Φωτογραφία - Άγρια Φύση - Τοπίο.

V

VIDEOMIX

Guest
Η φωτογραφία εκτός απο την τεράστια δύναμη της καταγραφής για γεγονότα και προσωπικές στιγμές, ειναι μια πολύτιμη εφεύρεση για το ανθρώπινο είδος, διοτι έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε τον πλανήτη και να διαδωθεί το κάθε μέρος του σε όλους τους κατοίκους της. Επίσης καταφέραμε να καταγράψουμε την άγρια φύση που σαγυνεύει όλους μας το μυστήριο του αγνώστου που υπήρχε για το ζωικό βασίλειο, πρωτού εμφανισθεί η φωτογραφία. Η μαγεία του αγριου τοπίου ειναι κάτι που με αγγίζει ιδιαίτερα. Οπως επίσης και το να γνωρίσω κάθε τι που ζεί σε αυτό.
Ιδιαίτερα το τοπίο της σαβάνας αλλα και του Αμαζονίου, προσφέρετε με τον πλούτο τους για τέτοια ενασχόληση. Φωτογραφίες τέτοιου είδους παραθέτω ποιο κάτω με το είδος που έχουμε "βαπτίσει" ως ο "βασιλιάς των ζώων". Ειναι ενα απο τα ποιό αγαπημένα μου είδη,που ασχολούμε και εδω και πολλα χρόνια. Εχω βγάλει και εγω τέτοιου είδους φωτογραφίες και θα τις παραθέσω προσεχώς. Εαν και εσείς έχετε τέτοιες φωτογραφίες, παραθέστε τες. Επίσης μπορείτε και να γράψετε την γνώμη σας για αυτού του είδους την φωτογράφηση και γενικώτερα για το πόσο σας αρέσει σε οποιανδίποτε μορφή ηλεκτρονικού μέσου η παρακολούθηση του ζωικού βασιλείου.
 



Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Ωραίο τόπικ. :)

Οι δικές μου εμπειρίες από φωτογράφηση του ζωικού βασιλείου περιορίζονται σε εξορμήσεις σε ζωολογικούς κήπους δυστυχώς, αν και προσπαθώ να κανονίσω ένα ταξιδάκι στον Αμαζόνιο φέτος.

Προς το παρόν οι δικές μου φωτό με ζωάκια βρίσκονται εδώ: (από το Πάρκο στα Σπάτα)

http://www.defkalion.com/photography/thumbnails.php?album=32



Προσωπικά περνάω πολύ καλά όταν ασχολούμαι με αυτού του είδους τη φωτογράφηση, καθώς παρατηρώντας τους εκπροσώπους του είδους τα πράγματα στον κόσμο αυτό φαίνονται πολύ πιο απλά από ότι στον δικό μας.

Αυτός είναι και ένας λόγος που οι φωτογραφίες είναι ως επί το πλείστον αυθόρμητες και αυθεντικές, σε αντίθεση με τους ανθρώπους που... αφήστε καλύτερα...



Υ.Γ. Στην τελευταία φωτό ο ελέφαντας προσπαθεί να σηκωθεί για ριμπάουντ υποψιάζομαι ε?
 

V

VIDEOMIX

Guest
Δευκαλίων, πολύ καλές οι φώτος. Εχω και εγω φωτογραφήσει στο πάρκο στα Σπάτα. Εβγαλα αρκετές και πολύ καλές.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Σε ευχαριστώ. Ο χώρος εκεί είναι πολύ καλός και για τα ίδια τα ζώα νομίζω, αφού οι εκτάσεις είναι τεράστιες. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι αυτόν τον καιρό κάνανε "upgrade" το πάρκο, με καινούρια, κυρίως μεγάλα, ζώα.
 

V

VIDEOMIX

Guest
Aρα θα πρέπει να το ξαναεπισκεφθώ με την νέα μου D20. Aλήθεια, μια σελίδα με τις δουλειές μου όπως έχεις φτιάξει εσυ, ειναι εύκολη υπόθεση;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι φαίνεται. Αν το αποφασίσεις μπορώ να σε βοηθήσω για να μην ταλαιπωρηθείς. Δεν παίρνει πολύ χρόνο πάντως να το "στήσεις" αυτό το πράγμα.
 

V

VIDEOMIX

Guest
Σε ευχαριστώ. Η απόφαση υπάρχει, αρκεί η υλοποίησή της να ειναι εφικτή. Εαν θες γράψε μου με pm.
 


V

VIDEOMIX

Guest
Το διάβασα και θα σου απαντήσω σε όλα κάποια στιγμή με την ησυχία μου. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και κάποια στιγμή καλό θα ειναι να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα. Να'σαι καλά.
 











Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.299
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top