Χριστουγεννιάτικο δώρο Νο 2

Reaction score
619
Και εμενα με ενδιαφερει η αγορα του προενισχυτη του Aripetro ,(αν μου κανει) με δωρεα στο χαμογελο του παιδιου.

Reaction score
110
Θερμά συγχαρητήρια σ' όλους σας!
(Ίσως θά 'πρεπε να υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία "Χαρίζεται" στις Μικρές Αγγελίες).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Επειδη στην προηγούμενη κλήρωση υπήρχαν κι άλλες προσφορες(ηχεία,καλώδια, phono stage ,dvd player κλπ) με διάφορες προτάσεις(πλειοδοσία κλπ),ξεκινάω αυτό το ποστ κι οσοι πιστοί προσέλθετε:
Χαρίζονται λοιπόν:
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
2. Κασσετόφωνο AIWA AD-F270 πλήρως λειτουργικό.
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.
Οποιοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν μηχανήματα για να γινει πλήρες το σύστημα.
Θα ήθελα οποιος το κερδίσει να καταθέσει ενα συμβολικό ποσο,οσο αυτος νομίζει, σε κάποιον που το εχει ανάγκη.
Τα μηχανήματα θα τα στείλω με δικά μου έξοδα στον τυχερό.
Καλή τύχη σε όλους.
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!:drinks::drinks::cool:

Reaction score
295
βαζω και γω ενα cd player Sony CDP XA2 ES...απλα πρεπει να δω που εχω παρατημενο το τηλεκοντρολ...αν δεν το βρω θα με συγχωρησει οποιος το παρει...

Μπράβο και σε σένα!!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
766
σε περιπτωση που υπαρξουν περισσοτερες προσφορες σε cd player, ας επιλεγει το καλυτερο ωστε να μπει στη κληρωση ή να δωθουν χωριστα σε αλλες κληρωσεις....

απλα το λεω γιατι δεν ξερω αν θα βρω το τηλεκοντρολ και μπορει να υπαρξουν προσφορες πιο "ολοκληρωμενες" απ τη δικη μου...ή και με καλυτερο ηχο...:)

σε καθε περιπτωση το sony ειναι στη διαθεση της προσπαθειας που γινεται...

Reaction score
11
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δώρα.
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
3. Προενισχυτή η κάτι άλλο απο AriPetro.
4. CD κλασσικης μουσικής και rock απο artvoice.
5. Kαλώδια ηχείων και interconnect από Kotsidis John

Υποψήφιοι για την κλήρωση:
1. Stratos1983 για πικ απ και cd κλασσικης μουσικής.
2. el_diaplo για cd .

Θα δούμε τι θα μαζευτούνε και μπορεί να τα κληρώσουμε κατα κατηγορία.
Θα ανανεώνω την λίστα δωροθετών και υποψηφίων καθε βράδυ.
Το ποτε θα γίνει η κλήρωση θα το αποφασίσουμε ολοι μαζί,αλλά θα προτιμούσα μεχρι τέλος της άλλης βδομάδας το πολύ.
Ευχαριστώ.[/θα ηθελα αν γινεται να παρω μερος στην κληρωση για το πικαπ,ευχαριστω πολυ

Reaction score
480
Να προσφερω και γω κατι με την σειρα μου σε καποιον που θα το ευχαριστηθει.
Ειναι μια κασετινα με 2 μπομπινες μιας σπανιας ηχογραφησης του BACH. Ειναι κατι που δεν θα το πουλουσα ποτε , γιατι εχει καποια ειδική αξια για μενα , αλλα ευχαριστως να το χαριζα προσφεροντας κατι λιγο και γω στην ομορφη πραξη σας.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
εξαιρετικο δωρο ......για τους λατρες της μπομπινας.....μπραβο παλλικαρι μου!!!!!!!

ΨΥΧΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!:drinks::drinks:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
βαζω και γω ενα cd player Sony CDP XA2 ES...απλα πρεπει να δω που εχω παρατημενο το τηλεκοντρολ...αν δεν το βρω θα με συγχωρησει οποιος το παρει...

Μπράβο φίλε μου!!!!:party:

Reaction score
15
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την κίνηση. Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για το πικάπ Technics.

Reaction score
6
θα ηθελα εαν δεν υπαρχει προβλημα να εμπαινα στην κληρωση για το πικαπ και για το cd player

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.

ΔΛΔ -->

Ωραία, λοιπόν, θα παραθέσω κάποιους κανόνες για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Παρακαλώ τα μέλη δώροθέτες να επικοινωνήσουν μαζί μου αν θέλουν να μεταβάλλουμε, προσθέσουμε ή αφαιρεσουμε κάποιον κανόνα.

1) μπορούν να συμμετέχουν όσοι χομπίστες ΔΕΝ έχουν ηχητικό σύστημα
2) όσοι εξ' αυτών είναι άνεργοι συμμετέχουν με διπλό λαχνό
3) μέλη που εγγράφηκαν κατα τη διάρκεια της αγγελίας αποκλείονται
4) αποκλείονται συμμετοχές που γίνονται εκ μέρους άλλων
5) αποκλείονται όσοι έχουν ενεργές αγγελίες πώλησης στο τμήμα των αγγελιών
6) αποκλείονται όσοι, μετά από υπόδειξη των moderators, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμφανίζονται να έχουν σύστημα ή να αναζητούν συμβουλή για την αγορά κάποιου component για το σύστημα τους. Προφανώς αυτοί έχουν περίσσευμα χρημάτων οπότε δεν τους χρειάζεται αυτή η προσφορά.

Συμβουλή προς συμμετέχοντες στη κλήρωση:
Απλά θυμηθείτε οτι αυτή η προσφορά γίνεται για εκείνους τους χομπιστες που έχουν πραγματική ανάγκη, οπότε καλό θα ήταν αν θέλετε να αποσυρθείτε με πιο διακριτικό τροπο στείλτε μου πμ
Ευχαριστώ

Καλό θα ήταν ίσως, κάποιοι που δήλωσαν συμμετοχή να το ξανασκεφθούν... :hi:

Reaction score
6
εαν αυτο πηγαινε σε μενα δεν εχω ηχοσυστημα μονο εναν ενισχτυτη και 2 μικρα ηχεια και θα ηθελα και ενα πικαπ μιας και εχω μερικα βυνυλια

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Γενική παρατήρηση φίλε μου.
Όχι για σένα... :hi:

Reaction score
295
Λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε γι απόψε:
Δώρα.
3. Προενισχυτή η κάτι άλλο απο AriPetro.
4. CD κλασσικης μουσικής και rock απο artvoice.
5. Kαλώδια ηχείων και interconnect από Kotsidis John
6. Cd player Sony CDP XA2 ES απο τον Gkat
7. Kασετινα με 2 μπομπινες μιας σπανιας ηχογραφησης του BACH απο τον Vintage Hi-Fi John

Υποψήφιοι για την κλήρωση:
1. Stratos1983 για πικ απ και cd κλασσικης μουσικής.
2. el_diaplo για τα CD και το CD player sony
3. Sekitouroum για το πικ απ.
4. Vahoskwn για το πικ απ και cd player sony.

Αν ξέχασα κάποιον να μου το πει.
Για τον προενισχυτη δεν γράφω υποψήφιους, γιατι υπάρχει άλλου είδους ενδιαφέρον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound