Χρειάζομαι αναβάθμιση?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Χρειάζομαι αναβάθμιση?

Άμα δεν έχω λαϊκή ....κάτι μπορεί να γίνει.:414:

Reaction score
1.788

χαλασες και εσυ!!!! τον krell ρε αθεοφοβε!!!!!

Να συνεχισω και εγω, να πω οτι το καινουριο μηχανακι του Γιωργου σκοτωνει! ειναι ενα εργοστασιο ρευματος!!!! απιστευτη δυναμη απο εναν ενισχυτη που ειναι καλοσχεδιασμενος και πραγματικα ξερει τι θα μουσικη , αλλα και ρευμα!!!αλλα κυριος ξερει να τιμα την αρχη της πιο παλιας μορφης ενισχυσης!!!!!! Γιωργο μεγειες !!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πάει? Πως πάει?
Λές να να έβαλε κανένα τρίπαθο με τις παρέες που κάνει? :142:
μια χαρα ειναι το πουλακι μου..............ΑΠΛΑ ΚΑΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:141::141:

Reaction score
2.248

Σε ευχαριστώ Τάκη μου αλλά αυτό το ρεύμα να μην έλεγες... κάθε φορά που το λες σκέφτομαι τη ΔΕΗ και τον λογαριασμό :411:
Μια φορά βρήκα την λύση.... Εβαλα χτες τα ανεμιστηράκια και έχω ένα hi-end αερόθερμο στο χώρο μου και δεν ανάβω θέρμανση.

PS το όργανο να μετρήσουμε τα καλώδια και τα o-rings για την λαμπίτσα που "τσιρίζει" μην ξεχάσεις !!!!

Reaction score
1

κανατε και ηλεκτροκολληση?

γινεται να εχουμε καιμια καλυτερη (μεγαλυτερη) φωτο του... υποσταθμου της δεη (και κανα λινκ με specs θα ηταν καλο επισης:116:)
ευχαριστω

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

κανατε και ηλεκτροκολληση?

γινεται να εχουμε καιμια καλυτερη (μεγαλυτερη) φωτο του... υποσταθμου της δεη (και κανα λινκ με specs θα ηταν καλο επισης:116:)
ευχαριστω
Σφαιρα θα πηγαινει ο μετρητης........μεσα στην οιοκονομια σε βλεπω Γιωργαρε.....

Αστα Νικ......τωρα ειδικα με την αυξηση που θα ριξουν στους λογαριασμους της Δεη δεν θα συμφερει με τιποτα τετοιο κτηνος να δουλευει .........σφαιρα σου λεω θα πηγαινει....ειμαι παθων και ξερω!!!!:122:

Reaction score
1

αμα ζεσταινει ολο το σπιτι μπορει και να συμφερει:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ειναι τερας παντως βρε Γιωργο.....ειλικρινα θελω να τον ακουσω....αντε να δουμε ποτε !!!!!!!!:109::109:

Reaction score
2.248

Θα επανέλθω αναλυτικά με τις μετρήσεις

Reaction score
2.248

Και εδώ μια pic από την μάζωξη στο σπίτι μου :132:

Πάνω αριστερά Κ.Papas, Ryk, Argi, Manos58
Στη μέση Matsas6c33 :116:, John Markou
Πρώτο τραπέζι πίστα Antkots, VasilisM, Delamostre

A

amoustakas

Guest

Μιά που σας βρήκα όλους μαζεμένους... 18watt class Α του λαμπάτου raysonic που πήρα από το Μιχάλη θα γεμίσουν τα RF-7 σε χώρο 50τμ σε χαμηλές μέχρι μεσαίες εντάσεις ή να κάτσω στα αβγά μου με τα RF-3 γιατί θα θέλω μετά κανα τριχίλιαρο για ενισχυτικά. Ο Γερμανός με παρακαλάει να μου τα δώσει κάτι παραπάνω απο 1.500€ (δηλαδή 1500) στην πόρτα μου. Τί λέτε;

Reaction score
460

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον Γιωργο για την τιμη που μας εκανε να μας φιλοξενισει στο σπιτι του.
Θα πω και εγω οτι το συστημα εχει πολλες δυνατοτητες αλλα......θελει αρκετη δουλεια ακομη,στησιμο-στρωσιμο-"παιχνιδι" με καλωδια και οργανωση του χωρου (εστω και με αυτες τις ελαχιστες δυνατοτητες που παρεχονται).
Ο ηχος εχει "τσαμπουκα" μεγαλη εικονα και ειναι ταχυς.
Τελος παντων το συστημα εχει ολες τις προυποθεσεις για να γινει συστηματαρα,αρκει να γινουν τα πιο επανω που αναφερω(παντα κατα την δικη μου αποψη).
Βεβαια κανενα συστημα καινουργιο δεν παιζει απαρχης οταν στηθει!
Στοχοποιεις τις αδυναμιες του και προχωρας......
Εγω να ευχηθω στον Γιωργο καλο ταξιδι στην αναζητηση της ηχητικης του νιρβανας, και να πω οτι εστω και με τις λιγες γνωσεις που εχω θα ειμαι κοντα του προς βοηθεια σε οτι χρειαστει.
Γιωργο μου καλοριζικα και καλοακουστα τα εξαιρετικα μηχανηματα.
Και παλι ευχαριστω.

Reaction score
8.905

Γιώργο ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα για την πρόσκληση – ακρόαση στα νέα σου “Τέρατα” :607: !
Η παρέα όπως πάντα ΣΟΥΠΕΡ, οπως και η συνέχεια στο παστουρμελί..., από τον πολύ παστουρμά που έφαγε ο Μάρκου, έβγαλα ασφαλιστικά μέτρα για 15 ημέρες.... κάτω από 10 μέτρα δεν έχει δικαίωμα να με πλησιάσει :105: !

Reaction score
8.905

Αυτό που μένει είναι η φιλία και η παρέα και πραγματικά αυτό είναι το κέρδος μέσα από το χόμπι μας !!!!
Με αυτό τα είπες όλα!:619::615:

Reaction score
8.905

Αφού περιμέναμε να ξαναζεσταθεί ο τελικός με ελαφρά κουβεντούλα (εκτός απο Vassili M και Μάρκου φυσικά που έχουν κέρδος 78db :116:) και ποτάκι αρχίσαμε τις ακροάσεις...
Το παίρνω πίσω αυτό που είπα πριν... :105: :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.429
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos