melina
Cargo 200
- Μηνύματα
- 25.040
- Reaction score
- 45.245
Να χαρείτε τα δώρα σας όλοι! Μπράβο στον Αϊ κωστας35!
Αν δεις παλιά θέματα "χαρίζεται" θα δεις πολλά σβησμένα ποστ από άτομα με λίγα ως καθόλου μηνύματα που έκαναν εγγραφή για να πάρουν το προϊόν που χαρίζεται.Όπως ανέφερα και πριν δεν μου την χρώσταγε κανείς, αλλά νομίζω ότι είναι λιγάκι άκομψο να σβήνεται το ποστ χωρίς αιτιολόγηση. Μπορούσε απλά να σημειωθεί αυτό που μου λες τώρα για τα 30 μηνύματα, το ότι γίνεται πάντα δεν αναφερόταν πουθενά και δεν το είχα ξαναδεί παρόλο που παρακολουθώ αραιά-πυκνά το φόρουμ από το 2007 (έστω και χωρίς ποστ). Άσε που δεν έχω και το τηλέφωνο του Κώστα!
Το πιο τίμιο είναι αυτό! :109:Το απλούστερο είναι να γράψεις στην αγγελία "σε όποιον θέλω, όποτε θέλω και όπως θέλω".
Και μετά να κάνεις κλήρωση. :135:
Οχι βρε, το πιο τιμιο ειναι πριν ανεβασεις αγγελια τον παιρνεις τηλ και του λες το θες?Το πιο τίμιο είναι αυτό! :109:
Προφανως κ αν χαριζεις κατι, μπορεις να το δωσεις οπου θες. Αυτο ειναι προφανές. Ωστοσο αν η κουβεντα πηγαινει σε κανόνες, το πραγμα αλλαζει. Το δεν ειμαστε φορουμ αγγελιων δε με καλυπτει απο τη στιγμη που υπαρχει συγκεκριμενο τμημα με αρκετη κινηση. Αυτο με τα 30 posts, δεν κανει κόπο να γραφτεί στους κανονισμους (μια παραπανω σειρα θα ειναι). Ο φίλος παραπάνω δεν γράφτηκε στο φόρουμ για την αγγελία. Ηταν απο το 2007 χωρίς posts. Δεν θα κρίνω εγω αν επρεπε να περάσει το post του ή να πάρει την οθόνη. Αλλα σκεφτειτε το εξης: Αν ήταν γραμμένος απο το 2007 (οπως ηταν), κ είχε 25 posts, τι θα γινόταν; Θα του λέγαμε δεν συμμετεχεις επειδή δεν έχεις 30, χωρίς να αναφέρεται κάπου; Οτι γραφω ειναι για την αξιοπιστία κ τη διαφάνεια του φόρουμ. Οπως το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον.. ΕυχαριστωΕάν θέλεις να χαρίσεις κάτι και το βάλεις αγγελία, υποτίθεται ότι θα το δώσεις με μια σειρά προτεραιότητας σε όποιον ανταποκριθεί, ή θα το κάνεις κλήρωση.
Αλλιώς γράφεις ότι το δίνεις κατευθείαν στον τάδε, και δεν χρειάζεται καν να το βάλεις αγγελία - αναγγελία χαρίσματος.
Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο παρατηρούνται διάττοντες αστέρες που εγγράφονται με σκοπό την συμμετοχή στην κλήρωση.
Γι΄αυτό όταν κάποιος έχει λιγότερα των 30 μηνυμάτων δεν συμμετέχει.
Αυτό όμως δεν το έχουμε γράψει στον κανονισμό των αγγελιών, απλά το εφαρμόζουμε στα πλαίσια του συντονισμού κατά την κρίση συντονιστών και διαχειριστών.
Θα μπορούσαν πολλά ακόμη να γραφτούν σαν κανονισμός αγγελιών, αλλά δεν θα κάνουμε και ολόκληρο σύνταγμα προσπαθώντας να καλύψουμε την κάθε περίπτωση, κάθε περιστατικό και κάθε πτυχή στις αγγελίες.
Διότι δεν είμαστε site αγγελιών.