Φίδια!! Βοήθεια!!

Reaction score
0
Όχι, δεν κατέβηκαν να σωθούν από την πυρκαγιά στο σπίτι μου, αναφέρομαι στα περίφημα μοβ φίδια που παρουσιάζονται σε μερικές οθόνες plasma. Είμαι εδώ και 8 μήνες κάτοχος της Panasonic 42PX60 και εχθές άρχισε το γνωστό φαινόμενο που περιφρονούσα στις περιγραφές και τα screenshots που όμως είναι πράγματι λίαν εκνευριστικό γιατί είναι απρόβλεπτο και με αποσπά από την υπόθεση της ταινίας. Το χειρότερο είναι πως είμαι fan των anime και οι αγαπημένες μου σειρές είναι γεμάτες γρκιζοκίτρινες σκηνές και τα βλέπω αρκετά συχνά. Τι μπορώ να κάνω; Σημειώστε πως η καθαρίστρια πέταξε την απόδειξη αγοράς του ηλεκτρονικού καταστήματος που την πήρα, το οποίο μου την υπέδειξε ως εγγύηση.

Reaction score
0
Απάντηση: Φίδια!! Βοήθεια!!

Για το θεμα της εγγυησης μπορεις να ζητησεις ανατυπωση της αποδειξης απο το καταστημα αγορας μεσω του serial number.

Reaction score
19
Δυστυχώς δεν είναι θέμα προβληματικής λειτουργίας σε συγκεκριμένα κομμάτια. Είναι πρόβλημα γενικότερα του μοντέλου και απ'όσο γνωρίζω δε διορθώνεται. Στο avclub.gr έχουν αναφερθεί με 10άδες σελίδες στο θέμα και σε συνεχή επικοινωνία με την αντιπροσωπεία. Ψάξ'το.

Συγκεκριμένα, απ'ότι έχω καταλήξει εγώ (επίσης κάτοχος και τρισευχαριστημένος γενικότερα!) το πρόβλημα παρουσιάζετα σε μια συγκεκριμένη γκριζοπράσινη χρωματική διαβάθμιση. Σε διάφορα φόρουμ θα δεις να λένε ότι εξαλλείφεται αν παίξεις με τις ρυθμίσεις (brightness, contrast κτλ).

Κατά τη γνώμη μου προφανώς και εξαφανίζεται αφού με αυτό τον τρόπο αλλάζει το χρώμα μιας συγκεκριμένης διαφάθμισης σε μια σκηνή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η "προβληματική" διαβάθμιση δεν θα εμφανιστεί σε κάποια άλλη σκηνή.

Reaction score
2
Υπάρχει και η λύση αλλαγής του d-board από την αντιπροσωπεία η οποία μειώνει,αλλά δε λύνει το πρόβλημα. Οριστική λύση δεν υπάρχει.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σε forums της Αγγλίας διάβασα πως όσο ισχύει η εγγύηση πολλοί έλαβαν αντικατάσταση με βελτιωμένο μοντέλο με νέο board και πιο πρόσφατα η αντικατάσταση γίνεται με το επόμενο μοντέλο, 42PX70.
Εδώ τι ακριβώς προβλέπει η αντιπροσωπεία;

Reaction score
2
Ένα τηλέφωνο θα λύσει την απορία. Όσο για την 42PX70 έχει και αυτή το πρόβλημα σε μικρότερο βαθμό.

Reaction score
0
Ένα τηλέφωνο θα λύσει την απορία. Όσο για την 42PX70 έχει και αυτή το πρόβλημα σε μικρότερο βαθμό.
Σε πολύ μικρότερο βαθμό ευτυχώς... Γενικά η PX70 είναι αστέρι :respect:

Reaction score
0
Θα καλέσω τη Δευτέρα με το καλό. Εάν δεν γίνεται αντικατάσταση με την PX70, θα περιμένω τη σειρά 80 μέχρι η δικιά μου οθόνη να φτάσει τις 20,000 ώρες της (γιατί 60,000 μου ακούγεται ουτοπικό), με ή χωρίς φίδια... γιατί για φίδια, ακόμα και λίγα, δε ξαναπληρώνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan