- Reaction score
- 5
Παντως μου αρεσει που ακομα και αν δε βοηθαει ο χωρος, κανουμε τα παντα για να απολαυσουμε αυτο που γουσταρουμε...
Cat-ur-iomoun...HomeCinema-Maniac said:Μεθυσμενος εισουν οταν εγραφες το Post η σε κοιταγε κανα αφεντικο και το εγραφες στα κλεφτα?
Σαν Φιλιπινεζα ακουγεσε Που δεν μιλαει καλα τα Ελληνικα. Προς τι η συντομογραφια?
Aααααααααααα !!!!!!!!!!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Cat-ur-iomoun...HomeCinema-Maniac said:Μεθυσμενος εισουν οταν εγραφες το Post η σε κοιταγε κανα αφεντικο και το εγραφες στα κλεφτα?
Σαν Φιλιπινεζα ακουγεσε Που δεν μιλαει καλα τα Ελληνικα. Προς τι η συντομογραφια?
Πολυ νερουλα φαγητα τρως βρε παιδι μου...Γιώργος Ανδρεάδης said:Λαπωνεζικα...
Μπα... μονο περιφεριακα τρωωHomeCinema-Maniac said:Φαε και τιποτα στερεο !
mia erwtisoula pios o logos na ine o provoleas kremasmenos anapoda apo to rafi kai na min kathete panw sto rafi?DIMITRIS K. said:...και voila και το δικό μου, αν και άργησα! Προτάσεις και ενστάσεις εννοείται δεκτές!!
HomeCinema-maniac said:ΠΑΝΙ- Ε-SCREEN 120'' Hλεκτρικο. ΗΧΕΙΑ- ΡΟΙΣΤΕΡ STATUS 6 SUB- YAMAHA YST SW 515
***** H οθονη ειναι EUROSCREEN??? *****
ΟΠΑ!!! ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Μάλλον εννοεί το πολύ μικρό τσάκισμα στο αριστερό κάτω μέρος της οθόνης κι ένα ανεπαίσθητο δεξιά.SupaCoopa said:Για σου Maniac με τις αεναες αλλαγες σου!
Ζαρες παντως δεν βλεπω στην οθονη... Εχεις καμια πιο κοντινη φωτο?
Ήθελα να το πω κομψάSupaCoopa said:Αν ειναι μονο αυτο που λες doctor, δεν ειναι απλα παραπονιαρης. Ειναι κλαψο$#%νης!
Που εισαι ρε Maniac να απαντησεις στο κοινο σου και να ανεβασεις το κοντερ?
Τον προβολεα τον εχεις κρεμασει ίσια ή αναποδα?
Ειχα αλλα τωρα που εσβησαν ολα απο το photo bucket πρεπει να ξανατραβαω photo :?SupaCoopa said:Για σου Maniac με τις αεναες αλλαγες σου!
Ζαρες παντως δεν βλεπω στην οθονη... Εχεις καμια πιο κοντινη φωτο?