρα και αρχίζει και τρίζει το κτήριο κι εμείς βουρ από τον από κάτω όροφο τρέχουμε σκαλιά στον πρώτο να δούμε πια είναι ρε παιδί μου αυτή η κομματάρα???

Και ποια ήταν η κομματάρα, λέτε??? Ακριβώς! Τα κινέζικα ταμπούρλα και σταυροκοπιώμαστε βρε τι μ0uναρα ήσουν και δεν σε πήρα πρέφα??? Αλλά, τι να το κάνεις δεν αντέξαμε ΟΥΤΕ 60 δευτερόλεπτα στην ένταση... τρίζαν πόρτες, βιβλιοθήκες, ούτε που ακούσαμε εκείνο το μπιμπελό από την βιβλιοθήκη που αποφάσισε να αυτοκτονήσει και το έκανε πηδώντας στο πάτωμα, απλά μετά φεύγοντας είδαμε το πτώμα του 10 κομμάτια... και πάλι καλά που δεν φώναξαν την αστυνομία οι συν-ένοικοι...

Περιστατικό 4:
Εκλεκτή παρέα, όλοι χαηεντάδες με... 10ετή εμπειρία στο σπορ μίνιμουμ ρικουάηρμεντ... εγώ ήμουν της 20ετούς, τρομάρα μου...
Και είναι μαζί μας αυτός ο γκάβακας ο καινούριος ρε παιδί μου δεν μαθαίνει με τίποτις... Επιστήμων άθρωπας!!! ΩΡΛ, γ@μώ το κέρατό μου!!!! Εχει μαλιάσει η γλωσσα μας, έχουν λιώσει μηχανάκια και CD δε μπορεί να μάθει... ΣΤΟΚΟΣ... ρε μπασα=σώμα!, ψηλές=εικόνα, μεσαίες=όλη η μιούζικ, Π4Ν4Θ3Μ4 ΣΕ, θα μάθεις επιτέλους???

Ρε παιδιά, μας λέει, εγώ δεν τα ξερα αυτά τα πράγματα... πρώτη φορά ακούω εδώ για μεσαίες... εμείς 10 χρόνια τώρα που κάνουμε πρόβες και παίζουμε στις συναυλίες ερασιτεχνικά, πάντα πριν ξεκινήσουμε ανεβάζαμε στον μείκτη τα χαμηλά και τα υψηλά και κατεβάζαμε τις μεσαίες, τι'ν'αυτά που μου λέτε????

Να μην σας τα πολυλογώ, αφού συνήρθαμε από το σοκ, εμαζέψαμε τα ποτήρια μας από το πατωμα, και σηκωθήκαμε 5 μαλάκες χαηεντάδες και πήγαμε όλοι μαζί σαν τις κοκότες στον καμπινέ να... πουδράρουμε τις μύτες μας...
Μα πως μας την είπε τώρα έτσι ο ψάρακας???
Αστονε μωρέ το μ@λ@κα, τι ξέρει αυτός από υψηλή πιστότις???
Αψηλα το κεφάλι εμείς! Σιγά και μην ξεπεσουμε τόσο χαμηλά, ποιοι??? εμείς, οι χαηεντάδες??? να πάμε σε ζωντανή μουσική???? Μπουάχαχαχαχαχαχά!!!!

Να μην σας τα πολυλογώ μάγκες, κουραστηκα να γράφω, τα συμπεράσματα όλα δικά σας, και τι λέει ο ένας αριθμός ή ο άλλος επιστήμων, άστα... τα γνωστα το μακρύ του ενός καιτο κοντό του αλλονός...

Εγώ είμαι από τους μ@λ@κες που δεν γουστάρουν τα μπάσα γιατί γουστάρω 1.000.000 φορές καλύτερα την ανάλυση, δηλαδίς να ακούω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει εν-γε-γραμμένο εις το σιντί... άλλοι το λένε αναλυτικό, άλλοι υπερ-αναλυτικό, άλλοι κουραστικό, άλλο αποκαλυπτικό, τελειωμό δεν έχει...

Σας αγαπώ όλους, σας φιλώ όλους, μπορείτε να με banάρετε, μπορείτε και να με βρίσετε, μπορείτε, φυσικά, και να με αμφισβητίσετε όσο θέλετε!
Μόνο κακία μην μου κρατήσετε, σας παρακαλώ!
Φιλιά πολλά,
Νίκος

Reaction score
2.248

Αντε να πω και εγώ μία απάντηση.

Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά εάν ρωτήσετε το φόρουμ έχουν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα μουσική και κατά επέκταση ήχου που είναι συνυφασμένο με τις εμπειρίες τους.

Το θέμα hi-fi όπως έχει μεταφραστεί στις μέρες μας έχει μετατρέψει τους καταναλωτές από μουσικόφιλους που ήταν παλιά σε χαιφιντελίστες. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε μερικοί επειδή δεν περάσατε από αυτό το στάδιο. Θα το κάνω απλό.....

