Φθηνός avr με 7ch pre-out

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Μιλάς για επικοινωνία μέσω του amazon ή αποστολή στα στοιχεία contact του site που διατηρεί για αγορά απευθείας απο εκεί?
Έχει διάφορα νομίζω.
αποστολή στα στοιχεία contact του site που διατηρεί για αγορά απευθείας απο εκεί

Reaction score
410
Παρακαλώ προτάσεις για σχετικά φθηνό avr που θα συνδεθεί με τα τελικά στάδια παλαιού avr για την οδήγηση 7 ηχείων.
Χρονια πολλα,σκεφτομαι να κανω το ιδιο χρησιμοποιωντας τον 5011 σαν προ και τον ονκυο 876 σαν τελικο,αλλα αναρωτιεμαι δεν προκυπτουν προβληματα?τι κανεις με τα ποντεσιομετρα?με την παραμετροποιηση?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Το ποτενσιόμετρο του Onkyo στο 0 και όλες οι ρυθμίσεις απο τον Marantz. Κάνε ένα reset στον Onkyo και βάλε τα ηχεία large (bypass). :)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
410
Το ποτενσιόμετρο του Onkyo στο 0 και όλες οι ρυθμίσεις απο τον Marantz. Κάνε ένα reset στον Onkyo και βάλε τα ηχεία large (bypass). :)
ποτενσιομετρο ναι :D
δεν δουλευουν οι hdmi στον ονκυο λογικα θα υπαρχει τροπος να γινει απο το μενου της οθονης του,
και δηλαδη δεν προκυπτει κανενα προβλημα απο αυτην την συνδεση?θα δουλευει σαν τελικος καθαρα ο ονκυο?ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Reaction score
410
α κατι που ξεχασα, καποιος μου ειπε οταν ανοιγω και κλεινω τους δυο avr να τους εχω στο mute για να προστατεψω τα ηχεια,ισχυει κατι τετοιο?βεβαια δεν καταλαβαινω το γιατι εαν εχω τον ονκυο στο 0 και τον μαραντζ χαμηλα γιατι να παθει κατι το ηχειο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
α κατι που ξεχασα, καποιος μου ειπε οταν ανοιγω και κλεινω τους δυο avr να τους εχω στο mute για να προστατεψω τα ηχεια,ισχυει κατι τετοιο?
Δεν ισχύει. Τα δικά μου ανάβουν στο -8.

Reaction score
410
Και τωρα εχεις τετοιο σεταπ?να τους συνδεσω απο την θυρα triger να ανοιγουν ταυτοχρονα?με απλο μονοφωνικο 3,5 βλεπω οτι θελει...σε ζαλισα

Reaction score
410
Eυχαριστω,λοιπον εκανα σημερα την συνδεση ο Μarantz sr5011 σαν προ και ο Ονκυο tx-sr876 σαν τελικος,ο Ονκυο το volume στο 0 multi-in σε mode pure μετα απο reset,το γουφερ το συνδεσα απ ευθειας πανω στον Μαραντζ,βαζoντας το aydyssey να κανει καλιμπραρισμα οταν ειναι η σειρα του γουφερ να δουλεψει ακουγεται πολυ χαμηλα και δεν το βρισκει ο Μαραντζ,μηπως πρεπει να συνδεσω και το γουφερ στον Ονκυο?η ενταση του γουφερ ειναι στην μεση οπως ζητηθηκε απο το odyssey.

Reaction score
410
Ο sr5011 σαν προ θα εχει διαφορα με τον sr6011?
Δεν νομιζω να χουν σημαντικες διαφορες ιδιως ως προ,αλλα εαν διαθετεις χρηματα για τον 6011,θα μπορουσες να πας στον 5012 που εχει ΗΕΟS και dts virtual x που δεν εχει ο 5011..
Eυχαριστω πολυ τον Zizik για τις συμβουλες,μια χαρα δουλευουν ολα..

Reaction score
1.064
Δεν νομιζω να χουν σημαντικες διαφορες ιδιως ως προ,αλλα εαν διαθετεις χρηματα για τον 6011,θα μπορουσες να πας στον 5012 που εχει ΗΕΟS και dts virtual x που δεν εχει ο 5011..
Eυχαριστω πολυ τον Zizik για τις συμβουλες,μια χαρα δουλευουν ολα..
Σε ευχαριστω για την απαντηση . Ειμαι πολυ ταπεινος θα δουλεψω μονο 5.1 !

Reaction score
410
Σε ευχαριστω για την απαντηση . Ειμαι πολυ ταπεινος θα δουλεψω μονο 5.1 !
Και γω 5.1 δουλευω αλλα το Heos και το dts virtual x δεν εχουν να κανουν με αριθμο ηχειων,ισα ισα το δευτερο βοηθαει στην προσομοιωση εαν δεν εχεις πολλα ηχεια και το HEOS ειναι βοηθητικο προγραμμα για wireless streaming συνδεση με ασυρματα ηχεια κλπ..

Reaction score
403
εχω εναν onkyo 5007 και σκέφτομαι να πάρω εναν νεό av receiver για να έχω υποστήριξη 4K HDR, atmos, DTS X, auro (αν υποστηρίζεται) κτλ..
το set up μεχρι τώρα ειναι 5.1 αλλα στο μέλλον σκέφτομαι 2 ή 4 ηχεια atmos στην ψευδοροφή. δηλαδή 5.1.2 ή 5.1.4
Ο χωρος ειναι ~16τμ

υπάρχει καλυτερη λύση απο τον marantz 5012 με 7 ch pre-out;
τι θα κερδίσω αν πάρω πχ τον καλυτερο 6012/7012;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef