Χαμηλή αξιοπιστία/ποιότητα κατασκευής LG OLED TV (55EC930V)

Μηνύματα
808
Reaction score
783
Κάποιοι προσπαθούν να παρακαμψουν αυτή την υποχρέωση με δύο τρόπους. Αφενός επικαλούνται μικρότερο εύλογο χρόνο ζωής των συσκευών τους (πχ οι κατασκευαστές smartphone). Αφετέρου αυξάνουν υπερβολικά το κόστος των διαθέσιμων ανταλλακτικών, συμμορφουμενοι τυπικως με την υποχρέωση διατήρησης τους αλλά κάνοντας ουσιαστικά ασύμφορη κάθε επισκευή. Ε, αυτό είναι καταφανως καταχρηστική πρακτική αντίθετη στο συμφέρον του καταναλωτή.
 

Μηνύματα
2.855
Reaction score
3.991
Η πενταετής εγγύηση έχει σχέση με το γεγονός ότι αν χαλάσει στην πενταετία στην αντικαθιστούν με το νεότερο μοντέλο... Στην παρούσα φάση ότι ποσο διαθέτει κάποιος για αγορά τηλεόρασης πρέπει να θεωρεί ότι είναι για βάθος πενταετίας και όχι παραπάνω... Δεν λέω αν είναι ηθικό η όχι απλά λέω τι συμβαίνει.
 

Μηνύματα
4.351
Reaction score
2.552
Από που κι ως που μια τηλεόραση θεωρείται ότι ντε και καλά πρέπει να βγάλει 10ετία;

5 έτη να το δεχτώ, όση είναι και η περίοδος της επεκταμένης εγγύησης.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
23.377
Reaction score
15.076
Από που κι ως που μια τηλεόραση θεωρείται ότι ντε και καλά πρέπει να βγάλει 10ετία;
Από τη στιγμή που η τεχνολογία ηλεκτρονικών επιτρέπει κάτι τέτοιο, πλέον. Το μόνο αρχαίο εξάρτημα που έχει απομείνει είναι ο ηλεκτρολυτικός πυκνωτής, και δεν θα μείνει ακόμη για πολύ.

Βέβαια, τα led της τεχνολογίας oled πάσχουν, και κάποια στιγμή θα αντικατασταθούν. Πιστεύω ότι θα υπάρξει εμπορικά βιώσιμη λύση σ' αυτό το πρόβλημα εντός της επομένης 5ετίας.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
156.897
Μηνύματα
2.425.649
Members
35.458
Νεότερο μέλος
ΑΛΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΓΙΩΝΗΣ
Top