Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την FORTHnet

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την FORTHnet – Απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και απεριόριστο ευρυζωνικό internet παντού, σε όλη την Ελλάδα!
12/12/2006

Αυτά τα Χριστούγεννα η FORTHnet καταργεί τη χρονοχρέωση και στη σταθερή τηλεφωνία και δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά της Ελλάδας, μαζί με κάθε νέο ADSL in a box που θα αγοράσουν, να απολαύσουν απεριόριστο ευρυζωνικό internet, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για όλο το 24ωρο κάθε μέρα, με συνολικό κόστος μόνο 30 ευρώ ανά μήνα!

Τώρα και μέχρι 15 Ιανουαρίου 2007, η FORTHnet δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ADSL χρήστες της -παλιούς και νέους- να συνδυάσουν τα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας FORTHnet εθνικά 24 ή FORTHnet εθνικά 12 και να απολαύσουν εκτός από απεριόριστο ευρυζωνικό Internet, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα με το πιο συμφέρον συνολικό μηνιαίο κόστος.

Το πακέτο FORTHnet εθνικά 24 προσφέρει χωρίς χρονοχρέωση, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο κάθε μέρα, ενώ το πακέτο FORTHnet εθνικά 12 προσφέρει χωρίς χρονοχρέωση, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για τις ώρες 20:00 με 8:00 καθημερινά και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Οι νέοι χρήστες FORTHnet ADSL που θα αγοράσουν ADSL in a box ή ADSL in a box PLUS μέχρι τις 15/1/2007 θα μπορούν να εκμεταλλευτούν ταυτόχρονα και την προσφορά «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» με δύο επιπλέον μήνες δωρεάν διάρκεια. Έτσι για παράδειγμα, για τους νέους χρήστες ADSL in a box στα 768, που επιλέγουν το πρόγραμμα FORTHnet εθνικά 24, το συνολικό μηνιαίο κόστος, για απεριόριστο ευρυζωνικό internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για τους επόμενους 8 μήνες, είναι μόλις 30 €.

Οι ενδιαφερόμενοι -νέοι και υφιστάμενοι πελάτες- για την ενεργοποίηση των προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας χρειάζεται απλά να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να τη στείλουν στην FORTHnet (αντίστοιχη αίτηση υπάρχει και online στο www.forthnet.gr.

Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη από τις αλυσίδες καταστημάτων Πλαίσιο, Multirama, Ηλεκτρονική Αθηνών, GNET, Fnac, Media Markt, Sanyocom, Παπασωτηρίου, Click to Buy, από το e-shop.gr, καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους Εμπορικούς Συνεργάτες και τα γραφεία της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.


http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentRmArt.aspx?c=10009474
 



Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Η πλάκα είναι ότι γράφουν πολλοί που "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ" αλλά "ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ" το κοντό τους και το μακρύ τους...και έχουν και ισχυρές γνώμες επί παντός επιστητού! Unmovable! :lol: :lol:
 

Μηνύματα
707
Reaction score
0
Απ'οσο κατ'αλαβα από αυτά που διάβασα είναι μέσω του δικτύου του ΟΤΕ και όχι με LLU. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταργούνται τα πάγια του ΟΤΕ, έτσι δεν είναι?
 


Μηνύματα
24
Reaction score
0
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την FORTHnet

Ναι...
το τοπίο θα αλλαξει σε ολους τους providers με το νεο ετος.
Πιστευω οτι θα καταργηθούν τα πάγια του ΟΤΕ σε πολλους.
Μακάρι.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.062
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top