Χαρίζω

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485
Απάντηση: Χαρίζω

Δεν έχει τίποτα απ' όλα αυτά μόνο προβολέα έχει...
Πηνελόπη, άνοιξε νέο θέμα, βάλε διαστάσεις χώρου, πληροφορίες (έχεις ενισχυτή AV? ηχεία? κάποιο στερεοφωνικό? BDp? κοκ), θέσεις καναπέ(δων)-τραπεζιών-παραθύρων-καλοριφέρ, για να βοηθήσουμε ο χώρος σου να γίνει ένα μικρό σινεμά!!!
Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!:107:
Αργότερα, το βράδυ, θα ανοίξω ένα θέμα, αφού πρώτα σκεφτώ το πού θα μπει ο προβολέας.

MAD PAX...:624::624::624:

Reaction score
2.150
Μέσα!:405:
Κάτι μου έρχεται στο μυαλό για λογαριασμούς και ξενοδόχους, αλλά άστο...:135:

Αν το αποφασίσει πάντως δηλώνω συμμετοχή από τώρα.

Μη σου πω κιόλας να συνεννοηθούμε με τον τεχνικό υπεύθυνο του σαιτ (με το αζημίωτο βρε παιδάκι μου:105:) να μας δηλώνει αυτόματα η πλατφόρμα σε κάθε νέα αντίστοιχη κίνηση!!

Reaction score
1

Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!:107:
Αργότερα, το βράδυ, θα ανοίξω ένα θέμα, αφού πρώτα σκεφτώ το πού θα μπει ο προβολέας.
Δεν χρειάζεται...πάρε με τηλέφωνο το απόγευμα, ή στείλε μου πμ πότε θα είσαι σπίτι να πάρω εγώ :116:

Reaction score
1

Θα της φτιάξω τοίχο μούρλια :116: ...βέβαια όλο το χαμαλίκι θα το κάνει ο άντρας της, εγώ θα είμαι ο επιβλέπων μηχανικός :142: Παίζει να συμφωνήσει και ο Γιάννης (rose.athens) σε κάτι που σκέφτηκα...

Reaction score
8

"Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν" φοβεροοό!! υπολογιστε και εμένα στην κλήρωση!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.145

"Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν" φοβεροοό!! υπολογιστε και εμένα στην κλήρωση!
Κοίτα το μήνυμα πάνω από σένα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.496
Members
38.456
Νεότερο μέλος