- Reaction score
- 19
Οι CRT οπίσθιας προβολής, όπως και οι βιντεοπροβολείς CRT έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν burn-in από τις τηλεοράσεις Plasma...
Όπως και οι παλιές τηλεοράσεις crt.Οι CRT οπίσθιας προβολής, όπως και οι βιντεοπροβολείς CRT έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν burn-in από τις τηλεοράσεις Plasma...
Μεγαλύτερο κίνδυνο από τις Plasma, δε θα έλεγα ότι έχουν οι συγκεκριμένες, αλλά σαφώς υφίσταται και σε αυτές... :126:Όπως και οι παλιές τηλεοράσεις crt.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Μου έλυσες μιά απορία 10+ χρόνων !!!!! Είχα μιά SAMSUNG SP 47-W3HF αγορασμένη το 2000.Από το 2001 άρχισε πάνω αριστερά να εμφανίζεται το σήμα του MEGA λες και ήταν σαν "σιδερότυπο" στην οθόνη και ήταν αρκετά ενοχλητικό ειδικά όταν έβλεπα βίντεο ή DVD !...Eίχα έρθει σε επαφή τότε με την αντιπροσωπία η οποία βέβαια αποφάνθηκε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά αφού είχε στείλει τεχνικό στο σπίτι να τη δεί !!! Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε τα λόγια του "Αφου αχνοφαίνεται τι σε πειράζει ;" ...με τα χρόνια το είχα ξεχάσει ή δεν με ενοχλούσε, αλλά που και που το θυμόμουν, μέχρι φέτος το καλοκαίρι του 2010 που σταμάτησε να παίζει εικόνα και ακουγόταν μόνο ο ήχος, και η SAMSUNG ζητούσε 600 ευρώ για τη φτιάξει...έβαλα άλλα τόσα, πήρα καινούρια TV και αυτή πήρε την άγουσα για την ανακύκλωση.Τα λεφτά της τα είχε βγάλει πάντως...Οι CRT οπίσθιας προβολής, όπως και οι βιντεοπροβολείς CRT έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν burn-in από τις τηλεοράσεις Plasma...
Τί ευτυχής θνητός που είσαι! Εγώ πάλι μόνο το σήμα του Mega θα έβλεπα!! Θα με έτρωγε το σαράκι!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Μου έλυσες μιά απορία 10+ χρόνων !!!!! Είχα μιά SAMSUNG SP 47-W3HF αγορασμένη το 2000.Από το 2001 άρχισε πάνω αριστερά να εμφανίζεται το σήμα του MEGA λες και ήταν σαν "σιδερότυπο" στην οθόνη και ήταν αρκετά ενοχλητικό ειδικά όταν έβλεπα βίντεο ή DVD !...Eίχα έρθει σε επαφή τότε με την αντιπροσωπία η οποία βέβαια αποφάνθηκε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά αφού είχε στείλει τεχνικό στο σπίτι να τη δεί !!! Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε τα λόγια του "Αφου αχνοφαίνεται τι σε πειράζει ;" ...με τα χρόνια το είχα ξεχάσει ή δεν με ενοχλούσε, αλλά που και που το θυμόμουν, μέχρι φέτος το καλοκαίρι του 2010 που σταμάτησε να παίζει εικόνα και ακουγόταν μόνο ο ήχος, και η SAMSUNG ζητούσε 600 ευρώ για τη φτιάξει...έβαλα άλλα τόσα, πήρα καινούρια TV και αυτή πήρε την άγουσα για την ανακύκλωση.Τα λεφτά της τα είχε βγάλει πάντως...
Ηθικόν δίδαγμα: Μην βλέπετε mega !!! :414:Τί ευτυχής θνητός που είσαι! Εγώ πάλι μόνο το σήμα του Mega θα έβλεπα!! Θα με έτρωγε το σαράκι!!
Τί???? Να μην βλέπουμε το σοβαρό κανάλι????Ηθικόν δίδαγμα: Μην βλέπετε mega !!! :414:
Μου το είπε ο επίτιμος Β' χτες...Καλά να περνάτε βρε ! μόλις γυρίσεις με το καλό τα λέμε !ΥΓ: Για να ζηλεύεις, σε χαιρετώ από τη Βαρκελώνη! Αφού έβαλα όλη την οικογένεια για ύπνο, είπα να μπω στο σάιτ, αλλά το κ@λοWifi του ξενοδοχείου σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!