- Reaction score
- 33
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλορίζικη και καλό διάβασμα. Δε πιστεύω το βιντεάκι από την κάλπη να ήταν με αυτή;
΄Οχι, εξάλλου εγώ ψηφίζω στα Ιωάννινα! :107:
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλορίζικη και καλό διάβασμα. Δε πιστεύω το βιντεάκι από την κάλπη να ήταν με αυτή;
Σε ευχαριστώ πολύ! Το εννοώ! με τις γνώμες σας θα γίνω καλύτερος.Ολες οι φωτο σου μου αρεσουν προσωπικα πολυ.
Η τελευταια ειναι πολυ ομορφη.
Η δεν ειχε πεσει πολυ ο ηλιος, δε βασιλεψε δηλαδη η θα μπορουσες ας πουμε να δωσεις κανα μεγαλυτερο διαφραγμα (σε νουμερο) για να σκοτεινιασει κι αλλο το θεμα, πισσα μαυρο δηλαδη θα μου αρεσε με πιο εντονο το χρωμα του ηλιοβασιλεματος.
Κατα τ αλλα πολυ καλο το καδραρισμα με τον κανονα των 3ων να τηρειται ομορφα...
Επισης η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε, χαχαχαχχ, η θαλασσα ρε εχει παρει λιγο αριστερα, νταξ οταν τραβαω εγω γερνει ολο δεξια, μια η αλλη ειμαστε...
Ωραία είναι στραβή, εάν έχεις έξω από το κάδρο και έναν Ροζ Πάνθηρα να προσπαθεί να το ισιάξει!
Ωραία είναι στραβή, εάν έχεις έξω από το κάδρο και έναν Ροζ Πάνθηρα να προσπαθεί να το ισιάξει!
1η, 3η, 4η Σούπερ με άρεσαν!!!Μερικες απο τις τελευταιες μου (ερασιτεχνικες πάντα) προσπαθειες...
Τραβηγμενες με Panasonic TZ5 και (λιγο εως πολυ) πειραγμένες στο Photoshop
Όχι γιατί δεν την βλέπουμε! :133:Έχω ταλέντο?
![]()
Έχω ταλέντο?
![]()
Όχι γιατί δεν την βλέπουμε! :133:
Χθες βράδυ και στα 3 μηνύματά σας έβλεπα κανονικά την φωτό...Ωπ!!! τώρα το παρατήρησα...:203:
και εγώ το ίδιο!Χθες βράδυ και στα 3 μηνύματά σας έβλεπα κανονικά την φωτό...
Τώρα που απαντώ δεν την βλέπω...
Το ίδιο έχει συμβεί κάμποσες φορές και με τους δικούς μου μπράουζερς και φωτό, αλλά όχι πάντα...