- Reaction score
- 12.656
van den hul? Και αυτό το λες ακριβό; πφφφφ, πλέμπαααααααα!!!!Dimi μην του απαντας...θα καθαρισω εγω: Θα τον στραγγαλισω με βαν ντεν χουλ για να εχει και ακριβο θανατο. Τα μπελντεν δεν κανουν για τον λαρυγγα του.![]()
van den hul? Και αυτό το λες ακριβό; πφφφφ, πλέμπαααααααα!!!!Dimi μην του απαντας...θα καθαρισω εγω: Θα τον στραγγαλισω με βαν ντεν χουλ για να εχει και ακριβο θανατο. Τα μπελντεν δεν κανουν για τον λαρυγγα του.![]()
Θα δίνει και ρεύμα (one cable :: audio, power & control) ή μόνο για δεδομένα θα είναι ?Φρεσκότατο, θα κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου. Γιατί αν δεν έχεις audiophile data switch που τιμάται 2.000 λίρες Αγγλίας δεν λογίζεσαι χάι-εντ στρήμερ.
![]()
Melco Launces New S100 Data Switch
The following is a press relase issued by Melco. October 24, 2019 | Surrey, UK - Melco has launched an audiophile-technology extreme-performance datawww.theabsolutesound.com
"We are so convinced you will love it you can return it for a full refund (plus we will refund your return postage as well) if you elect to return it within 60 days of receiving it - thus you can try it for free (but we are very sure you will want to keep it!). Free postage anywhere in the world! "![]()
Musical Bliss EU Power Management Unit - Level 2 - EU / UK / USA | eBay
Power resonance. The Level 2 will just blow you away! It really lets the music flow! It will transform your system! It outperforms all other power distribution units, power conditioners, regenerators and mains units currently on the market (we have tried them all).www.ebay.co.uk
PLEASE NOTE - This high performance piece of Hi Fi equipment will take over 1,000 hours of constant use before it will perform to the full potential.
Έχει PoE (Power over Ethernet), δηλαδή από ένα RJ45 βύσμα περνάει αναλογικό και ψηφιακό σήμα σε AοiP και Dante, ρεύμα και έλεγχος από το Genelec Smart IP Manager, Dante softwares αλλά και third party softwares.Θα δίνει και ρεύμα (one cable :: audio, power & control) ή μόνο για δεδομένα θα είναι ?

Το μόνο που χρειάζεται θα ήταν ένας χρήστης που να το είχε πάρει προηγουμένως και να το έχει επιστρέψει... στρωμένο.![]()
Musical Bliss EU Power Management Unit - Level 2 - EU / UK / USA | eBay
Power resonance. The Level 2 will just blow you away! It really lets the music flow! It will transform your system! It outperforms all other power distribution units, power conditioners, regenerators and mains units currently on the market (we have tried them all).www.ebay.co.uk
PLEASE NOTE - This high performance piece of Hi Fi equipment will take over 1,000 hours of constant use before it will perform to the full potential.

πες το καθαρά!!..σου ξυπνάω τα πιο άγρια σου ένστικτα γλυκιά μου πλανητάρχισσα!Dimi μην του απαντας...θα καθαρισω εγω: Θα τον στραγγαλισω με βαν ντεν χουλ για να εχει και ακριβο θανατο. Τα μπελντεν δεν κανουν για τον λαρυγγα του.![]()
Για να μειώσουν το κόστος παραγωγής.Γιατί δεν τα πουλάνε στρωμένα;
Valhalla reference![]()
η γνωστη αμερικανική εταιρια που εχει σειρα νορβηγιέζικης μυθολογιας...προσφερει τΗν υπηρεσια burn-in με το αζιμουθιο..φτου..αζημιωτο..
............
Valhalla reference............
Aυτό και μάλιστα με DAC που υπάρχουν πάνω σε studio consoles ή monitor controllers π.χ. με τη SPL/Crimson,Αυτό με το mp3 και το flac θα ήθελα πραγματικά να το κάνω τεστ σε ομάδα οντιόφιλων. Μαζί με τεστ dac των <500€ με ένα των >2000€.
Aυτό είναι η "ορθότερη" επένδυση ever έναντι των καλωδίων "στήριξη" που σου μένει αξέχαστη.Γι αγορά...προφυλακτικών.Καλύτερα να περάσεις από...call girls για να έτρωγες τα λεφτά σου. :A
Αυτοί οι κλώνοι της Nordost πού κατασκευάζουν οι κινέζοι λεν τίποτα?το highend οπως και το valhala reference το προτιμω σε ουισκι παντως...![]()
Στο Aliexpres βρίσκεις προϊόντα κλώνους σε τιμές γήινες.Αυτοί οι κλώνοι της Nordost πού κατασκευάζουν οι κινέζοι λεν τίποτα?
Έχει ασχοληθεί κάνεις?
Έχω ένα κλωνάκι blue heaven ηχείων. Το είχα πάρει όταν ξεκίνησα τις αγορές απο ebay και δεν έκραξα τον πωλητή έγκαιρα ( είχα τη ψευδαίσθηση ότι το ebay προστατεύει τους αγοραστές απο απατεώνες, το κάνει βέβαια κατόπιν εορτής και αν καταλάβεις την απάτη, σε κάτι xlo ρεύματος τους έχω ξεκατινιάσει ). Για τον χαβαλέ θέλω να το βάλω στο σύστημα όταν συμμαζέψω υποτυπωδώς τον χώρο.Αυτοί οι κλώνοι της Nordost πού κατασκευάζουν οι κινέζοι λεν τίποτα?
Έχει ασχοληθεί κάνεις?
Post automatically merged:
Στο Aliexpres βρίσκεις προϊόντα κλώνους σε τιμές γήινες.
Τώρα απο ποιότητα δε γνωρίζω.
Εεεεεεεεεεπ!Έχω ένα κλωνάκι blue heaven ηχείων. Το είχα πάρει όταν ξεκίνησα τις αγορές απο ebay και δεν έκραξα τον πωλητή έγκαιρα ( είχα τη ψευδαίσθηση ότι το ebay προστατεύει τους αγοραστές απο απατεώνες, το κάνει βέβαια κατόπιν εορτής και αν καταλάβεις την απάτη, σε κάτι xlo ρεύματος τους έχω ξεκατινιάσει ). Για τον χαβαλέ θέλω να το βάλω στο σύστημα όταν συμμαζέψω υποτυπωδώς τον χώρο.
Post automatically merged:
Εκεί που έφαγα ήττα ( και μετά έφαγε ο πωλητής ) ήταν όταν αγόρασα ένα ζευγάρι van den hul d102 mk3 interconnects. Καλώδιο κεραίας και ούτε καν. Ευτυχώς είχα το γνήσιο και έκανα τη σύγκριση.

Δεν φταίω εγώ! Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν!!!!!!Εεεεεεεεεεπ!
Είπαμε δεν μιλάς για καλώδια μέχρι να φτιάξεις τον χώρο
![]()