Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
UPDATED :lol: :lol: :lol:

Για χιλιοστη φορα ξανα βαζω new photo !!!
Αφου ειμαι maniac και ολο αλλαζω :mrgreen:

Γενικη κακοψη :D

Χωρις πιστοποιηση δεν ανοιγεις home cinema :mrgreen:

Το προβολικο :D

Το Rack (και καλα)

Tα κοντρολια :shock:

Kαι μερικα screen shots 8)

Κριτικες και σχολια φυσικα και ΔΕΝ γινονται δεκτα !!! :lol: :lol: :lol:

(Ντρεπομαι για το Rack απο το νοβοπαν και την μελαμινη) :oops:

Δεν δινω ομως 300 και 500 ευρω για ενα σοβαρο Rack αφου τοσο εχουν στις διαστασεις που το θελω...
Αναγκαστικα ψηλο για να μπαινει ο προβολεας επανω. Δεν θελω να τρυπησω ταβανια και τα σχετικα...
Θεωρω οτι ειναι ποιο βολικο ολα τα μηχανηματα να ειναι μαζι κοντα (λιγοτερα καλωδια) και ευχρηστα στη χριση.

Reaction score
7
Για ποιο λογο να τρυπησεις το ταβανι?
Και γιατι δεν το βαζεις με μια οριζοντια -οχι κρεμαστη- βαση πανω απο τις κουρτινες/καπακι ρολού...? εκτος και αν εχεις συρομενα παντζουρια... οποτε δεν ειναι καπακι ρολού....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Δεν υπαρχει λογος να τρυπησω το καπακι του ρολου για να βαλω βαση.
Το προτιμω ετσι πανω σε επιπλο απλα δεν μου αρεσει το ξυλινο <<Rack>> Hταν ομως μια φτηνη λυση...
Καμια ιδεα για το που μπορω να βαλω τη ΝΕΟΝ ??? Σε ποιο σημειο στο τοιχο εννοω. :roll:

Reaction score
7
Καπου που να εχει πριζα κοντα.
Βαλε το πρωτα να δεις ποσο "φωτιζει" και μετα αποφασιζεις.
Μαλλον ομως το κοβω εκτος του οπτικου πεδιου μεταξυ της οθονης -αφου λες οτι θα το εχεις αναμμενο...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Πολύ όμορφα όλα...

Αν όλα πάνε καλά, σε κανένα δίμηνο θα δείτε φωτό και του δικού μου χώρου (ακόμη είναι σε φάση ανακατάταξης - αναδιάρθρωσης)...

Πάντως, μάλλον πριν του Ανδρεάδη βλέπω να τις ποστάρω. :p :lol:

Reaction score
7
n_olympios said:
Πάντως, μάλλον πριν του Ανδρεάδη βλέπω να τις ποστάρω. :p :lol:
Μπα μην το λες...
Σκεφτομουν να κανω τα μαζεματα το 3ημερο.
Χαλασε ο υπολογιστης, οποτε αλλαξαν τα σχεδια, για να ασχοληθω μαζι του το 3 ημερο.
Εφτιαξε ομως οποτε ξανα αλλαξαν τα σχεδια.
Πηρα και κατι ασυρματους διακοπτες που ηθελα...
Βεβαια το μισο 3ημερο θα λειπω και την 1μαγια ειναι αργια...

Θα δειξει... Ειμαι σε καλο δρομο....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ναι καλα σε πιστεψαμε τωρα...
Το γιοφυρι της Αρτας πιο γρηγορα τελειωσε απο τις δικες σου photo.
Mεχρι να τις βγαλεις και να τις ανεβασεις θα βλεπω ταινιες σε dpl προβολεα 2.560 επι 1280 που θα τον εχω παρει 700 ευρω, γιατι σε 10 χρονια απο τωρα τοσο θα εχει :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά, ωραία τα καδράκια σινεκρέιζι.

Ανδρεάδη, να φωτογραφίσω τον χώρο μου η δεν λέει;
Μιας και τον είδες, για πές μας. :?

Reaction score
7
Αντε.... μιας και εκανα δουλεια σημερα (φαινονται ακομα τα καλωδια επανω απο την οθονη) και μενει και δουλεια για αυριο..... δειτε κατι στα γρηγορα...

Βack light, remote...

Ιδιο με το πανω αλλα υπερφωτισμενο απο τη φωτογραφικη

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Eπιτελους !!! :lol:
Αυτος ο πισωφωτισμος (back light) ειναι ολα τα λεφτα! Οταν βλεπεις ταινια το αφηνεις αναμεννο η ενοχλει? Αν το πανι σου ειναι μαυρο πισω δεν νομιζω να ενοχλει...
Ωραιο δωματιο σαν σχεδιο... Ορθογωνιο μακροστενο... Οτι πρεπει για dedicated room.
θα πρεπει σιγα σιγα ομως να αρχισεις να πουλας η να διωχνεις κανα επιπλο απο το χωρο. Και αν καποιος στο σπιτι δεν θελει να τον πεισεις. Πως θα το κανεις αυτο? :lol: Δεν ξερω. Αυτο το αφηνω σε εσενα. :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
VIDEOMIX said:
Τελικά, ωραία τα καδράκια σινεκρέιζι.

Ανδρεάδη, να φωτογραφίσω τον χώρο μου η δεν λέει;
Μιας και τον είδες, για πές μας. :?
Eμας μας ενδιαφερει να βλεπουμε υλοποιησεις ιδιως σε χωρους μικρους (που οι περισσοτεροι εχουμε) για να παιρνουμε ιδεες.
Το οτι ο χωρος σου ειναι μικρος η δεν <<λεει>> δεν λεει και τιποτα...
Δεν βλεπουμε μονο τους χωρους αλλα και τα μηχανηματα.
Μεσα απο τις photo και το post που εφτιαξες θα βοηθηθει αρκετος κοσμος που θελει να δει συνδιασμους μηχανηματων αλλα και την τοποθετηση που μπορει να εχουν αυτα μεσα σε ενα σαλονι η ενα δωματιο.

Εμεις θελουμε να βλεπουμε υλοποιησεις. Δεν θα βραβευσει κανεις τον χωρο αν ειναι ωραιος μεγαλος η ασχημος και μικρος.
Και ο Yoda απο οτι ειδα εχει προβλημα με τα επιπλα αλλα με εβαλε στη μπριζα γιατι αυτος ο φωτισμος πισω απο το πανι με εβαλε σε σκεψεις... :lol:

Τωρα αν υπαρχουν και επιδειξιες που εχουν καλο χωρο και τους αρεσει να ανεβαζουν photo με τις καθημερινες αλλαγες που κανουν για να το παιζουν καποιοι και να κουνιουνται (οπως εγω) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι να κανουμε?
Τουλαχιστον εμενα μου αρεσει να υλοποιω κατι και μετα να το δειχνω παιρνοντας τροφη απο τα σχολια σας μηπως και παρω και αλλες ιδεες...
Αλλωστε πιστευω καλυτερα να ειμαι επιδειξιας εδω παρα να βαλω την καπαρτινα μου και να δειχνω το μοριο μου στα Δημοτικα σχολεια! :lol:
Ακους Yoda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
383
Oi δυο καλυτεροι χωροι που ξεχωρισα

ΝΟ 1 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΔΙΩΤΗΣ
Απεριτοs και καθαροs για να απολαυσηs την ταινια
ΝΟ 2 SOTHOMS
απομακρυνε ομωs τα μπουκαλακια διπλα απο τα οργανα....

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Kαι εμενα νου αρεσε ο ανετος χωρος και το στησιμο του Ραδιωτη αλλα και του Sothoms. :p
Στον Θωδορη θα προτεινα να βαλει ενα χαλι (αν του αρεσουν τα χαλια :D) στο σαλονι για να δειξει ακομα ποιο ωραιος ο χωρος και ζεστος... (θα κανει και καλο στον ηχο)
Στον Sothoms αν τα μπουκαλια δεν τριζουν με το sub παραδιπλα ας τα αφησει εκει :lol:

Reaction score
0
Παιδιά thanks για τα καλά σχόλια.
Maniac τα χαλιά είχαν βγει την ημέρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες λόγω ενός πάρτυ που προηγήθηκε και δεν ξαναμπήκαν μετά λόγω άνοιξης.
Όντως κάνει διαφορά η αντανάκλαση του ήχου από το γυμνό πάτωμα, ειδικά το μάρμαρο. Δες και το κεφάλαιο του DVE για την ρύθμιση του ήχου, που έχει ηχητικό παράδειγμα του ίδιου χώρου με και χωρίς ηχοαπορροφητικά υλικά. Η διαφορά είναι εμφανής στο αυτί και στον χώρο σου μέσα που έχεις εξοικειωθεί με μια χροιά σου χτυπάει ακόμα πιο άσχημα. Αλλά τι να κάνουμε, χαλιά 365 μέρες τον χρόνο δεν γίνεται...
Για λόγους βελτίωσης της θέασης αφαιρούνται κατά καιρούς και οι πίνακες (καλά, αντίγραφα είναι μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό...) που φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία, γιατί οι αντανακλάσεις επάνω τους μου αποσπούν την προσοχή από το πανί.

Στο πατρικό μου σπίτι στην Καλαμάτα ξεκίνησε project "home cinema στο υπόγειο", όπου ο χώρος θα είναι καρα-dedicated και τα πάντα θα φτιαχτούν από την αρχή όπως πρέπει, από υλικά και χρώματα μέχρι καλώδια, δομή δωματίου και θέσεις καναπέδων-πολυθρονών. Λογικά θα είναι έτοιμο πριν το mundial οπότε αναμένεται να εγκαινιαστεί πανηγυρικά. Να'ναι καλά το sky italia (με το οποίο είναι πορωμένος ο πατέρας μου) και πιθανόν να δούμε HD Ροναλντίνιο. Περισσότερα θα ξέρω σε καμια βδομάδα.

ΥΓ: για home cinema το παραλληλόγραμμο δωμάτιο είναι εντελώς λάθος, σε αντίθεση με αυτό που διάβασα κάποια posts παραπάνω. Ιδανικά το δωμάτιο πρέπει να έχει την πλευρά πίσω από τον θεατή να είναι μεγαλύτερη από την μπροστά.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ακριβως οπως το λες ειναι.
Ο πισω χωρος πρεπει να εχει φαρδυτερο τοιχο απο οτι ο μπροστα.
Αλλωστε αυτο θα βοηθησει την καλυτερη διαχειση του ηχου απο τα μπροστα ηχεια!
Οσο για το χαλι και εγω που ειχα παλια ακουγα ποιο ζεστο τον ηχο και μεστο.
Στο υπογειο στη Καλαματα ποια μηχανηματα θα πας?
Υπαρχουν παλια η θα πας αυτα που εχεις?
Σε ζηλευω που θα φτιαξεις dedicatet room. Ειναι το αποθημενο μου :p

Reaction score
0
Υπάρχει ήδη ένας sony str-db 940 και 5 ηχεία KEF που δεν θυμάμαι μοντέλα (2 δαπέδου, 2 βιβλιοθήκης και ένα κεντρικό) και ένα 12'' sub που επίσης μου διαφέυγει τώρα. Ο συνδιασμός αν και πάσχει από ενισχυτή ήταν ικανός να ταρακουνήσει υπερβολικά πολύ το σπίτι τις μέρες του Πάσχα με τους κεραυνούς από το War Of The Worlds. Γείτονες ευτυχώς δεν υπάρχουν για τουλάχιστον 500 μέτρα, η μετακόμιση σε dedicated χώρο θα γίνει για το καλό της μητέρας μου τις μέρες που τους επισκέπτομαι και για καλύτερες συνθήκες θέασης.
Υπάρχει επίσης και ένας Nokia 9800s που πάει για αλλαγή και ένα Pioneer 585.
Για προτζέκτορα θα εγκαταστήσουμε μόνιμα πλέον τον δικό μου 4805 που μετράει αντίστροφα τις μέρες του μέχρι την έλευση του ΙΝ76 (αν και μόλις με 370 ώρες).
Το σύνολο θα συμπληρωθεί με 2 μικρά βιβλιοθήκης για το 6ο και 7ο κανάλι (δεν έχουμε βρει ακόμη ποια γιατί πρέπει να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο, προφανώς KEF θα είναι κι αυτά), το dvd player θα μείνει στον πάνω όροφο για χάρη κάποιου με ψηφιακή έξοδο εικόνας για τον 4805 και αν μπορέσω θα ψήσω τον πατέρα μου να αλλάξει και τον sony (καταραμένο hi-tech που σε διάβαζα και σε ακολουθούσα εκείνα τα χρόνια και αγόραζα μπούρδες μηχανήματα!!!!). Γενικώς το setup κάποτε ήταν πολύ καλό (για τα δικά μου δεδομένα), αλλά οι εποχές που ήταν στην ακμή του έχουν περάσει προ πολλού.
Οθόνη δεν θα αγοραστεί αλλά θα χρησιμοποιηθεί ο τοίχος, μάλλον με goo. Πάντως πρόθεσή μου είναι η εικόνα να έχει πλάτος τουλάχιστον 2,5 μέτρα, θα εξαρτηθεί από το πόσο ορατό είναι το πιξέλιασμα από την θέση θέασης.Για καλώδια κλπ δεν ξέρω ακόμα, εξαρτάται από το budget που θέλει να διαθέσει ο πατέρας μου.

Reaction score
7
HomeCinema-Maniac said:
θα πρεπει σιγα σιγα ομως να αρχισεις να πουλας η να διωχνεις κανα επιπλο απο το χωρο. Και αν καποιος στο σπιτι δεν θελει να τον πεισεις.
Κοιτα ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν πιεζουν την τυχη τους.
Το οτι μετα την εγκατασταση εξακολουθω να μενω στο στιτι ειναι τυχη. Ε, αν προτεινω να φυγουν καποια επιπλα (οσο και να αγαπαει μια μανα το παιδι της), μαλλον θα με φυγουν ....

V

VIDEOMIX

Guest
Θοδωρής Ραδιώτης said:
ΥΓ: για home cinema το παραλληλόγραμμο δωμάτιο είναι εντελώς λάθος, σε αντίθεση με αυτό που διάβασα κάποια posts παραπάνω. Ιδανικά το δωμάτιο πρέπει να έχει την πλευρά πίσω από τον θεατή να είναι μεγαλύτερη από την μπροστά.
Όμως έτσι, θα πρέπει να γίνουν και οι πλαινοί τοίχοι με ανοικτή γωνία μπροστά και κλειστή πίσω. Δυσκολεύει το κτίσιμο. :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos