Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
lakiss51 said:
Πεστε μου μια ιδεα-εναν τροπο-ενν ετοιμο μηχανισμο που να τραβαει (σουρωνει!!!- η μαμα σας ξερει!) την κουρτινα ωστε να αποκαλυπτεται η οθονη σχεδον ταυτοχρονα που θα κατεβαινει (γκαγκαγκαν!!!). Αντε το Σαββατο φορτωνω απο ΑΚ και απο Δευτερα πιανω δουλεια: Ιδεεες θελω!!!
Ας κάνω μια προσπάθεια... Θα χρειαστείς μια (τουλάχιστον) τροχαλία, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ σκοινί (το πλαστικοποιημένο που απλώνουν τα ρούχα είναι αρκετά καλό) και να ανοίξεις την οροφή σου για να βρεις πρόσβαση στο μοτέρ, ή εναλλακτικά ένα άλλο μοτέρ που να παίρνει ρεύμα από την οροφή ή από την έξοδο trigger του ενισχυτή ή του προβολέα. Ενώνεις τις δύο άκρες του σχοινιού στο κατάλληλο μήκος, αφού το περάσεις από τις θηλιές της κουρτίνας και την τροχαλία του μοτέρ.

Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι, φαντάζομαι.

Εναλλακτικά, υπάρχουν έτοιμες λύσεις για τηλεχειριζόμενες κουρτίνες/στόρια. :p :D

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Επειδη το photobacket τα επαιξε και εχασα ολες τις photo που ειχα ανεβασει ξανα ανεβαζω.
Ακομα δεν πηρα wide screen πανι :lol: :lol: :lol: Ουτε ξεφορτωθηκα το παλιο :(

Reaction score
62
2η Προσπάθεια
Φωτογραφίες απο κινητό.
Θα ήθελα λύσεις για αναβάθμιση και τοποθέτηση προτζέκτορα

Reaction score
298
Παρατηρώ ότι σε πολλά συστήματα υπάρχει μοστραρισμένη φωτογραφία γάμου. Μου θυμίζει το "territory marking" που κάνουν οι γάτες. Ξέρετε πώς. :p

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Η Αλλαγη ειναι γεγονος. !!!

Μετα την αλλαγη που εκανα στο χωρο νομιζω οτι εχω παρει αλλα μηχανηματα. Ο χωρος ανοιξε ο ηχος ειναι καλυτερος το 120'' πανι της e-screen δινει αλλη αισθηση και γενικα δεν υπαρχουν πολλα επιπλα παρα μονο τα απαραιτητα. :lol:
Ιδου ο χωρος μου μετα απο την τραμπα...
Ελπιζω να δινω ιδεες σε οσους εχουν το ιδιο προβλημα χωρου με εμενα. Μην σας ξεγελαει η photo. Το σαλονι μου ειναι 28 τ.μ μονο. Απλα μετα την τραμπα ανοιξε ο χωρος. :p

Αλλη αισθηση οι 120'' wide screen. :p

Ο Ζ4 στο τοιχο οπως επρεπε να μπει απο την αρχη. :p

Pioneer vsx 1015s τιμιο και φθηνο πλεον μηχανημα.
Sony NS 92 v Καλο upscaling. Eυχαριστημενος.
Τωρα η ΔΕΗ μπορει να πα να γα....... μπιμπ. :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Koygis.

Δεν ξερω κατά ποσο μπορει να μπει ένα πανι για προβολεα γιατι το υψος από το ταβανι που βλεπω μεχρι το επιπλο είναι μικρο. Αν είναι τουλαχιστον 1,70 υψος μπορεις να βαλεις. Ισως όχι όμως 120’’ αλλα 92’’
Εκτος και αν το κρεμασεις από την γυψοσανιδα οροφη και το φέρεις ποιο μπροστα ετσι ώστε όταν κατεβαινει να ερχετε μπροστα από το επιπλο.
Οσο για το προβολεα δεν μας δειχνεις το μηκος και το πισω μερος του χωρου σου.
Παντως εχεις πολύ ωραιο χωρο…
Θα σου πρότεινα να βγαλεις τον av από εκει που τον εχεις όμως γιατι θα παρει φωτια !!! Μικρος ο χωρος που τον εχεις. Η βαλε κανα κουλερακι !!!

Reaction score
164
Καλές θεάσεις. Καλύτερα έτσι από πριν.
Μερικές παρατηρήσεις:
-Το γυάλινο τραπέζι δεν καθρεφτίζει την οθόνη; Δεν σε εκνευρίζει;
-Δεν θα ήταν καλύτερα να αγοραστεί ένα ρακ ή ένα επιπλάκι να μπουν οι συσκευές; Έτσι εκτεθειμένες, με τα καλώδια χύμα και πάνω στο τζάμι, είναι κάπως. Άσε που αν αγοράσεις κάτι άλλο θα έχεις πρόβλημα χώρου.

Από τα πόσα μέτρα προβάλεις; Δεν έχεις πρόβλημα με τη φωτεινότητα;

Reaction score
0
βλεπω της φωτ απο τα HOME CINEMA, και κανενας δεν εχει βαλει φωτ απο προβολεα που παιζει γιατη..

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Το rack σιγα σιγα γιατι εσκασα 520 για το πανι. Σιγουρα θα βαλω ενα μικρο rack. Και εμενα δεν μου πολυ αρεσει το γυαλλινο τραπεζακι αλλα δεν ειχα κατι καλυτερο να βαλω...
Οσο για την τραπεζαρια ευτυχως δεν καθρεφτιζει η εικονα. Παραξενο ειναι παντως... Βεβαια καθρεφτιζετε στον καθρεφτη πανω απο την τραπεζαρια και κρεμαω ενα πανι οταν βλεπω ταινια.
Με την φωτεινοτητα εχεις δικιο. Απο την στιγμη που κανω προβολη απο τα 4,50 μετρα σε 120'' ο χωρος φωτιζει παραπανω τωρα και ειναι καπως εκνευριστικο αλλα αν βαψω τους τοιχους μαυρους η σκουρους εστω, εγω και τα μηχανηματα μου θα βρεθουμε αστεγοι! :lol:
Η επομενη κινηση μου λοιπων ειναι ενα μικρο rack. Ετσι και αλλιως θα μπει και ψηφιακος δεκτης οποτε θα χρειαστει...
Παντως με τα ηχεια στον τοιχο η surround αισθηση ειναι ποιο διαχυτη απο πριν. Δεν το περιμενα :p
Οσο για photo με τους προβολεις εν ωρα δρασης θα φροντισω να ανεβασω μερικες photo αυριο αν και δεν μπορεις να κρινεις και πολλα απο μια φωτο και να συγκρινεις εστω προχειρα τους προβολεις.
Παντως η 120'' αξιζει περα για περα!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Την αυξημενη φωτεινοτητα απο τις 120'' την παλευω με το να ριχνω το iris στο - 52
Γενικα εχω αλλαξει ρυθμισεις και φωτεινοτητες οχι μονο για αυτο τον λογο αλλα γιατι μου αρεσει καλυτερα η <<σκοτεινη>> εικονα παρα τα ψιλο-θαμπα αλλα πλουσια και φωτεινα χρωματα που μπορει να δωσει ο Ζ4. Με το brightness αυξημενο αρχιζουν και φαινονται και οι ατελειες στην εικονα. Κατι <<πριονιδια>> σε πολλους ειναι γνωστη αυτη η λεξη στον χωρο των προβολεων η αλλιως "το πριονισμα της εικονας" πιξελιαρισμα κτλ.
Ετσι και αλλιως μου αρεσει η κινηματογραφικη αισθηση της σκοτεινης εικονας και δεν με πειραζει που χανω σε αλλα οταν παιζω με iris - 52 και χαμηλα Brightness.
Σιγουρα ομως αν και το πανι ειναι εννοειτε 1 gain και παλι εχω περισσοτερο φως απο οτι θα ηθελα στο σαλονι.

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ καλά τα έφτιαξες.
Η στερεοφωνική σου "εικόνα", πως είναι;
Λίγο στενά τα βλέπω.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Η στερεοφωνικη μου εικονα ειναι καλη. Τα ηχεια left - right εχουν ανοιγμα 2.80 μ το ενα απο το αλλο οπως και τα surround πισω. Το σαλονι ειναι μακροστενο και απο τον ηχο ειμαι ευχαριστημενος. Δεν θα ηθελα την τραπεζαρια μεσα βεβαια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. :p Απλα εγινε σωστη δουλεια με βασης τοιχου καναλια κτλ. Παντως μιας και με ξερετε, πραγματικα σε αυτο το σαλονι κατι καλυτερο δεν μπορει να γινει οσο δεν φευγει η τραπεζαρια :(

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Πολυ καλυτερα ετσι.
Αυτο το τραπεζι ομως.....

Επισης παρε καναλια δαπεδου για να βαλεις τα καλωδια για να μην περπατανε χυμα στο πατωμα....
Υπαρχουν καναλια στο χρωμα του ξυλου ομως που ειναι το σοβαντιπι? Αλλιως θα φαινονται ασπρα. Τουλαχιστων τα καλωδια ειναι καφε ανοιχτο και καπως κρυβονται στο ματι αφου και το πατωμα ειναι ξυλινο.
Αν υπαρχει καναλι καφε στο χρωμα του πατωματος η του σοβαντιπι θα το εκανα.
Οσο για την τραπεζαρια εεε... :twisted: Καποια στιγμη θα παθει κανα ατυχημα :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Υπάρχουν. Και μάλιστα με όμορφα "κύματα" αποχρώσεων σκούρων ανάμεσα στο χρώμα.
Υπάρχουν τέτοια σε ενα χρωματοπωλείο της περιοχής μου. 8)

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Το βαρεθηκα το βαψιμο :lol: Θα δω αν βρω καναλια στο χρωμα που θελω.
Επισης το επομενο βημα ειναι να παρω ενα rack για τα μηχανηματα μιας και θα μπει και ενας επιγειος ψηφιακος δεκτης. Σκεφτομαι για αυτα εδω αλλα ειναι πανακριβα. :x :x :x Ειναι ομως κουκλια !!! Τα ζαχαρωνω εδω και καιρο! Μχμ... Εσας ποιο σας αρεσει καλυτερα?
Ειναι Ελληνικη εταιρια που τα φτιαχνει. Η exelixis.

520 euro αυτο με τα 4 και 420 το αυτο με τα 5.
Αυτο με τα 4 μου αρεσει καλυτερα. Τα ραφια ειναι ρυθμιζομενα...
Ξερετε κανα αλλο με rack ποιο φθηνο? Θα το εκτιμουσα δεοντος αν μου προτεινατε κατι. :p

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Φοβερη η ιδεα στηριξης του προβολεα με την πιο φθηνη και εξυπνη λυση! Τι στο καλο ψαχνουμε για ακριβες βασεις; Μανιακ επειδη με τον ιδιο τροπο θα στηριξω τον προβολεα σε δοκαρι μου επιβεβαιωσες στην πραξη αυτο που καιρο σκεφτομουν.Εχω φτιαξει ολοκληρη βιβλιοθηκη με γωνιες , ειχα τη λυση μπροστα μου και... ψαχνομουν. Αν και υπαρχει και η λυση της βασης τοιχου για μικρη τιβι, θα το μελετησω καλιτερα.Υπαρχει βεβαια ακομη το περιβοητο...φωτιστικο!!! Τα ρακ φανταστικα, αν κι εγω εφτιαξα ολοκληρο επιπλο (φωτο προσεχως) λιγο ογκωδες αλλα πιο εξυπηρετικο (6 ραφια και ντουλαπακια κατω για σιντι και δισκους κλπ) με 550€ - ευκαιρια- για να ταιριαζει με τα υπολοιπα ανανεουμενα επιπλα. Λες οτι ο ηχος με τα ηχεια σε 2,80μ αποσταση μεταξυ τους αποδιδουν πολυ καλα, αλλα εσυ σε τι αποσταση ακους-βλεπεις; Παντως κανονι ο χωρος σου! Αχ εσεις οι ελευθεροι, υπαρχετε για να ζηλευουμε οι...αλλοι!

Reaction score
175
Καλά τα γυάλινα ράφια αλλά μαζεύουν πολύ σκόνη και τη... δείχνουν κιόλας.... θα πρέπει να ξεσκονίζεις κάθε μέρα... εκτος αν βάλεις πάνω κανένα φύλλο αμμοβολής.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney