Χαρίζω

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485
Απάντηση: Χαρίζω

Δεν έχει τίποτα απ' όλα αυτά μόνο προβολέα έχει...
Πηνελόπη, άνοιξε νέο θέμα, βάλε διαστάσεις χώρου, πληροφορίες (έχεις ενισχυτή AV? ηχεία? κάποιο στερεοφωνικό? BDp? κοκ), θέσεις καναπέ(δων)-τραπεζιών-παραθύρων-καλοριφέρ, για να βοηθήσουμε ο χώρος σου να γίνει ένα μικρό σινεμά!!!
Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!:107:
Αργότερα, το βράδυ, θα ανοίξω ένα θέμα, αφού πρώτα σκεφτώ το πού θα μπει ο προβολέας.

MAD PAX...:624::624::624:

Reaction score
2.150
Μέσα!:405:
Κάτι μου έρχεται στο μυαλό για λογαριασμούς και ξενοδόχους, αλλά άστο...:135:

Αν το αποφασίσει πάντως δηλώνω συμμετοχή από τώρα.

Μη σου πω κιόλας να συνεννοηθούμε με τον τεχνικό υπεύθυνο του σαιτ (με το αζημίωτο βρε παιδάκι μου:105:) να μας δηλώνει αυτόματα η πλατφόρμα σε κάθε νέα αντίστοιχη κίνηση!!

Reaction score
1

Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!:107:
Αργότερα, το βράδυ, θα ανοίξω ένα θέμα, αφού πρώτα σκεφτώ το πού θα μπει ο προβολέας.
Δεν χρειάζεται...πάρε με τηλέφωνο το απόγευμα, ή στείλε μου πμ πότε θα είσαι σπίτι να πάρω εγώ :116:

Reaction score
1

Θα της φτιάξω τοίχο μούρλια :116: ...βέβαια όλο το χαμαλίκι θα το κάνει ο άντρας της, εγώ θα είμαι ο επιβλέπων μηχανικός :142: Παίζει να συμφωνήσει και ο Γιάννης (rose.athens) σε κάτι που σκέφτηκα...

Reaction score
8

"Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν" φοβεροοό!! υπολογιστε και εμένα στην κλήρωση!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.103

"Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν" φοβεροοό!! υπολογιστε και εμένα στην κλήρωση!
Κοίτα το μήνυμα πάνω από σένα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.484
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$