Χρειάζομαι αναβάθμιση?

Reaction score
460
Απάντηση: Χρειάζομαι αναβάθμιση?

σοδες........... εσκασε ο φουστης,μεχρι και τις χαρτοπετσετες εφαγε,:142: ζωη να εχει το παλικαρι μας!!

Reaction score
1.815

Ρε παλιόπαιδα τώρα σας πέτυχα! Γράφετε τόσες μέρες και χαζεύω...:116:
Λοιπόν να ευχαριστήσω κι εγώ το Γιώργο για την υπέροχη αυτή βραδυά! Όλα ήταν superrrrrr!! Eξαιρετικά μηχανήματα, πολύ μεράκι, πολύ ψάξιμο και κριτική για ένα υπέροχο σύστημα!

Ελπίζω να βρεις το δρόμο για τις βελτιώσεις που επιθυμείς και να το "φέρεις" στα δικά σου ιδανικά ακούσματα!

Όσο για το φαγοπότι... χμμμ ξεχάσατε την τύπισσα από πίσω....

Αααα ρε Μάρκου! Το ...όγδοο πιλάφι σε πείραξε! Έπρεπε να ρίξεις κλωτσιές στη χοντρούλα, αλλά σε έσωσε από τα στιβαρά μπράτσα, του θυληκού σούμο παλαιστή ο Βασιλάκης, που καλή του ώρα σε γλύτωσε από του χάρου τα δόντια και πάει για το δεύτερο ημιτελικό τώρα! (την αλλαγή του Τechnics:138:)

Reaction score
460

Μη του μιλατε τωρα......τρωει μια προβατινα..

Reaction score
29.921

Αει ρε χαμένε.
Εσυ πάντως δεν τρώγεσαι με τίποτα , μοραδερφάκι μου.

Reaction score
2.248

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Φ. που είχε την καλοσύνη να μου στείλει τα καλώδια της Goertz MI2 για δοκιμή. :102:
Σε ευχαριστώ Κώστα. Θα επανέλθω με αποτελέσματα μετά από μία αλλαγή που θα κάνω στις λάμπες.
(Από Sovtek 6922 σε Tesla nos 6922)

Reaction score
677

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Φ. που είχε την καλοσύνη να μου στείλει τα καλώδια της Goertz MI2 για δοκιμή. :102:
Σε ευχαριστώ Κώστα. Θα επανέλθω με αποτελέσματα μετά από μία αλλαγή που θα κάνω στις λάμπες.
(Από Sovtek 6922 σε Tesla nos 6922)
Γιώργο, έχω χρησιμοποιήσει Tesla nos 6922 (Λευκές) στον προενισχυτή μου (μετά από αρκετά πειράματα) και είναι μια χαρά. Επίσης και οι GE 5 star είναι αρκετά καλές. Με τις tesla πάντως πιστεύω να είσαι ΟΚ.

Reaction score
2.248

Γιώργο, έχω χρησιμοποιήσει Tesla nos 6922 (Λευκές) στον προενισχυτή μου (μετά από αρκετά πειράματα) και είναι μια χαρά. Επίσης και οι GE 5 star είναι αρκετά καλές. Με τις tesla πάντως πιστεύω να είσαι ΟΚ.
Σε ευχαριστώ
Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι ΟΚ. Για καλό και για κακό φέρνω και μία τετράδα Electroharmonix και κοιτώ για μία ακόμα Valvo

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.428
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos