Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
11.802
Πιάσαμε τη σελήνη; Να μια χτεσινή, καθότι δεν έχω υπομονή να περιμένω μέχρι την πανσέληνο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

nice! με τι την έβγαλες?

Reaction score
11.802
Ευχαριστώ. NIKON D200 και το πριν 18 ημερών απόκτημά μου AF Nikkor 300mm IF-ED f/4

Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει για τη δικιά σου της Σελήνης; Αυτή που είχες βάλει στο ποστ #146

Λοιπόν έκανα και εγώ δοκιμές με τον παραπάνω φακό (ισοδύναμο = 450mm) αλλά και με τον φακό + teleconverter x2 TC-301 (ισοδύναμο = 900mm) αλλά και με φακό + teleconverter x2 TC-301 + teleconverter x2 TC-201 (ισοδύναμο = 1800mm).

Ασφαλή συμπεράσματα, τίποτα ακόμα, μιας και το τρίποδό μου δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος και οι φωτογραφίες βγήκαν με μέτρια ποιότητα.

Όμως ακούμπησα στα κάγκελα και έβγαλα αυτή του Παρθενώνα, απόσταση από την ταράτσα μου, περίπου 9.5 χιλιόμετρα. Επειδή ήθελα να την ανεβάσω σε πλήρες μέγεθος, έριξα αρκετά την ποιότητα, αυξάνοντας τη συμπίεση του jpeg, για αυτό φαίνεται έτσι.
Με δεξί κλικ και view image την βλέπετε ολόκληρη. Αν την κάνω resize κατάλληλο για forum, φαίνεται μια χαρά. Προσέξτε το αστέρι που κάνουν οι ακτίνες του φωτός αριστερά.

Reaction score
0

Τώρα εντάξει;

Κάνε αντιγραφή το λινκ από το IMG Code της φωτογραφίας, και επικόλλησέ το στο μήνυμά σου.

ευχαριστώ πολύ και sorry για την επανάληψη της φωτογραφίας, αρχάριος γαρ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929
Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Ευχαριστώ. NIKON D200 και το πριν 18 ημερών απόκτημά μου AF Nikkor 300mm IF-ED f/4

Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει για τη δικιά σου της Σελήνης; Αυτή που είχες βάλει στο ποστ #146

Λοιπόν έκανα και εγώ δοκιμές με τον παραπάνω φακό (ισοδύναμο = 450mm) αλλά και με τον φακό + teleconverter x2 TC-301 (ισοδύναμο = 900mm) αλλά και με φακό + teleconverter x2 TC-301 + teleconverter x2 TC-201 (ισοδύναμο = 1800mm).

Ασφαλή συμπεράσματα, τίποτα ακόμα, μιας και το τρίποδό μου δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος και οι φωτογραφίες βγήκαν με μέτρια ποιότητα.

Όμως ακούμπησα στα κάγκελα και έβγαλα αυτή του Παρθενώνα, απόσταση από την ταράτσα μου, περίπου 9.5 χιλιόμετρα. Επειδή ήθελα να την ανεβάσω σε πλήρες μέγεθος, έριξα αρκετά την ποιότητα, αυξάνοντας τη συμπίεση του jpeg, για αυτό φαίνεται έτσι.
Με δεξί κλικ και view image την βλέπετε ολόκληρη. Αν την κάνω resize κατάλληλο για forum, φαίνεται μια χαρά. Προσέξτε το αστέρι που κάνουν οι ακτίνες του φωτός αριστερά.

με γειές! Εκπληκτικό αποτέλεσμα σε τέτχια απόσταση (9,5 χιλ)!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

...απόσταση από την ταράτσα μου, περίπου 9.5 χιλιόμετρα
Εννοείς 9,5 km από το σπίτι σου με αυτοκίνητο, έτσι;

Δεν νομίζω να εννοείς σε ευθεία;

Reaction score
11.802
Σε ευθεία με μέτρηση από το Google Earth εννοώ. Επίσης η φωτό είναι λίγο καλύτερη στην πραγματικότητα, δεν έχει μπιμπίκια, αλλά τα απέκτησε λόγω μεγάλης συμπίεσης jpeg για να ανέβει στο photobucket χωρίς να μου την κάνει resize.

Reaction score
0
Μπράβο Πέτρο, η φωτογραφία σου είναι από τις καθαρότερες που έχω δει με θέμα το φεγγάρι τραβηγμένο με ένα φακό μόνο.
:444:

Reaction score
11.802
Ευχαριστώ! Είναι με αυτόν AF Nikkor 300mm IF-ED f/4 που είναι πολύ καλός. Επίσης έχει γίνει σωστό sharpening έτσι ώστε να αναδειχτούν οι λεπτομέρειες χωρίς να δημιουργηθούν ελαττώματα. Επίσης να τονίσω ότι είναι 100% κρόπ από το κεντρικό τμήμα της φωτό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

πανέμορφη η πρώτη!!απο που είναι?πανέμορφα χρώματα.
καλό ειναι πάντως να γράφουμε και τη μηχανή έχουμε.

η φωτογραφια μου ποστάρω ειναι απο την καλαμάτα.νυχτα πάνω σε βράχο με χρόνο στα 30sec.

Αυτό με το "χρόνο στα 30sec" μπορώ να το κάνω κι εγώ με την ψηφιακή μου;;και αν ναι ποια ρύθμιση είναι...

Και... προσωπική γνώμη....10!!:145:

Reaction score
1

Να και κάποιες δικές μου..:

Στα Καλάβρυτα, κοντά στη Ζαχλωρού:

Στο Ρίο:

Στην πλατεία Γεωργίου(Πάτρα):

Reaction score
1

Μόνο που δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτογραφίες χωρίς να υπάρξει συμπίεση...

Οι φωτό που μόλις ανέβασα είναι με 12.2Mps. και το photobucket τις μετατρέπει σε 1.024 x 768...

Ξέρει κανείς πως να το κάνω χωρίς συμπίεση;;(sorry αν χαλάω το thread..)

Reaction score
7

Στο imageshack.us διατηρείται η αρχική ανάλυση, αλλά λάβε υπ'όψη σου ότι θα αργούν να φορτώσουν στον browser, αναλόγως τη σύνδεση του καθενός.

Reaction score
1

Στο imageshack.us διατηρείται η αρχική ανάλυση, αλλά λάβε υπ'όψη σου ότι θα αργούν να φορτώσουν στον browser, αναλόγως τη σύνδεση του καθενός.
Δεν με πειράζει... αφού κρατάει την ανάλυση είναι οκ..

Thanks..!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.918

Σύσφιξη σχέσεων και πράσινη ανάπτυξη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

καιμακτσαλαν(χωρις πολυ χιονι)

Uploaded with ImageShack.us
πολύ ωραία! :112:

εσύ kotsidisjohn, είσαι ...σε λάθος κατηγορία!:137::138: (φοβερή..)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead