Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Re: Φωστηρες μου..........................

Φαίνεται να υποστηρίζει DD true-hd αλλά όχι dts-ma...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Φωστηρες μου..........................

Παρε κ' ενα OPPO βρε..:138:

Reaction score
54

Από το control panel ορίζουμε ως κάρτα ήχου την ΑΤΙ (ati hdmi output). Από εκεί περνάνε πλέον ήχος και εικόνα μέσω hdmi. Δε χρειάζεται άλλη κάρτα ήχου. Πιθανόν στο control panel και στις ρυθμίσεις ήχου να χρειαστεί να ρυθμίσουμε την αναπαραγωγή από 7,1 ηχεία, αντί για δικάναλη που είναι εξ ορισμού. Υπάρχει η πιθανότητα ανάλογα με το πρόγραμμα αναπαραγωγής να χρειαστεί να ρυθμίσουμε και αυτό ,για να δίνει πολυκάναλο ήχο ,καθώς και η πιθανότητα να λαμβάνουμε στον ενισχυτή πολυκάναλο ήχο pcm.
Την 4870 την αντικατέστησα με μια πολύ φθηνότερη!!! της νεώτερης σειράς 58χχ με αποτέλεσμα ,καλύτερη υποστήριξη πολυκάναλου ήχου και ελαφρώς μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας (και λιγότερη θερμότητα + θόρυβο).

Επίσης μια αναβάθμιση των drivers μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση του ήχου.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλα παμε .....ειμαστε δηλαδη για καρτα γραφικων φρεσκια σειρας 6 ....εδω ομως ποια πρεπει να ειναι τα σωστα χαρακτηριστικα της?δηλαδη ποση ραμ και τα λοιπα?εννοω οτι πρεπει να τηρηθουν καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες ωστε να κανω την σωστη αγορα??

Σας ευχαριστω βεβαια για τις απαντησεις σας παλλικαρια μου και Γιαννακο πολυχρονος βρε φιλαρακι!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Re: Απάντηση: Φωστηρες μου..........................

Σας ευχαριστω βεβαια για τις απαντησεις σας παλλικαρια μου και Γιαννακο πολυχρονος βρε φιλαρακι!!!!!
Σε μένα αναφέρεσαι, ή στον yiannis?:138:

yiannis7, Χρόνια μας Πολλά!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Re: Απάντηση: Φωστηρες μου..........................

Καλα παμε .....ειμαστε δηλαδη για καρτα γραφικων φρεσκια σειρας 6 ....εδω ομως ποια πρεπει να ειναι τα σωστα χαρακτηριστικα της?δηλαδη ποση ραμ και τα λοιπα?εννοω οτι πρεπει να τηρηθουν καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες ωστε να κανω την σωστη αγορα??
Μπα, όχι! Η 6850 μια χαρά είναι για τα νέα πολυκάναλα φορμά.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

vlasi

εαν σε ενδιαφέρει μόνο ο ήχος ( hd) και οχι το 3d οποιαδήποτε ΑΤΙ σειράς 56χχ θα σου κάνει την δουλειά. Εγω με μια 5670 έχω κανονικα hd ηχο, ρόλο παίζει και πλάυερ που θα χρησιμοποιήσεις.

Reaction score
54

Αρκεί και μια φτηνή κάρτα με 512 ραμ. Οι ακριβές αν δεν χρησιμοποιούνται για παιχνίδια είναι πεταμένα λεφτά και το λέω από εμπειρία.
Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά, χρόνια πολλά στους συνονόματους και σε σένα Γιάννη (rose athens)
(Σε όποιον Γιάννη και αν αναφερόταν, όλους μας πιάνουν οι ευχές)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Eίστε 3 στην σειρά,πολύχρονοι!!

Βλάσση κατάλαβες βρε ή θα αρχίσουν πάλι τα ιδιαίτερα;

Reaction score
54

(Για την ιστορία και τους μύθους που ζουν στα μυαλά μας σχετικά με ακριβές κάρτες. Είχα στο htpc μια ati 4870 και στον άλλο μου υπολογιστή μια 4870X2 , δηλαδή τις απολύτως κορυφαίες στην εποχή τους. Κάποια στιγμή καίγεται η 4870Χ2 στα καλά καθούμενα, αφού παιχνίδια δεν έπαιζα για να ζοριστεί και βάζω την 4870 του htpc στον κύριο υπολογιστή. Παίρνω μια πάμφθηνη ati 5xxx δε θυμάμαι ποια ακριβώς με 70 και κάτι ευρώ και τη βάζω προσωρινά.... στο htpc. Αποτέλεσμα καλύτερη υποστήριξη ήχου και ελαφρά ευκρινέστερη εικόνα στις ταινίες....Η προσωρινή λύση έγινε φυσικά οριστική και γλύτωσα και το βουητό της 4870)

thanks gstriftos.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Και τοπα εγω......αστερια εχει το τσαρδι μας.......φωστηρες βρε παιδι μου............................και ελεγα να χτυπαγα μια Auzentech meridian HD.......οποτε το αφηνουμε .....ε παιδακια????:143::143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Πάρτη την αν θές αλλά δεν νομίζω να βγάζει DTS-MA και DOLBY TRUE.
Aυτά θες να περνάει μαι κάρτα..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

αμα θές κατι πιο high ρε φιλαρακ πάρε μια Asus Xonar hdav1.3 deluxe με 7.1 αναλογικες σε ξεχωριστό board και hdmi.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και οι παραμετροποιησεις του πιο πανε περιπατο.Καλα διαβασματα, οχι μονο στο mca αλλα γενικα κανει πολλα κολπα, πολυ περισοτερα απο οσα νομιζουν αρκετοι (σε σχεση εμ την σειρα 7 παντα)

Reaction score
150

Ρε παλκαρ.... ακου και μη ρωτάς:

Θα πάρεις είτε την 6850 της ATI και θα έχεις κι HDMI 1.4 ή αν δεν θες να δώσεις 200 πάρε μια 5650 - 5770 που έχει HDMI 1.3.

Και μη ρωτάς γιατί! Γιατί το λέει ο Jargon! Σου αρκεί?

Αργύρη? Τι λες εσύ ωρέ για τις παραμετροποιήσεις? Τι σχέση έχουν με την κάρτα γραφικών?:143: Μήπως ξέχασε κανείς εκεί το ούζο ή σε χτύπησε το SVS στην καρκάλα σου?:143:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Pioneer lx 83

σε ενα ονκιο 875 τα εβαλα.Και επαιζαν πιο καλα απο καθε αλλο ενισχυτη av, με μια διαφορα, ο 876 δεν ειναι το ιδιο γκαζιαρης.

Και που να δεις τον 905 που έχω χαρίσει στον αδερφό μου! Περισσότερα γκάζια και ακόμα καλύτερη τροφοδοσία μιας και είχε τοροειδή!

Επίσης πολύ καλύτερο τηλεκοντρολ από τους νέους και στον 5508 χρησιμοποιώ το κοντρολ του 905 (είναι πολύ πιο πλήρες) κι έδωσα το χρέπι στον άλλο!... Η σειρά 5 ηταν πολύ προσεγμένη όντως κι αν μπριτζαρεις τα L&R στον 905 έχεις περίπου 300 Watt στα 8 και σου μένει ένας τελικός δικάναλος αν θες.

Reaction score
5.614
Re: Pioneer lx 83

Ναι, τι να σου πω προσεγμένο μηχανάκι το 905... Μου χάλασε στις 100 ώρες με χρήση στο υπνοδωμάτιο της κρεβατοκάμαρας...

Και το δεύτερο 905 που είχα στο σαλόνι το έδωσα. Ευτυχώς εκείνο δεν πρόλαβε να χαλάσει, γιατί το χρησιμοποιούσα ως προ μόνο.

Και ο ήχος του έξυνε, αν και τα DLS R55 έσωζαν λίγο την κατάσταση με τον μαλακό τους ήχο.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Pioneer lx 83

Ναι, τι να σου πω προσεγμένο μηχανάκι το 905... Μου χάλασε στις 100 ώρες με χρήση στο υπνοδωμάτιο της κρεβατοκάμαρας...

Και το δεύτερο 905 που είχα στο σαλόνι το έδωσα. Ευτυχώς εκείνο δεν πρόλαβε να χαλάσει, γιατί το χρησιμοποιούσα ως προ μόνο.

Και ο ήχος του έξυνε, αν και τα DLS R55 έσωζαν λίγο την κατάσταση με τον μαλακό τους ήχο.
Και εγω εχω την ιδια αποψη και περι προβληματων,αλλα και ηχητικου χαρακτηρα.

Βεβαια δεν ειχα ποτε onkyo...αλλα απ αυτα που ακουω απο φιλους και εχω ακουσει ο ιδιος.

Reaction score
15.548

Αφου πηρε AV με hdmi 1.4 καλυτερα να παρει καρτα που υποστηριζει το 1.4

Καλοριζικος μασελά :126:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991