Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

............,που ψ*λ@ρμενίζεις;
Ναυτικη ορολογια.
Ειστε ναυτικος του Εμπορικου η του πολεμικου Ναυτικου?

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Ναυτικη ορολογια.
Ειστε ναυτικος του Εμπορικου η του πολεμικου Ναυτικου?
Στους βατραχανθρώποι :135:
(info αν κάποια στιγμή βρεθούμε.)

Reaction score
28
καλα τα λετε αλλα η αληθεια ειναι και πρεπει να ειναι καπου στην μεση ! αγοραζω και θα αγοραζω-αλλαζω οταν ο ηχος που εχω δεν με ικανοποιει τοσο οσο καποιο μοντελο- σημειο αναφορας -γουστο πεστο που εχω καταχωρημενο μες στην κουτρα μου σαν σημειο αναφορας σωστο η περιπου λαθος και αναλογα με το ειδος που ακουω(στην περιπτωση μου αρκετα δυσκολο γιατι ακουω απο ροκ μεχρι συμφωνικη μουσικη )οταν λοιπον φτασω καπου σε ανεκτο επιπεδο -και ανεκτο επιπεδο για μενα ειναι πρωτιστως ενα επιπεδο στο οποιο το συστημα μου -και ο χωρος μου-θα εχει απαλλαγει απο τις παιδικες ασθενειες δηλαδη την αποφυγη των βασικων και κραυγαλεων λαθων στην αναπαραγωγη-και μετα στις χροιες και στα βαθη της σκηνης κτλ,και τοτε και μονον τοτε και αφου ζυγισω το οφελος που θα εχω προς τα πανω συγκρινομενο με την οικονομικη μου δυνατοτητα και τις αναγκες μου τοτε και μονον τοτε θα κανω το επομενο βημα !!

Reaction score
0
Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Μπορεί κάποιος να είναι μουσικόφιλος και χαιφιντελίστας. (Καλό)

Μπορεί κάποιος να είναι μουσικόφιλος χωρίς να είναι χαιφιντελίστας, επειδή δε θεωρεί απαραίτητο να έχει ακριβές/πολύπλοκες/εξεζητημένες μηχανές για να απολαύσει τη μουσική. (Κι αυτό καλό)

Μπορεί κάποιος να είναι χαιφιντελίστας χωρίς να είναι μουσικόφιλος, επειδή του/της αρέσουν οι ακριβές/πολύπλοκες/εξεζητημένες μηχανές αναπαραγωγής μουσικής. (Κι αυτό καλό, αλλά λίγο επικίνδυνο)

Eπικίνδυνο γιατί όσο περισσότερο τα μηχανήματα είναι αυτοσκοπός και όχι μέσο, τόσο ο καταναλωτισμός γίνεται η ουσία του χόμπυ, αφού δεν υπάρχει άλλη ευχαρίστηση πίσω από αυτό.

Είναι η διαφορά ανάμεσα στο να αγοράζεις σοκολατάκια και να τα τρως μόνος σου και στο να τα μοιράζεις σε ανθρώπους που αγαπάς. Αγοράζεις τα μηχανήματα για να τα δίνεις στη μουσική σου, όχι για να κάθεσαι αγχωμένος μπροστά στον καναπέ και να σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για να τακτοποιείς καλώδια ή να αναρωτιέσαι αν έχει καλή στήριξη το cd, ή ποιά θα είναι η επόμενη αγορά.

Ωραίο θρεντ πάντως, και η ατάκα με τις πάπιες κορυφαία

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Εχω δει ενα βιντεακι της Harbeth που ενας τυπακος κανει το τελικο τουναρισμα του ηχειου ακουγοντας.

ο τυπακος που αναφερεις Μανο (επετρεψε μου τον ενικο) ειναι ο Alan Shaw σχεδιαστης ηχειων και ιδιοκτητης της Harbeth :107:

ξεχασα να αναφερω.. εκτος αυτων εχει σπουδασει Χημικος Μηχανικος αλλα εχει και σπουδες στο πιανο αν θυμαμε καλα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το τυπακος ηταν σχημα λογου και οχι προσπαθεια νε μειωσω τον μεχρι πριν λιγο αγνωστο κυριο.Τον ζηλευω και τον θαυμαζω για την δουλεια που κανει.