Την δεκαετία του 60-70 ο κόσμος ενδιαφερόταν για τον καλλιτέχνη και την μουσική. Να σκεφτείς ότι όταν έβγαζαν οι πινκ φλοιντ (ένα παράδειγμα) νέο album όλοι ψάχναμε να το ακούσουμε στο ράδιο, να το γράψουμε κτλ κτλ και ήταν αντικείμενο συζήτησης σε πληροφορώ το τραγούδι και ο καλλιτέχνης. Αυτό είχε σημασία.
Γίνονταν συναυλίες και από στόμα σε στόμα μαθεύοταν και γεμίζαμε το Ρόδον (όχι ιντερνετ όπως τώρα)
Εαν δε κάποιος μίλαγε περί hi-fi και πιστότητα τον λέγαμε φρικιό, δεν τον κάναμε παρέα και έπεφτε φατούρο (για όσους δεν γνωρίζουν είναι πολλαπλές σφαλίαρες στον σβέρκο από πολλά άτομα):138:
Σήμερα αμφιβάλω εάν κάποιος γνωρίζει την δουλειά κάποιου καλλιτέχνη αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει το μοντέλο του τάδε ενισχυτή που θα φτάσει στα ράφια τον τάδε μήνα και θα κοστίζει τόσο και θα έχει τα τάδε χαρακτηριστικά.

Με αυτά και αυτά μένω με τους καλλιτέχνες μου και τα μηχανάκια να τους υπηρετούν.

Και εγώ σας αγαπώ όλους (και όλες προπαντός)

Reaction score
20

Το θέμα hi-fi όπως έχει μεταφραστεί στις μέρες μας έχει μετατρέψει τους καταναλωτές από μουσικόφιλους που ήταν παλιά σε χαιφιντελίστες. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε μερικοί επειδή δεν περάσατε από αυτό το στάδιο.

Σήμερα αμφιβάλω εάν κάποιος γνωρίζει την δουλειά κάποιου καλλιτέχνη αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει το μοντέλο του τάδε ενισχυτή που θα φτάσει στα ράφια τον τάδε μήνα και θα κοστίζει τόσο και θα έχει τα τάδε χαρακτηριστικά.
Μόνο σε αυτά τα 2 διαφωνώ, στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ.
Και ήταν και είναι -διαφορετικού είδους, ναι- αλλά απόλαυση ο χαηεντισμός και πάντα τον απολάμβανα και θα τον απολαμβάνω όσο, αλλά όχι και όπως, την ακρόαση...

Γιατί είναι κακό να γλυφω και να μαθαίνω για μηχανάκια και δεν είναι όπως όταν γλύφω τα αυτκίνητα?

Αλλά πάντα τα ήθελα για να ακούω μουσική! και όχι για να τα μετρώ με το μέτρο...

Reaction score
200

Αντε να πω και εγώ μία απάντηση.

Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά εάν ρωτήσετε το φόρουμ έχουν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα μουσική και κατά επέκταση ήχου που είναι συνυφασμένο με τις εμπειρίες τους.

Το θέμα hi-fi όπως έχει μεταφραστεί στις μέρες μας έχει μετατρέψει τους καταναλωτές από μουσικόφιλους που ήταν παλιά σε χαιφιντελίστες. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε μερικοί επειδή δεν περάσατε από αυτό το στάδιο. Θα το κάνω απλό.....

Την δεκαετία του 60-70 ο κόσμος ενδιαφερόταν για τον καλλιτέχνη και την μουσική. Να σκεφτείς ότι όταν έβγαζαν οι πινκ φλοιντ (ένα παράδειγμα) νέο album όλοι ψάχναμε να το ακούσουμε στο ράδιο, να το γράψουμε κτλ κτλ και ήταν αντικείμενο συζήτησης σε πληροφορώ το τραγούδι και ο καλλιτέχνης. Αυτό είχε σημασία.
Γίνονταν συναυλίες και από στόμα σε στόμα μαθεύοταν και γεμίζαμε το Ρόδον (όχι ιντερνετ όπως τώρα)
Εαν δε κάποιος μίλαγε περί hi-fi και πιστότητα τον λέγαμε φρικιό, δεν τον κάναμε παρέα και έπεφτε φατούρο (για όσους δεν γνωρίζουν είναι πολλαπλές σφαλίαρες στον σβέρκο από πολλά άτομα):138:

Με αυτά και αυτά μένω με τους καλλιτέχνες μου και τα μηχανάκια να τους υπηρετούν.

Και εγώ σας αγαπώ όλους (και όλες προπαντός)

Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!!!

Τελικα υπαρχει και σωστος λογος εδω στο avsite.

Reaction score
4.250

Η πλειοψηφια των ανθρωπων που εχουν συστηματα υψηλης πιστοτητας (η εν πασει περιπτωσει, προσπαθουν) εχουν και μια πλουσια συλλογη απο σιντι η βινυλια και φυσικα ακουνε μετα μανιας. Εξαιρεσεις σιγουρα υπαρχουν.

Μιας και ανεφερες τους Πινκ Φλουντ και ενα σωρο λεπτομερειες που μαθαιναμε γυρω απ αυτους και παρομοια συγκροτηματα την δεκαετια 70-80. Λογικο.

Απλα τωρα η δεν βγαινουν παρομοια συγκροτηματα η εμεις δεν ασχολουμαστε με αυτα που ακουει η σημερινη νεολαια και ενδεχομενως αυτοι ξερουν πολυ περισσοτερα για τους συγχρονους καλλιτεχνες. Ενω εμεις μειναμε στο 70-80. Κατι σαν αυτους που μεινανε στον Τσιτσανη - Καζαντζιδη - Μπιθικωτση κ.λ.π. Να μην ξεχασω βεβαια οτι οταν ακουγα Led Zepelin, Doors κ.λ.π. στο σχολειο μου ημουν η συντριπτικη μειοψηφια. Οι περισσοτεροι ακουγαν η Disco η ελληνικα.

Απο τα δικα μου παιδικα μου χρονια θα πω μονο το εξης: Οταν ο πατερας μου (οικοδομος το επαγγελμα) αποφασισε να μας αγορασει ενα συστημα (πικαπ, ενισχυτης και ζευγος ηχειων δαπεδου) συμφωνα με τις πενιχρες οικονομικες δυνατοτητες που ειχε, ημασταν με τον αδερφο μου μες την τρελλη χαρα.

Ομως οταν πηγαμε στο σπιτι του γειτονα και ακουσαμε το δικο του συστημα καταλαβαμε οτι εμεις ειχαμε πολυ υποδεεστερο συστημα. Κατ αρχην σ εμας οτι επαιζε το ενα ηχειο το ιδιο επαιζε και το αλλο. Κατα τα αλλα ειχε πολυ δυναμη! Αυτο δεν σημαινει πως δεν απολαμβαναμε την μουσικουλα μας, αντιθετως ολα μια χαρα ηταν.

Τι σχεση εχει ομως το ν ακους και να αγαπας την μουσικη σου μ αυτο που ονομαζουμε υψηλη πιστοτητα. Και τι σχεση εχει επισης η υψηλη πιστοτητα με τα νουμερα που αναφερονται οσο αφορα την αξια των μηχανηματων. Μπορει ενα προιον να ειναι πολυ ακριβο αλλα και τελειως λανθασμενο ηχητικα. Η υψηλη πιστοτητα δεν εχει να κανει με τα λεφτα. Εχει να κανει με την επιστημη του ηχου.

Ενδεχομενως σ ενα καλο αποτελεσμα ηχητικα απο επιστημονικης πλευρας να μην υπαρχουν μονοδρομοι, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορουμε να ημαστε ισοπεδωτικοι και να το παιζουμε παντογνωστες ενω εχουμε μαυρο σκοταδι απο τεχνικα ζητηματα.

Reaction score
2.248

Μόνο σε αυτά τα 2 διαφωνώ, στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ.
Και ήταν και είναι -διαφορετικού είδους, ναι- αλλά απόλαυση ο χαηεντισμός και πάντα τον απολάμβανα και θα τον απολαμβάνω όσο, αλλά όχι και όπως, την ακρόαση...

Γιατί είναι κακό να γλυφω και να μαθαίνω για μηχανάκια και δεν είναι όπως όταν γλύφω τα αυτκίνητα?

Αλλά πάντα τα ήθελα για να ακούω μουσική! και όχι για να τα μετρώ με το μέτρο...
Σε όλες μας τις επιλογές υπάρχει ένας παράγοντας που λέγετε προσδοκία. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω και κάνω τις επιλογές μου.

Πίσω από την λέξη προσδοκία υπάρχει μία ολόκληρη φιλοσοφία και μπροστά υπάρχει ο σκοπός.

Για το αυτοκίνητο που λες εάν πχ σκοπός μου είναι η οικονομία θα πάρω υβριδικό. Εαν θέλω να παρκάρω παντού σμαρτ. Εαν θέλω να πουλήσω μούρη και τα έχω... ένα χαμμερ και πάει λέγοντας.

Εξάλου δεν λέμε ότι είναι κακό να γλύφουμε μηχανάκια και να μαθαίνουμε. (Η γνώση είναι τσάμπα σήμερα). Η επιλογή μας είναι το σημείο κλειδί και βάση ποιας φιλοσοφίας και προσδοκιών γίνεται.
Κακό είναι να χαρακτηρίζονται μερικοί εμμέσως "ηλίθιοι" σε αυτό το τhread επειδή δεν μπορούν να ακούσουν της παραμορφώσεις που βγάζουν οι εργαστηριακές μετρήσεις, λες και ξέρουν τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ και να το κάνουν και επανειλλημμένα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99