- Reaction score
- 619
Και εμενα με ενδιαφερει η αγορα του προενισχυτη του Aripetro ,(αν μου κανει) με δωρεα στο χαμογελο του παιδιου.
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!Επειδη στην προηγούμενη κλήρωση υπήρχαν κι άλλες προσφορες(ηχεία,καλώδια, phono stage ,dvd player κλπ) με διάφορες προτάσεις(πλειοδοσία κλπ),ξεκινάω αυτό το ποστ κι οσοι πιστοί προσέλθετε:
Χαρίζονται λοιπόν:
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
2. Κασσετόφωνο AIWA AD-F270 πλήρως λειτουργικό.
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.
Οποιοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν μηχανήματα για να γινει πλήρες το σύστημα.
Θα ήθελα οποιος το κερδίσει να καταθέσει ενα συμβολικό ποσο,οσο αυτος νομίζει, σε κάποιον που το εχει ανάγκη.
Τα μηχανήματα θα τα στείλω με δικά μου έξοδα στον τυχερό.
Καλή τύχη σε όλους.
Μπράβο και σε σένα!!βαζω και γω ενα cd player Sony CDP XA2 ES...απλα πρεπει να δω που εχω παρατημενο το τηλεκοντρολ...αν δεν το βρω θα με συγχωρησει οποιος το παρει...
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δώρα.
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
2. Κασσετόφωνο AIWA AD-F270 πλήρως λειτουργικό.
3. Προενισχυτή η κάτι άλλο απο AriPetro.
4. CD κλασσικης μουσικής και rock απο artvoice.
5. Kαλώδια ηχείων και interconnect από Kotsidis John
Υποψήφιοι για την κλήρωση:
1. Stratos1983 για πικ απ και cd κλασσικης μουσικής.
2. el_diaplo για cd .
Θα δούμε τι θα μαζευτούνε και μπορεί να τα κληρώσουμε κατα κατηγορία.
Θα ανανεώνω την λίστα δωροθετών και υποψηφίων καθε βράδυ.
Το ποτε θα γίνει η κλήρωση θα το αποφασίσουμε ολοι μαζί,αλλά θα προτιμούσα μεχρι τέλος της άλλης βδομάδας το πολύ.
Ευχαριστώ.[/θα ηθελα αν γινεται να παρω μερος στην κληρωση για το πικαπ,ευχαριστω πολυ
Μπράβο φίλε μου!!!!βαζω και γω ενα cd player Sony CDP XA2 ES...απλα πρεπει να δω που εχω παρατημενο το τηλεκοντρολ...αν δεν το βρω θα με συγχωρησει οποιος το παρει...
![]()
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.
Ωραία, λοιπόν, θα παραθέσω κάποιους κανόνες για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Παρακαλώ τα μέλη δώροθέτες να επικοινωνήσουν μαζί μου αν θέλουν να μεταβάλλουμε, προσθέσουμε ή αφαιρεσουμε κάποιον κανόνα.
1) μπορούν να συμμετέχουν όσοι χομπίστες ΔΕΝ έχουν ηχητικό σύστημα
2) όσοι εξ' αυτών είναι άνεργοι συμμετέχουν με διπλό λαχνό
3) μέλη που εγγράφηκαν κατα τη διάρκεια της αγγελίας αποκλείονται
4) αποκλείονται συμμετοχές που γίνονται εκ μέρους άλλων
5) αποκλείονται όσοι έχουν ενεργές αγγελίες πώλησης στο τμήμα των αγγελιών
6) αποκλείονται όσοι, μετά από υπόδειξη των moderators, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμφανίζονται να έχουν σύστημα ή να αναζητούν συμβουλή για την αγορά κάποιου component για το σύστημα τους. Προφανώς αυτοί έχουν περίσσευμα χρημάτων οπότε δεν τους χρειάζεται αυτή η προσφορά.
Συμβουλή προς συμμετέχοντες στη κλήρωση:
Απλά θυμηθείτε οτι αυτή η προσφορά γίνεται για εκείνους τους χομπιστες που έχουν πραγματική ανάγκη, οπότε καλό θα ήταν αν θέλετε να αποσυρθείτε με πιο διακριτικό τροπο στείλτε μου πμ
Ευχαριστώ