Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852
Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Είναι όπως λένε καλύτερα να έχεις ενα κουβά μέλι και να τον μοιράζεσαι παρα να εχεις ενα κουβά :441: και να τον τρως μόνος σου !!! :103:
Αρκεί να μην έχεις :441: και θες να τα κάνεις μέλι, ή να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι είναι μέλι. :137:

Reaction score
4

Αρκεί να μην έχεις :441: και θες να τα κάνεις μέλι, ή να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι είναι μέλι. :137:
Όταν παίζει αυτό δεν προσπαθείς να το δείξεις αλλά να το κρύψεις χαχαχαχαχαχαχα :142: :143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Μας αρεσει η μουσικη αλλα μας αρεσουν και τα μηχανηματα κυριε Μανο μας.........
Μας αρεσει σε ολους να ξοδευουμε παραδες στις μηχανες.....ας μην το κρυβωμεν αλλωστε.........
Ειναι σαν την ωραια γκομενα........που την θες την ρουφιανα διπλα σου και ας σου κοστιζει κατι τις παραπανω.......
Σιγουρα πολλες ειναι οι φορες που λιγο πολυ ολοι μας εχουμε παρασυρθει προς χαριν της μουσικης ακροασης.....ομως ειναι και αναγκη μας....ετσι για την αλλαγη βρε παιδι μου...να μπει η κουφαλα η κουτα η βαρια στο σπιτι........που πριν την βαλλουμε στο ρακ επειδη ειναι καινουρια....σιγουρα θα παιζει καλλιτερα,αμα ειναι και χαι εντι.....εεεεε πολλα τα γλεντια βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαπιστωνω μια συγκαλυμενη παραδοχη οτι ακουμε μηχανηματα.
Δεν με ξενιζει και ουτε εξαιρουμαι του κανονα(τουλαχιστον οχι παντα).
Η μουσικη λοιπον ειναι "Ιφιγενεια".Οποτε ξαναρωταω;
Μηπως χρειαζομαστε αποτοξινωση;
"Εν Αυλίδι" ή..."Εν Ταύροις";Ο αντίκτυπος μιάς τραγωδίας αδυνατεί ν'αγγίξει το κοινό όταν δεν καθορίζεται επαρκώς το δραματικό της πλαίσιο...:137:
Εάν χρειάζεται ν'αναρωτηθείς,τότε δεν την αντέχεις...:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Η μουσικη λοιπον ειναι "Ιφιγενεια".
"Εν Αυλίδι" ή..."Εν Ταύροις";Ο αντίκτυπος μιάς τραγωδίας αδυνατεί ν'αγγίξει το κοινό όταν δεν καθορίζεται επαρκώς το δραματικό της πλαίσιο...:137:
Εάν χρειάζεται ν'αναρωτηθείς,τότε δεν την αντέχεις...:126:
Και εμείς ο Οιδίποδας με τα μηχανήματα.
Τους ..... τη μάνα και τυφλωνόμαστε με την συμπεριφορά μας..

Reaction score
2.248

Υπάρχει και μία παράμετρος ακόμα...... αυτής της νόμιμης διακίνησης της μουσικής, που δεν έχει καν αναφερθεί. (Εκτός εάν θεωρούμε την κλοπή αναπόσπαστο δικαίωμα :102:)

Θα ήθελα να υπήρχαν πιο πολλοί καταναλωτές "μουσικής" παρά ηχητικών συστημάτων.

Reaction score
4.250

Υπάρχει και μία παράμετρος ακόμα...... αυτής της νόμιμης διακίνησης της μουσικής, που δεν έχει καν αναφερθεί. (Εκτός εάν θεωρούμε την κλοπή αναπόσπαστο δικαίωμα :102:)

Εννοεις, αυτων που μας κλεβουν νομιμα.
Δεν προκειται να μα πεισεις με τα επιχειρηματα σου. Προσπαθησες κι αλλη φορα αλλα δεν τα καταφερες, μην το ξανανοιξουμε. Εσυ συνεχισε να αγοραζεις, θα σου δωσει η πολιτεια μεταλλιο ηθικης!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μα και μεις ......για νόμιμη διακίνησης της μουσικής μιλαμε.......ΜΟΝΟΝ ..........................................................

απο καλους Servers:136::144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

"Εν Αυλίδι" ή..."Εν Ταύροις";Ο αντίκτυπος μιάς τραγωδίας αδυνατεί ν'αγγίξει το κοινό όταν δεν καθορίζεται επαρκώς το δραματικό της πλαίσιο...
Εάν χρειάζεται ν'αναρωτηθείς,τότε δεν την αντέχεις...

Kαι εν κατακλειδι και μεις ζουμε το δραμα .....του θελω......κατι νεο στο ρακ μου!!!!!!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

[audiophile mode]
Εμένα η μουσική είναι το οξυγόνο μου! Σιγά μη μου χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέω!
[/audiophile mode]

:116::143::142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Kαι εν κατακλειδι και μεις ζουμε το δραμα .....του θελω......κατι νεο στο ρακ μου!!!!!!!!!!!!
Εάν κάποιος μπορούσε μ'έναν τρόπο να προβλέψει ότι όλο τα δράμα της ζωής σου θα ήταν αυτό,δε θα ένιωθες πολύ ευτυχισμένος τώρα;:126:

Reaction score
29.632

Εννοεις, αυτων που μας κλεβουν νομιμα.
Δεν προκειται να μα πεισεις με τα επιχειρηματα σου. Προσπαθησες κι αλλη φορα αλλα δεν τα καταφερες, μην το ξανανοιξουμε. Εσυ συνεχισε να αγοραζεις, θα σου δωσει η πολιτεια μεταλλιο ηθικης!

Γίνεσαι επιθετικός ανευ λόγου . Το κατοφόρτωμα , (downloading)
δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση και το ξέρεις.
Το ότι ο geovaz, επέλεξε να αγοράζει νόμιμα , lp's,cd's κλπ, δεν είναι κακό , εκτός ίσως απο την τσέπη του , αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.
Απεχθάνομαι το οτι μας κλέβουν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει και εγω να τους κλέψω για να είμαστε πάτσι.
Οσο αφορά στα επιχειρήματα του geovaz , ε , ο καθένας εχει τα δικά του , δεν σημαίνει οτι είναι σε όλους αρεστά.
Το μετάλλιο ηθικής δεν το παίρνεις για κάτι τέτοιο .
Ο καθένας κάνει και αγοράζει ότι νομίζει.:142:

Reaction score
20

Το ότι ο geovaz, επέλεξε να αγοράζει νόμιμα , lp's,cd's κλπ, δεν είναι κακό , εκτός ίσως απο την τσέπη του , αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.
Απεχθάνομαι το οτι μας κλέβουν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει και εγω να τους κλέψω για να είμαστε πάτσι.
Οσο αφορά στα επιχειρήματα του geovaz , ε , ο καθένας εχει τα δικά του , δεν σημαίνει οτι είναι σε όλους αρεστά.
Σωστός.

Reaction score
4.250

Γιαννη κατ αρχην χρονια σου πολλα, δεν ξερω αν στην προκειμενη περιπτωση ειμαι επιθετικος η αμυντικος.
Γιατι οσοι ακουμε μ αυτον τον τροπο μουσικη (αποκλειστικα η οχι εχει μικρη σημασια) γινομαστε αυτοματα κλεφτες και κλεπταποδοχοι.

Οντως ο καθενας κανει αυτο που του αρεσει, αλλα δεν μπορει καθε λιγο και λιγακι να μας την λεει ο Geovaz. Η επιλογη του ειναι και δικαιωμα του, ομως οσοι εχουμε κατα συνειδηση επιλογη για κατι διαφορετικο δεν θα επιτρεψω τοσο ευκολα να αποκαλουμαστε κλεφτες κλπ.

Κατανοω απο την αλλη οτι εκφραση για βραβειο ηθικης απο την πολιτεια οτι ειναι σκληρη, ομως ποτε αυτο το κωλοκρατος δεν εκανε το παραμικρο για να καταπολεμησει την αισχροκερδεια, για το αντιθετο ομως εδωσε γη και υδωρ. Σε καμμια περιπτωση δεν προκειται να πεισθω οτι καποτε θ αλλαξει αυτο το πραγμα, για να δωσω το ηθικο παραδειγμα. Και ο λογος ειναι παραπανω απο προφανης.

Ομως οπως καταλαβαινεις η κουβεντα παει σε τελειως διαφορετικο θεμα. Αν ειναι να ξεκινησουμε με τετοια συζητηση και να αναλυσουμε διεξοδικα ολες τις παραμετρους μια τετοιας κινησης (downloading) να ανοιξουμε ενα ειδικο νημα γι αυτην την περιπτωση.
Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τον Geovaz, αντιθετως μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης. Απλα δεν συμφωνουμε σ αυτο το θεμα, και θα εκφραζω κι εγω τις αντιρησεις μου.

Reaction score
29.632

ΟΚ και εγω μέσα , απλά θεώρησα απο τα γρφώμενα σου οτι κάτι παίζει με τον geovaz, ό οποίος πέρα απο φίλος είναι και πολύ αγαπητός , αλλά αυτό είναι άλλο σκηνικό.
Εγω μέσα για το άλλο thread.
Α btw ευχαριστώ για τις ευχές, :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Αν η εμπειρία παρήγαγε γνώση, τότε την άνωση θα την είχαν εφεύρει οι πάπιες.

...
Καλά που την εφηύραν κάποιοι καλοί επιστήμονες και μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν οι πάπιες γιατί μέχρι τότε βούλιαζαν..

Ανακαλύψει ρε, όχι εφεύρει! Προϋπήρχε και απλά δεν την γνωρίζαμε.. :136:
Προϋπήρχε και απλά δεν την γνωρίζαμε.. με το που την ανακάλυψαν κάποιο καλοί άνθρωποι , το έμαθαν και οι πάπιες και οι υπόλοιποι και πήγαμε για μπάνιο.. και όταν ανακαλύφθηκε και η άνωση στον αέρα.. άρχισαν οι πτήσεις των πτηνών..

Η επιστήμη προσπαθεί αγωνιωδώς να εξηγήσει τον "φυσικό" κόσμο και η ακρόαση μουσικής από "φυσικό" φαινόμενο, έγινε "ψυχοακουστικό" και βλέπουμε.. Τώρα που εξηγήθηκαν όλα επιστημονικώς, μπορούμε να φτιάξουμε τα τελειότερα επιστημονικά μουσικά όργανα, φωνές, μικρόφωνα, ηχογραφήσεις και μηχανές-χώρους ακρόασης.. Άντε παλικάρια μου, ο κόσμος σας περιμένει, κατασκευάστε τα και όλοι θα τα αγοράσουν, καιρός τόσο διάβασμα να πιάσει τόπο.. Υπάρχει κάτι που μας κρατάει πίσω;

Manos58 τι απάντηση περιμένεις να πάρεις, όταν στου κρεμασμένου το σπίτι ανοίγεις συζήτηση για σκοινιά.. με τον κρεμασμένο;

Reaction score
200
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Καλά που την εφηύραν κάποιοι καλοί επιστήμονες και μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν οι πάπιες γιατί μέχρι τότε βούλιαζαν..

Προϋπήρχε και απλά δεν την γνωρίζαμε.. με το που την ανακάλυψαν κάποιο καλοί άνθρωποι , το έμαθαν και οι πάπιες και οι υπόλοιποι και πήγαμε για μπάνιο.. και όταν ανακαλύφθηκε και η άνωση στον αέρα.. άρχισαν οι πτήσεις των πτηνών..

Η επιστήμη προσπαθεί αγωνιωδώς να εξηγήσει τον "φυσικό" κόσμο και η ακρόαση μουσικής από "φυσικό" φαινόμενο, έγινε "ψυχοακουστικό" και βλέπουμε.. Τώρα που εξηγήθηκαν όλα επιστημονικώς, μπορούμε να φτιάξουμε τα τελειότερα επιστημονικά μουσικά όργανα, φωνές, μικρόφωνα, ηχογραφήσεις και μηχανές-χώρους ακρόασης.. Άντε παλικάρια μου, ο κόσμος σας περιμένει, κατασκευάστε τα και όλοι θα τα αγοράσουν, καιρός τόσο διάβασμα να πιάσει τόπο.. Υπάρχει κάτι που μας κρατάει πίσω;

Manos58 τι απάντηση περιμένεις να πάρεις, όταν στου κρεμασμένου το σπίτι ανοίγεις συζήτηση για σκοινιά.. με τον κρεμασμένο;
Βρε μπας και τα λες καλα;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

ολ δη μανευ πλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε που σύμφωνα με τις επικρατούσες αντιλήψεις η γη δεν γύριζε!

10x:622: από εμένα.

Reaction score
70
ρε παιδιά..εμένα μου αρέσει να καταναλώνω...ειδικά φαί και γυναίκες.είναι κακό?:142:
Κακό δεν είναι να κάνεις ότι σου αρέσει. Κακό είναι να προσπαθείς κάθε φορά να αποδείξεις στους άλλους ότι η γυναίκα που πήγες είναι η καλύτερη.:114: Κάνε την μεταφορά στα μηχανήματα και you get the point.:136:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv