gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.430
Απάντηση: Φωστηρες μου..........................
Που είναι το φωτορεπορτάζ βρε αχρείε!!
Που είναι το φωτορεπορτάζ βρε αχρείε!!
...Μιας και θα μας λιώσεις στις ερωτήσεις:116:
σασα ουτε πινω ουτε τις τρωωΡε παλκαρ.... ακου και μη ρωτάς:
Θα πάρεις είτε την 6850 της ATI και θα έχεις κι HDMI 1.4 ή αν δεν θες να δώσεις 200 πάρε μια 5650 - 5770 που έχει HDMI 1.3.
Και μη ρωτάς γιατί! Γιατί το λέει ο Jargon! Σου αρκεί?
Αργύρη? Τι λες εσύ ωρέ για τις παραμετροποιήσεις? Τι σχέση έχουν με την κάρτα γραφικών?:143: Μήπως ξέχασε κανείς εκεί το ούζο ή σε χτύπησε το SVS στην καρκάλα σου?:143:
Εχει αρκετες μνημες το mcacc για να παιξεις οπως θελεις :126:Η απορια μου τωρα ειναι η εξης...
Γιατι το κεντρικο μου που ειναι το Nautilus HTM1 μου το βγαζει στο καλιμπραρισμα ως small ενω ειναι full range speaker?
Θα μπορουσα να ανεβασω τα DB στο κεντρικο μιας και τα ICE που φοραει ο Πιονερ απλα το χαιδευουν και με τιποτα δεν το οδηγουν?
Ετσι ομως διαφοροποιω το αυτοματο καλιμπραρισμα που εγινε?θα μπορουσα να το αποθηκευσω σε διαφορετικες μνημες?
to κεντρικο και τα δ-α ειναι μικρα, οταν καταλαβεις το γιατι και καλυτερα θα ακους και δεν θα κινδυνευεις να δεις κανα κωνο να τρεχει στο πατωμα πανικοβλημενος,Η απορια μου τωρα ειναι η εξης...
Γιατι το κεντρικο μου που ειναι το Nautilus HTM1 μου το βγαζει στο καλιμπραρισμα ως small ενω ειναι full range speaker?
Θα μπορουσα να ανεβασω τα DB στο κεντρικο μιας και τα ICE που φοραει ο Πιονερ απλα το χαιδευουν και με τιποτα δεν το οδηγουν?
Ετσι ομως διαφοροποιω το αυτοματο καλιμπραρισμα που εγινε?θα μπορουσα να το αποθηκευσω σε διαφορετικες μνημες?