Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

JL_

Reaction score
19
Οι CRT οπίσθιας προβολής, όπως και οι βιντεοπροβολείς CRT έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν burn-in από τις τηλεοράσεις Plasma...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Εχω κι εγώ Panasonic plasma 42PX 80 εδώ και 3 χρόνια.

Πριν 2-3 μήνες, μου παρουσιάστηκε το φαινόμενο με το logo του mega.
Χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα, απλά έβαλα την σύζυγο να δεί 2-3 ταινίες σερί , το πρόβλημα δεν υπάρχει πιά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Α και μια σημαντική παρατήρηση, οι κατασκευαστές τηλεοράσεων plasma αναφέρουν ξεκάθαρα την περίπτωση δημιουργίας burn-in υπό ορισμένες συνθήκες.
Οι κατασκευαστές LCD αναφέρουν πουθενά τα εν γένει μειονεκτήματα που έχουν στην ποιότητα της εικόνας;

JL_

Reaction score
19
H πλάκα είναι, ότι πλέον και στα εγχειρίδια των τηλεοράσεων LCD υπάρχει προειδοποίηση για τον κίνδυνο burn-in... :204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Οι CRT οπίσθιας προβολής, όπως και οι βιντεοπροβολείς CRT έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν burn-in από τις τηλεοράσεις Plasma...
Όπως και οι παλιές τηλεοράσεις crt.

JL_

Reaction score
19
Όπως και οι παλιές τηλεοράσεις crt.
Μεγαλύτερο κίνδυνο από τις Plasma, δε θα έλεγα ότι έχουν οι συγκεκριμένες, αλλά σαφώς υφίσταται και σε αυτές... :126:

JL_

Reaction score
19
H Philips αποτελεί ειδική περίπτωση... :136:

Θυμάσαι ποιό μοντέλο ήταν;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Μου έλυσες μιά απορία 10+ χρόνων !!!!! Είχα μιά SAMSUNG SP 47-W3HF αγορασμένη το 2000.Από το 2001 άρχισε πάνω αριστερά να εμφανίζεται το σήμα του MEGA λες και ήταν σαν "σιδερότυπο" στην οθόνη και ήταν αρκετά ενοχλητικό ειδικά όταν έβλεπα βίντεο ή DVD !...Eίχα έρθει σε επαφή τότε με την αντιπροσωπία η οποία βέβαια αποφάνθηκε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά αφού είχε στείλει τεχνικό στο σπίτι να τη δεί !!! Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε τα λόγια του "Αφου αχνοφαίνεται τι σε πειράζει ;" ...με τα χρόνια το είχα ξεχάσει ή δεν με ενοχλούσε, αλλά που και που το θυμόμουν, μέχρι φέτος το καλοκαίρι του 2010 που σταμάτησε να παίζει εικόνα και ακουγόταν μόνο ο ήχος, και η SAMSUNG ζητούσε 600 ευρώ για τη φτιάξει...έβαλα άλλα τόσα, πήρα καινούρια TV και αυτή πήρε την άγουσα για την ανακύκλωση.Τα λεφτά της τα είχε βγάλει πάντως...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Re: Απάντηση: Re: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Μου έλυσες μιά απορία 10+ χρόνων !!!!! Είχα μιά SAMSUNG SP 47-W3HF αγορασμένη το 2000.Από το 2001 άρχισε πάνω αριστερά να εμφανίζεται το σήμα του MEGA λες και ήταν σαν "σιδερότυπο" στην οθόνη και ήταν αρκετά ενοχλητικό ειδικά όταν έβλεπα βίντεο ή DVD !...Eίχα έρθει σε επαφή τότε με την αντιπροσωπία η οποία βέβαια αποφάνθηκε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά αφού είχε στείλει τεχνικό στο σπίτι να τη δεί !!! Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε τα λόγια του "Αφου αχνοφαίνεται τι σε πειράζει ;" ...με τα χρόνια το είχα ξεχάσει ή δεν με ενοχλούσε, αλλά που και που το θυμόμουν, μέχρι φέτος το καλοκαίρι του 2010 που σταμάτησε να παίζει εικόνα και ακουγόταν μόνο ο ήχος, και η SAMSUNG ζητούσε 600 ευρώ για τη φτιάξει...έβαλα άλλα τόσα, πήρα καινούρια TV και αυτή πήρε την άγουσα για την ανακύκλωση.Τα λεφτά της τα είχε βγάλει πάντως...
Τί ευτυχής θνητός που είσαι! Εγώ πάλι μόνο το σήμα του Mega θα έβλεπα!! Θα με έτρωγε το σαράκι!!

ΥΓ: Για να ζηλεύεις, σε χαιρετώ από τη Βαρκελώνη! Αφού έβαλα όλη την οικογένεια για ύπνο, είπα να μπω στο σάιτ, αλλά το κ@λοWifi του ξενοδοχείου σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Τί ευτυχής θνητός που είσαι! Εγώ πάλι μόνο το σήμα του Mega θα έβλεπα!! Θα με έτρωγε το σαράκι!!
Ηθικόν δίδαγμα: Μην βλέπετε mega !!! :414:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

Ηθικόν δίδαγμα: Μην βλέπετε mega !!! :414:
Τί???? Να μην βλέπουμε το σοβαρό κανάλι????

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φαινόμενο burn in σε Panasonic 46PZ85

ΥΓ: Για να ζηλεύεις, σε χαιρετώ από τη Βαρκελώνη! Αφού έβαλα όλη την οικογένεια για ύπνο, είπα να μπω στο σάιτ, αλλά το κ@λοWifi του ξενοδοχείου σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!
Μου το είπε ο επίτιμος Β' χτες...Καλά να περνάτε βρε ! μόλις γυρίσεις με το καλό τα λέμε !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp