Χειρότερες Ταινίες Που Είδαμε!!

Reaction score
7
"Safe Sex" μακραν οτι χειροτερο εχω δει. Απο τις λιγες φορες που οταν εφυγα απο το cinema ενιωσα τετοια ανακουφιση.

Με αυτη την ταινια διαπιστώσαμε για αλλη μια φορα πόσο χαμηλο είναι το επιπεδο του Ελληνα...

Reaction score
2
Ταινίες σαν το Bad Taste πρέπει να ξέρεις τι θα δεις πριν βάλεις το δισκάκι. Για το είδος της (splatter) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Τρελό γέλιο! :lol: :p

υγ. Αν δεν σας άρεσε μην δοκιμάσετε να δείτε τα Braindead, Evil Dead 1,2,3. :wink:

Reaction score
7
Η μονη ταινια που εφυγα απο το σινεμα μετα απο 15 λεπτα (οπως και οι τρεις αλλοι φιλοι μου) ηταν το ...
Blue Ice με τον Michael Caine....

Επισης το Blair witch project 1. To 2 δεν το ειδα ουτε απο περιεργια να δω τι εγινε...

Reaction score
0
Singapoore Sling. Ή κάπως έτσι.
Φοιτητής σε αφιέρωμα στον σκηνοθέτη να βλέπεις "Γλυκειά Συμμορία", "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα" (καλές και οι 2 από ότι θυμάμαι) και την τρίτη μέρα ήρθε ο έρωτας....
Και άλλες πολλές ελληνικές. Σχεδόν όλες...

Reaction score
0
Singapoore Sling. Ή κάπως έτσι.
Φοιτητής σε αφιέρωμα στον σκηνοθέτη να βλέπεις "Γλυκειά Συμμορία", "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα" (καλές και οι 2 από ότι θυμάμαι) και την τρίτη μέρα ήρθε ο έρωτας....
Και άλλες πολλές ελληνικές. Σχεδόν όλες...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το Singapoore Sling είναι μαύρη κωμωδία του Νικολαϊδη με ιδιόρυθμο houmor αλλά δεν μπορώ να την κατατάξω στις φόλες...Μου είχε ψιλοαρέσει κιόλας όταν την πρωτοείδα (το 1991). Αρκεί να μην την πάρεις στα σοβαρά...

Reaction score
0
1 attact of the killer tomatoes
2 bad taste
Χαχα!Το Bad Taste είναι κορυφή!
Θυμάμαι την πρώτη φορά το είχα δει με ένα φίλο μου και έκλαιγα από τα γέλια!
Την επόμενη μέρα έκατσα και το ξαναείδα!Πρέπει να το έχω δει σύνολο σχεδον 10 φορές.Εχει πολλές απίστευτες σκηνές (μιλάμε για πολύ κέτσαπ!) αλλά η κάλλιστη όλων είναι αυτή με το αρνί το οποίο ανατινάζει ο πρωταγωνιστής-Ράμπο (εκεί κόντεψα να πάθω συγκοπή από τα γέλια :lol: :lol: :lol: ).

Ταινίες σαν το Bad Taste πρέπει να ξέρεις τι θα δεις πριν βάλεις το δισκάκι. Για το είδος της (splatter) είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Τρελό γέλιο! Laughing Razz

υγ. Αν δεν σας άρεσε μην δοκιμάσετε να δείτε τα Braindead, Evil Dead 1,2,3. Wink
Πέστα Χρυσόστομε!
Πάντως σίγουρα το Braindead είναι ανώτερο(η αγαπημένη μου splatter-ια!).

Pakita:"Your mother ate my dog!!!"
Lionel:"Well...not all of it!"

Splatter Rulezzz! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Μην ξεχνάτε οτι το Bad Taste γυρίστηκε στην διάρκεια αρκετών χρόνων όταν ο Peter Jackon έβρισκε χρόνο και λεφτά. Τα εφέ τα έφτιαχνε μόνος του ("έψηνε" τις μάσκες στην κουζίνα των γονιών του! :mrgreen: ) και οι ηθοποιοί ήταν φίλοι του και ταυτόχρονα δούλευαν και σαν crew members. Αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά το αποτέλεσμα θα έλεγα οτι είναι εκπληκτικο! Επίσης ο Jamie Selkirk που έκανε το μονταζ στο Bad Taste (και σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες του PJ) πήρε το όσκαρ μοντάζ στο Return Of The King. :wink:

To Braindead (a.k.a Dead Alive) είναι κλάσεις ανώτερο! :mrgreen: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
νέα φόλα!!!

Ξένος τίτλος
"RRRRRRRRR! "

Ελληνικός
"ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ"

μου την πρότεινε φίλος ως καλή κωμωδία ....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μιλάμε για Γαλλική πατάτα χωρίς καθόλου χιούμορ και με βλακώδη αστεία.

Reaction score
49
Κρίμα.......
Το είχα δει και ξέχασα να το γράψω!
Μιλάμε για σοβαρή μ@%$#*

Καλά εκείνη η φάση με τον τύπο που "ονειρεύεται" τα Carrefour......πως την είδες???
Είδα το όνομα του Ντεπαρτιέ και είπα "δεν βαριέσαι....καλό θα είναι!!!"
Αλλά........
Τσάμπα 1,5 ώρα!
Καλύτερα να κοιμόμουν

Reaction score
1.252
Λοιπον εχουμε

Βουδα(κοιμηθηκα κανονικα)
Πεδιο μαχης Γη
Οξυγονο(καραβαρεθηκα)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Καλά εκείνη η φάση με τον τύπο που "ονειρεύεται" τα Carrefour......πως την είδες???
Είδα το όνομα του Ντεπαρτιέ και είπα "δεν βαριέσαι....καλό θα είναι!!!"
μιλάμε ήταν ότι πιο ηλίθιο έχω δει... κάποιος ανεμπνευστος πήγε να μιμηθεί τους Monty Pythons και τα έκανε θάλασσα. Άσε που το σενάριο ήταν γραμμένο στο γόνατο...

Τον δε Ντεπαρτιέ ποτέ δεν τον θεωρούσα σοβαρό ηθοποιό, απλά μέλος του σταρ σύστεμ, οπότε δεν με εκπλήσει...(φαντάζεσθε π.χ. τον Ζαν Γκαμπέν να παίζει σε τέτοιες πίπες???)

Reaction score
49
Σίγουρα ο Ντεπαρτιέ ΔΕΝ είναι ο καλύτερος Γάλλος ηθοποιός αλλά συνήθως βλέπεται ευχάριστα.........
Εδώ όμως ήταν όλα μαύρο χάλι!!!
ΑΗΔΙΑ.........

(Σπύρο.......ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..... :roll: :wink: :mrgreen: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss