argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.880
ενα πιτσιρικι ειναι αραγμενο κατω απο τα ραδικια περαπονεμο
Εσένα επειδή σε λένε Ευμορφόπουλο, νομίζεις ότι είσαι και όμορφος ;ανώμαλοι hientades
ποιο πολύ μυαλό έχουν τα ραδίκια από εσας
Αυτό σημαίνει ότι θες να κάνουμε sex ?
Οταν είπα sex δεν εννοούσα αυτό που κάνουν οι γάτες κάτω από τα αυτοκίνητα. Εννοούσα να βάλω εγώ το transport κι εσύ το DAC και να τα συνδέσουμε με AES/EBU στα 96KHz κι όσα bits γουστάρεις ναμμμ
Ας είναι καλά ο φουστάνοςείμαι ο φουστης
Αν είναι αλήθεια, σου εύχομαι καλή τύχη.είμαι ο φουστης
Τα ban ή τα bam (kai katw)? :cool_11:Μήπως πρέπει να ξεκινάνε σιγά σιγά τα ban?
:happy_5:
Όταν έχεις χρόνο, πέρνα κι εσύ για μια ψυχανάλυση... :happy_9:Εμένα πάλι σ' αυτό το τόπικ... μ' αρέσει πιο πολύ ο τίτλος της υποκατηγορίας...
Συζητήσεις Γενικού Ενδιαφέροντος - Ενημέρωση
Keep on radiking!! :happy_4:
Κοίτα σύμπτωση.![]()
θα θελα να ξερα τι σκεφτεσαι αρζι χρησιμοποιησε λεξεις μονο
εγω περιμενω να με μπαναρει θα κανω κινημα μαθαινω και μαγκικα νταξ
Τώρα που τα συστήματά μας παίζουν τέλεια, διορθώσαμε και το χώρο μας από τα στάσιμα κύματα, είπαμε να ασχοληθούμε και με κανένα άλλο θέμα γενικού ενδιαφέροντος.Εμένα πάλι σ' αυτό το τόπικ... μ' αρέσει πιο πολύ ο τίτλος της υποκατηγορίας...
Συζητήσεις Γενικού Ενδιαφέροντος - Ενημέρωση
Keep on radiking!! :happy_4:
Το argika κάνει καλό στις χοντρές ?Κοίτα σύμπτωση.
Και εγώ σκέφτομαι να αρχίσω argika.
:mrgreen:
Δεν πρόκειται να βρεις άκρη με αυτό το δάσκαλο που διάλεξες. Το μάθημα των καλωδίων το πέρασε στο πανεπιστήμιο με σκονάκι .Με τοσα ραδικια κανω σαλατα
ηρθα και θα μεινω κανω και κατι εντατικα με τον τσαρουχα μαθαινω και γρηγορα θα την βρουμε την ακρη
όχι με ατσαλίνα;Δεν πρόκειται να βρεις άκρη με αυτό το δάσκαλο που διάλεξες. Το μάθημα των καλωδίων το πέρασε στο πανεπιστήμιο με σκονάκι .