Reaction score
877
Μπράβο Μανουέλ... έτσι...

οι εγγλέζοι θέλουν ρισπέκτ γιατί διδάσκουν το χάι φάι...

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=887911&postcount=4

τα 'καθαρόαιμα' του ΄τυπάκου' τα χαλβαδιάζω εδώ και καιρό...

Μάλλον θα τα ξανα-κουβαλήσω σπίτι μου για πιο πολύ καιρό...:126:

Reaction score
7

Η παραγωγη ισχυος ειναι αναντηρητα τεχνικο θεμα.

Η παραγωγη συναισθηματων ?
Θα ηθελα να απαντησω πως η παραγωγη συναισθηματων ειναι ζητημα των μουσικων και δεν μας αφορα αμεσα (στο hobby μας).

Αυτο που μας κοφτει ειναι η ,κατα το δυνατον, ακριβεστερη αναπαραγωγη του υλικου οτι και αν περιεχει αυτο (συναισθηματα κτλ)

Αυτο ειναι αμιγως τεχνικο ζητημα (για να μην πω αμιγεστατα :142: )

Reaction score
777
ρε παιδιά..εμένα μου αρέσει να καταναλώνω...ειδικά φαί και γυναίκες.είναι κακό?:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

εμένα μου αρέσει να καταναλώνω...ειδικά φαί και γυναίκες.

Να κανεις σωματειο με τον Μελιδη και τον Βλαση.
Α πουσαι ..........πιασε και ενα δεφτερι με 100 σελιδες για εγγραφη μελων

Και ετοιμασου για βan...σεχταριστες δεν ειναι ευπροσδεκτοι.Θα αδειασει το AVsite :414:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Διαπιστωνω μια συγκαλυμενη παραδοχη οτι ακουμε μηχανηματα.
Δεν με ξενιζει και ουτε εξαιρουμαι του κανονα(τουλαχιστον οχι παντα).
Η μουσικη λοιπον ειναι "Ιφιγενεια".

Οποτε ξαναρωταω;

Μηπως χρειαζομαστε αποτοξινωση ;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

ρε παιδιά..εμένα μου αρέσει να καταναλώνω...ειδικά φαί και γυναίκες.είναι κακό?:142:

να προσεχεις ομως μην μου παχυνεις πουλακι μου!!!!!!!!!!!!:143::143:

Φαι με μετρο.....
γυναικες....ελευθερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143:

Reaction score
1.788

Μανο ειναι χομπυ και μονο χομπυ!!!! για παραδειγμα ενας χομπυστας ορειβατης που κατακταει ενα βουνο δεν σημενει οτι θα παψει να το κανει ξανα! Παντα θα ψαχνει να ανεβει καπου πιο δυσκολα.Το ιδιο συμβαινει και με εμας !!! ο ορειβατης μοιραζεται τις εμπειριες του με ομοιους του και εμεις με την σειρα μας στους ομοιους μας.Αυτο συμβαινει παντου!!!!! οτι ομως ξεπερναει το μετρο ειναι επικινδυνο!!!!!!!!!!! εχουν χαλασει σπιτια απο την υπερβολη!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μας αρεσει η μουσικη αλλα μας αρεσουν και τα μηχανηματα κυριε Μανο μας.........
Μας αρεσει σε ολους να ξοδευουμε παραδες στις μηχανες.....ας μην το κρυβωμεν αλλωστε.........
Ειναι σαν την ωραια γκομενα........που την θες την ρουφιανα διπλα σου και ας σου κοστιζει κατι τις παραπανω.......:143:

Σιγουρα πολλες ειναι οι φορες που λιγο πολυ ολοι μας εχουμε παρασυρθει προς χαριν της μουσικης ακροασης.....ομως ειναι και αναγκη μας....ετσι για την αλλαγη βρε παιδι μου...να μπει η κουφαλα η κουτα η βαρια στο σπιτι........που πριν την βαλλουμε στο ρακ επειδη ειναι καινουρια....σιγουρα θα παιζει καλλιτερα,αμα ειναι και χαι εντι.....εεεεε πολλα τα γλεντια βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!:136::136:

Reaction score
4

Είναι όπως λένε καλύτερα να έχεις ενα κουβά μέλι και να τον μοιράζεσαι παρα να εχεις ενα κουβά :441: και να τον τρως μόνος σου !!! :103:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv