- Reaction score
- 11.802
Πιάσαμε τη σελήνη; Να μια χτεσινή, καθότι δεν έχω υπομονή να περιμένω μέχρι την πανσέληνο.

Τώρα εντάξει;
![]()
Κάνε αντιγραφή το λινκ από το IMG Code της φωτογραφίας, και επικόλλησέ το στο μήνυμά σου.
Ευχαριστώ. NIKON D200 και το πριν 18 ημερών απόκτημά μου AF Nikkor 300mm IF-ED f/4
![]()
Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει για τη δικιά σου της Σελήνης; Αυτή που είχες βάλει στο ποστ #146
Λοιπόν έκανα και εγώ δοκιμές με τον παραπάνω φακό (ισοδύναμο = 450mm) αλλά και με τον φακό + teleconverter x2 TC-301 (ισοδύναμο = 900mm) αλλά και με φακό + teleconverter x2 TC-301 + teleconverter x2 TC-201 (ισοδύναμο = 1800mm).
Ασφαλή συμπεράσματα, τίποτα ακόμα, μιας και το τρίποδό μου δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος και οι φωτογραφίες βγήκαν με μέτρια ποιότητα.
Όμως ακούμπησα στα κάγκελα και έβγαλα αυτή του Παρθενώνα, απόσταση από την ταράτσα μου, περίπου 9.5 χιλιόμετρα. Επειδή ήθελα να την ανεβάσω σε πλήρες μέγεθος, έριξα αρκετά την ποιότητα, αυξάνοντας τη συμπίεση του jpeg, για αυτό φαίνεται έτσι.
Με δεξί κλικ και view image την βλέπετε ολόκληρη. Αν την κάνω resize κατάλληλο για forum, φαίνεται μια χαρά. Προσέξτε το αστέρι που κάνουν οι ακτίνες του φωτός αριστερά.
![]()
Εννοείς 9,5 km από το σπίτι σου με αυτοκίνητο, έτσι;...απόσταση από την ταράτσα μου, περίπου 9.5 χιλιόμετρα
Αυτό με το "χρόνο στα 30sec" μπορώ να το κάνω κι εγώ με την ψηφιακή μου;;και αν ναι ποια ρύθμιση είναι...
Δεν με πειράζει... αφού κρατάει την ανάλυση είναι οκ..Στο imageshack.us διατηρείται η αρχική ανάλυση, αλλά λάβε υπ'όψη σου ότι θα αργούν να φορτώσουν στον browser, αναλόγως τη σύνδεση του καθενός.
πολύ ωραία! :112: