Χειρότερος ήχος στην έκθεση Μονάχου

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Reaction score
2.054
Απάντηση: Χειρότερος ήχος στην έκθεση Μονάχου

Alx πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο ε?

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.650
Απάντηση: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ...

Η καθε ενημερωση δεκτη κι ευχαριστη, γιατι ομως τοσο επιθετικος?
+1

επίσης μήπως δεν υπήρχε καμία ακουστική βελτίωση του χώρου? υποθέτω ότι κάτι τέτοιο θα καθιστούσε τις κακές επιδόσεις των K+H moot point.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Χειρότερος ήχος στην έκθεση Μονάχου

Αλεξη, τελευταια πολυ κεραμικο παιζει, μια η XTZ μια τα Tidal, λεω να βαλω και τα δικα μου να στηριζονται σε κατι κεραμιδια που με περισεψαν, λες να υπαρξει βελτιωση?
...
Μόνο αν ο κατασκευαστής τους είναι "γάτος".:112:

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χάσεις τις "χροιές"!

Κι άντε να ψάχνεις να βρεις "χροιές" τη σήμερον ημέρα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

ειλικρινα σου μιλαω μπηκα 3 φορες στο δωματιο της Klein & Hummel τις δυο μερες που πηγα στην εκθεση...
μιλαμε οτι ο ηχος ηταν σε επιπεδο καφετεριας και πολυ λεω...

...τα μεγαλα Tidal T1 επαιζαν κυριολεκτικα απαραδεκτα...
τελικά ποιά έπαιζαν πιο χάλια; τα μεγάλα τιντάλ ή τα κλάιν? ή τα μάτζικο?

πάντως σε καφετέρια έχω ακούσει αρκετά συμπαθητικό ήχο, όχι να κλείσει και το φόρουμ δηλαδή...

Reaction score
684

Να ρωτησω κατι, κατα την γνωμη σου αυτα που ενδεχομενως περιμενες να παιξουν καλλυτερα και σε διεψευσαν, αποκλειεις να τα επηρεασε σε μικρο η μεγαλο βαθμο ο χωρος? Δεν σου κρυβω οτι για τα Κ+Η λογω των πολλων δυνατοτητων (τουλαχιστον στα χαρτια) θα περιμενα να τα επηρεαζε ο χωρος λιγοτερο απο οποιαδηποτε αλλα.
δεν εχω ιδεα γιατι επαιζαν ετσι αλλα μιλησα με αλλους 4 για το συγκεκριμενο θεμα (ολοι μελη και αυτου του forum) και ολοι ειχαν ακριβως την ιδια αποψη....

η τα ηχεια εφταιγαν η ειχαν κανει καμια πατατα στο συνοδο (γιατι ενα ηταν ολο και ολο)

http://www.6moons.com/audioreviews/hifiacademy/player.html

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

απ'οτι μπορείτε να καταλάβετε, σε μια έκθεση δε γίνεται να ακούσεις τι μπορεί να παίξει ένα ηχείο.

τζάμπα κι άδικα...

μόνο για φωτογραφίες είναι αυτά...

'αλεξ, το 24-άρι με νεοδύμιο παρακαλώ. το μπι-ελ του δε παλεύεται....

Reaction score
684

τελικά ποιά έπαιζαν πιο χάλια; τα μεγάλα τιντάλ ή τα κλάιν? ή τα μάτζικο?

πάντως σε καφετέρια έχω ακούσει αρκετά συμπαθητικό ήχο, όχι να κλείσει και το φόρουμ δηλαδή...
για τα λεφτα τους χαλια και τα δυο ....

σε απολυτο επιπεδο αποδοσης καμια σχεση....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

άντε, καλά.

βαριέμαι.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στα GamuT, είπαμε:

Stringάκια είναι. :144::116:
Aka δεν είναι σίδερα αλλά κορδόνια. Μάλιστα παρόλο που έχω δοκιμάσει να παίξω και κιθάρα με αυτά, δεν ακούγεται "κιχ".

Σε κάθε περίπτωση, δεν επηρεάζουν τον ήχο. Αυτό πιστεύει ο Lars Goller που τα σχεδίασε. Και μία και ο άνθρωπος είναι ο πρώην technical director στην DST - βλ. Vifa, Peerless και Scan Speak - και πατέρας, μεταξύ άλλων, του γνωστού Scanspeak Ring Radiator, φαντάζομαι ξέρει κάτι παραπάνω από εμένα.

Ή, όπως γράφανε σε γνωστό site, since Goller has been Mr. Loudspeaker at ScanSpeak for the last 20 years, developing new driver technologies and writing acclaimed peer-reviewed articles about designing loudspeakers (και με αρκετές πατέντες στο όνομά του, να προσθέσω εγώ), we believed him.

Με τα λεφτά που ζητάει βέβαια, να τα χαίρεται τα ηχεία του αλλά δε θα πάρω.
(Να μου πεις, άλλοι έχουν μόνο πατέντα στη μ@μ@κία και ζητάνε περισσότερα, αλλά anyway...)

Reaction score
498
Εντάξει, χειρότερο ήχο δεν τον έλεγες κιόλας.Έχω αντίθετη άποψη προσωπικά για τα K&H.Ο ήχος τους ήτανε πολύ προβλέψιμος.Έπαιζαν σαν Genelec περίπου.Επειδή είχε και δωμάτιο με Genelec στην έκθεση ο ήχος τους για μένα έμοιαζε πολύ.Τα Genelec είχανε απίστευτη εικόνα.Κάποια Πουτινιά θα είχανε κάνει με κανένα dsp.Κατά τα άλλα δεν ήτανε ήχος του γούστου μου και τελείως διαφορετικά από Λιπίνσκι, όπως και από ATC κλπ.Δεν ακούγονται το ίδιο όλα τα μόνιτορς όσο μόνιτορ και να λέγονται..Έχει χώρο για όλους..

Στο δωμάτιο με τα ATC καταφέρανε τα 50ρια να παίζουνε δυο κλάσεις πάνω από τις ναυαρχίδες..Και μου μεταφράζανε τί @@ς λέγανε στα γερμανικά οι αντιπρόσωποι οι Γερμανοί και είχα φρικάρει..

Στο δωμάτιο με τα Στραντιβάρι καταφέρανε ηχείο που το κατηγορούνε πως έχει πολύ σώμα να ακούγεται πολύ λεπτόηχο..

Άκρη δεν βγάζεις ούτως ή άλλως..

Καλή καρδιά και υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.554
Ποιά μοντέλα adam έπαιζαν στην έκθεση; Από την σειρά tensor;

Reaction score
1.832

μου θυμίζει τα 20.1 με τους audio research αυτό που λέτε ότι δεν παίζανε τα πανάκριβα μηχανάκια...

Reaction score
684

μου θυμίζει τα 20.1 με τους audio research αυτό που λέτε ότι δεν παίζανε τα πανάκριβα μηχανάκια...
με το Tidal T1 ηταν ακριβως η ιδια περιπτωση...

Reaction score
3.595

Πάντως την Tidal αν δεν την στήριζαν οι Έλληνες, μάλλον θα είχε κλείσει. Το είπατε αυτό στους Γερμανούς ;

Reaction score
684

Αν κρίνω πόσους μήνες περιμένω ένα κωλοηχειο μάλλον κανείς λάθος...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop