- Reaction score
- 102.779
Re: Φωστηρες μου..........................
Φαίνεται να υποστηρίζει DD true-hd αλλά όχι dts-ma...
Φαίνεται να υποστηρίζει DD true-hd αλλά όχι dts-ma...
Σε μένα αναφέρεσαι, ή στον yiannis?:138:Σας ευχαριστω βεβαια για τις απαντησεις σας παλλικαρια μου και Γιαννακο πολυχρονος βρε φιλαρακι!!!!!
Μπα, όχι! Η 6850 μια χαρά είναι για τα νέα πολυκάναλα φορμά.Καλα παμε .....ειμαστε δηλαδη για καρτα γραφικων φρεσκια σειρας 6 ....εδω ομως ποια πρεπει να ειναι τα σωστα χαρακτηριστικα της?δηλαδη ποση ραμ και τα λοιπα?εννοω οτι πρεπει να τηρηθουν καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες ωστε να κανω την σωστη αγορα??
Καλα παμε .....ειμαστε δηλαδη για καρτα γραφικων φρεσκια σειρας 6 ....εδω ομως ποια πρεπει να ειναι τα σωστα χαρακτηριστικα της?δηλαδη ποση ραμ και τα λοιπα?εννοω οτι πρεπει να τηρηθουν καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες ωστε να κανω την σωστη αγορα??
Σας ευχαριστω βεβαια για τις απαντησεις σας παλλικαρια μου και Γιαννακο πολυχρονος βρε φιλαρακι!!!!!
σε ενα ονκιο 875 τα εβαλα.Και επαιζαν πιο καλα απο καθε αλλο ενισχυτη av, με μια διαφορα, ο 876 δεν ειναι το ιδιο γκαζιαρης.
Και εγω εχω την ιδια αποψη και περι προβληματων,αλλα και ηχητικου χαρακτηρα.Ναι, τι να σου πω προσεγμένο μηχανάκι το 905... Μου χάλασε στις 100 ώρες με χρήση στο υπνοδωμάτιο της κρεβατοκάμαρας...
Και το δεύτερο 905 που είχα στο σαλόνι το έδωσα. Ευτυχώς εκείνο δεν πρόλαβε να χαλάσει, γιατί το χρησιμοποιούσα ως προ μόνο.
Και ο ήχος του έξυνε, αν και τα DLS R55 έσωζαν λίγο την κατάσταση με τον μαλακό τους ήχο.