Χαριζονται οθονες προβολης

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Χαριζονται οθονες προβολης

Παίρνω σειρά για την 136'' εάν δεν την πάρει κάποιος! Καλές Εορτές! και Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους !!!

Reaction score
0
Καλά δεν χρειαζόταν να σβήσετε το ποστ για να την δώσετε αλλού την μικρή, δεν μου την χρώσταγε και κανείς εξάλλου...Χρόνια πολλά σε όλους!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

To ποστ σου σβήστηκε διότι με ένα και μοναδικό μήνυμα δεν επιτρέπεται να συμμετέχεις.
Αυτό γίνεται πάντα όταν χαρίζονται πράγματα και επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο μέλη με 30 μηνύματα και πάνω.
Εγώ ούτως ή άλλως μίλησα τηλεφωνικά με τον κώστας35 πολύ πριν από σένα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Χαριζονται οθονες προβολης

Όπως ανέφερα και πριν δεν μου την χρώσταγε κανείς, αλλά νομίζω ότι είναι λιγάκι άκομψο να σβήνεται το ποστ χωρίς αιτιολόγηση. Μπορούσε απλά να σημειωθεί αυτό που μου λες τώρα για τα 30 μηνύματα, το ότι γίνεται πάντα δεν αναφερόταν πουθενά και δεν το είχα ξαναδεί παρόλο που παρακολουθώ αραιά-πυκνά το φόρουμ από το 2007 (έστω και χωρίς ποστ). Άσε που δεν έχω και το τηλέφωνο του Κώστα!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλά,μην κάνεις έτσι χρονιάρες μέρες...να σου χαρίσω ένα Sony Led προβολέα;:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.570

Μ' έπνιξες βρε! :204::204::204::204:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Συγνώμη,δεν το ήθελα αλλά αφού είσαι ο πρώτος που απάντησε και έχεις περάσει τα 30 μηνύματα...you're the lucky guy:410:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.570

:204::204::204::618:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαριζονται οθονες προβολης

Όπως ανέφερα και πριν δεν μου την χρώσταγε κανείς, αλλά νομίζω ότι είναι λιγάκι άκομψο να σβήνεται το ποστ χωρίς αιτιολόγηση. Μπορούσε απλά να σημειωθεί αυτό που μου λες τώρα για τα 30 μηνύματα, το ότι γίνεται πάντα δεν αναφερόταν πουθενά και δεν το είχα ξαναδεί παρόλο που παρακολουθώ αραιά-πυκνά το φόρουμ από το 2007 (έστω και χωρίς ποστ). Άσε που δεν έχω και το τηλέφωνο του Κώστα!
Αν δεις παλιά θέματα "χαρίζεται" θα δεις πολλά σβησμένα ποστ από άτομα με λίγα ως καθόλου μηνύματα που έκαναν εγγραφή για να πάρουν το προϊόν που χαρίζεται.
Υπ΄όψιν ότι από τον κώστας35 πήρα έναν προβολέα που πουλούσε σε αγγελία κι έτσι έχω και το τηλέφωνό του.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαριζονται οθονες προβολης

Είπαμε, λήξαν το θέμα...Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλή καρδια κτλ!!!

Μια που σας βρήκα να ρωτήσω (αν και λίγο οφ τοπικ) και αυτό που έψαχνα αρχικά στο φόρουμ, ξέρει κανείς καμία οθόνη μέχρι 200 € στις 88 - 90 ίντσες για έναν epson tw6100; η προβολή είναι μαξ 210 εκ. λόγω απόστασης και ο χώρος στον τοίχο είναι 240 (όπου πρέπει να χωρέσει και η κάσα). Έλεγα για την Sopar Nema 3222HT[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] ([/FONT]http://goo.gl/hXQo4) αλλά μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμη άμεσα από ότι μου είπαν.

(για τον Sony πολύ ευχαρίστως, αλλά να στείλω πρώτα καμιά 25αριά μηνύματα ακόμα μην έχουμε πάλι τα ίδια!)

Reaction score
39
Μια παρακληση απο εμενα:Επειδή α) δεν είναι ωραίο να δημιουργούνται εντάσεις χωρίς λόγο και β) δεν θέλω να έρθω προσωπικά σε δύσκολη θέση απεναντι σε κανεναν σε περίπτωση που θελησω να χαρίσω εγω κατι, μπορείτε να τσεκαρετε οτι υπάρχει στους κανονισμούς των αγγελιών το όριο των minimum 30 posts;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

Εάν θέλεις να χαρίσεις κάτι και το βάλεις αγγελία, υποτίθεται ότι θα το δώσεις με μια σειρά προτεραιότητας σε όποιον ανταποκριθεί, ή θα το κάνεις κλήρωση.
Αλλιώς γράφεις ότι το δίνεις κατευθείαν στον τάδε, και δεν χρειάζεται καν να το βάλεις αγγελία - αναγγελία χαρίσματος.
Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο παρατηρούνται διάττοντες αστέρες που εγγράφονται με σκοπό την συμμετοχή στην κλήρωση.
Γι΄αυτό όταν κάποιος έχει λιγότερα των 30 μηνυμάτων δεν συμμετέχει.
Αυτό όμως δεν το έχουμε γράψει στον κανονισμό των αγγελιών, απλά το εφαρμόζουμε στα πλαίσια του συντονισμού κατά την κρίση συντονιστών και διαχειριστών.
Θα μπορούσαν πολλά ακόμη να γραφτούν σαν κανονισμός αγγελιών, αλλά δεν θα κάνουμε και ολόκληρο σύνταγμα προσπαθώντας να καλύψουμε την κάθε περίπτωση, κάθε περιστατικό και κάθε πτυχή στις αγγελίες.
Διότι δεν είμαστε site αγγελιών.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Το απλούστερο είναι να γράψεις στην αγγελία "σε όποιον θέλω, όποτε θέλω και όπως θέλω".
Και μετά να κάνεις κλήρωση. :135:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.570
Απάντηση: Re: Χαριζονται οθονες προβολης

Το απλούστερο είναι να γράψεις στην αγγελία "σε όποιον θέλω, όποτε θέλω και όπως θέλω".
Και μετά να κάνεις κλήρωση. :135:
Το πιο τίμιο είναι αυτό! :109:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Χαριζονται οθονες προβολης

Το πιο τίμιο είναι αυτό! :109:
Οχι βρε, το πιο τιμιο ειναι πριν ανεβασεις αγγελια τον παιρνεις τηλ και του λες το θες?

Reaction score
39
Εάν θέλεις να χαρίσεις κάτι και το βάλεις αγγελία, υποτίθεται ότι θα το δώσεις με μια σειρά προτεραιότητας σε όποιον ανταποκριθεί, ή θα το κάνεις κλήρωση.
Αλλιώς γράφεις ότι το δίνεις κατευθείαν στον τάδε, και δεν χρειάζεται καν να το βάλεις αγγελία - αναγγελία χαρίσματος.
Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο παρατηρούνται διάττοντες αστέρες που εγγράφονται με σκοπό την συμμετοχή στην κλήρωση.
Γι΄αυτό όταν κάποιος έχει λιγότερα των 30 μηνυμάτων δεν συμμετέχει.
Αυτό όμως δεν το έχουμε γράψει στον κανονισμό των αγγελιών, απλά το εφαρμόζουμε στα πλαίσια του συντονισμού κατά την κρίση συντονιστών και διαχειριστών.
Θα μπορούσαν πολλά ακόμη να γραφτούν σαν κανονισμός αγγελιών, αλλά δεν θα κάνουμε και ολόκληρο σύνταγμα προσπαθώντας να καλύψουμε την κάθε περίπτωση, κάθε περιστατικό και κάθε πτυχή στις αγγελίες.
Διότι δεν είμαστε site αγγελιών.
Προφανως κ αν χαριζεις κατι, μπορεις να το δωσεις οπου θες. Αυτο ειναι προφανές. Ωστοσο αν η κουβεντα πηγαινει σε κανόνες, το πραγμα αλλαζει. Το δεν ειμαστε φορουμ αγγελιων δε με καλυπτει απο τη στιγμη που υπαρχει συγκεκριμενο τμημα με αρκετη κινηση. Αυτο με τα 30 posts, δεν κανει κόπο να γραφτεί στους κανονισμους (μια παραπανω σειρα θα ειναι). Ο φίλος παραπάνω δεν γράφτηκε στο φόρουμ για την αγγελία. Ηταν απο το 2007 χωρίς posts. Δεν θα κρίνω εγω αν επρεπε να περάσει το post του ή να πάρει την οθόνη. Αλλα σκεφτειτε το εξης: Αν ήταν γραμμένος απο το 2007 (οπως ηταν), κ είχε 25 posts, τι θα γινόταν; Θα του λέγαμε δεν συμμετεχεις επειδή δεν έχεις 30, χωρίς να αναφέρεται κάπου; Οτι γραφω ειναι για την αξιοπιστία κ τη διαφάνεια του φόρουμ. Οπως το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον.. Ευχαριστω

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef