Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
295
Μην ανησυχεί κανείς, όσοι δεν πρέπει δε θα κερδίσουν. Θα φροντίσει η τύχη. ;)
Νομίζω καλύτερα να τους βγάλετε απο τώρα απο την λίστα, για να μην δοθεί η εντύπωση του "μαγειρέματος" στην κλήρωση.
Γνώμη μου.

Reaction score
16
Άξιοι επαίνου όλοι όσοι θέλησαν να κάνουν έναν συνάνθρωπο μας να χαρεί,να ξεχαστεί ίσως για λίγο απο τα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας η πάνω μας.Μπράβο!
δεν συμμετέχω.και θα συμφωνήσω με τον Νίκο.να βγούν απο την λίστα αυτοί που πρέπει.

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
Μπράβο για την κίνηση σου,εύχομαι οτι καλύτερο.......
Εκτός κλήρωσης παρακαλώ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Νομίζω καλύτερα να τους βγάλετε απο τώρα απο την λίστα, για να μην δοθεί η εντύπωση του "μαγειρέματος" στην κλήρωση.
Γνώμη μου.
Άξιοι επαίνου όλοι όσοι θέλησαν να κάνουν έναν συνάνθρωπο μας να χαρεί,να ξεχαστεί ίσως για λίγο απο τα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας η πάνω μας.Μπράβο!
δεν συμμετέχω.και θα συμφωνήσω με τον Νίκο.να βγούν απο την λίστα αυτοί που πρέπει.
Σιγά μη φάω απο τώρα ώρες να ψάχνω, αφού ολοκληρωθούν όλες οι υποψηφιότητες.
Εκτός αν ξέρετε εσείς υποψήφιους που πιστεύετε ότι δεν πρέπει να συμμετάσχουν.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Έχει δίκιο ο Zizik παιδιά, τώρα απλά ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ τις υποψηφιότητες.
Την Κυριακή θα ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ.
Δεν έχει νόημα τώρα να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Μία και καλή.
Εγώ από την πλευρά μου πάντως ζητώ συγνώμη από τους moderators γιατί για μια απλή σκέψη δική μου να δωρίσω κάτι, θα απαιτηθεί χρόνος και δουλειά από αυτά τα παιδιά για να γίνει το ξεκαθάρισμα.
Αυτόν τον χρόνο θα μπορούσαν να τον αφιερώσουν στους δικούς τους ανθρώπους, και εμείς τους τον στερούμε, οπότε ένα standing ovation και τα σέβη μας είναι επιβεβλημένα.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
μπραβο και απο μενα !
δεν με ενδιαφερει .
θα μπορουσα να προτεινω να ειναι και ανεργος αυτος που θα το παρει ?
Συμφωνώ και επαυξάνω
Εύγε και απο εμένα!! <<εκτός>>

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770
Παιδιά μαγείρεμα δεν θα γίνει, αλλά καλό θα ήταν όσοι δεν το χρειάζονται πραγματικά να μην συμμετέχουν.
Και επίσης όσοι έχουν λίγα μηνύματα, κάτω από 50, θα εξαιρεθούν από την λίστα.
Όσοι είναι ήδη κάτοχοι συστημάτων ήχου, ας μην βάζουν υποψηφιότητα.

Reaction score
59
Καταρχην συγχαρητηρια στα παιδια για την κινηση τους. Πραγματικα ελπιζω να το παρει το συστημα καποιος που το εχει αναγκη.
Δεν θελω να συμμετασχω στην κληρωαη απλα θελω να σχολιασω αυτον τον κανονισμο με τα μηνηματα.
Το οτι δηλαδη καποιος πρεπει να εχει πανω απο 50 μηνυματα για να θεωρειται ενεργο μελος του forum...υπαρχουν και ανθρωποι που παρακολουθουν το forum εδω και πολλα χρονια αθωρηβα αλλα δεν θελουν να ποσταρουν για το παραμικρο μονο και μονο για να ανεβασουν τον αριθμο των μηνυματων τους.θεωρω λοιπον αν θελετε να υπαρχει καποιο κρητηριο αυτο πρεπει να ειναι η ημερομηνια εγγραφης καποιου που θεωρω πως ειναι και πιο δικαιο.
Και παλι ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για την κινηση τους ελπιζω να ακολουθησουν και αλλες παρομοιες

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Παιδιά μαγείρεμα δεν θα γίνει, αλλά καλό θα ήταν όσοι δεν το χρειάζονται πραγματικά να μην συμμετέχουν.
Και επίσης όσοι έχουν λίγα μηνύματα, κάτω από 50, θα εξαιρεθούν από την λίστα.
Όσοι είναι ήδη κάτοχοι συστημάτων ήχου, ας μην βάζουν υποψηφιότητα.
Μιχάλη, τους κανόνες πιστεύω πως πρέπει να τους αποφασίζουν οι δωρητές.
Τα 50 μηνύματα είναι δική μας εσωτερική επιλογή, σε καμία περίπτωση δεσμευτική.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770
Όχι βέβαια, δεν είναι δεσμευτική, αλλά το να δεις το πόσα μηνύματα έχει κάποιος που ποστάρει είναι πανεύκολο.
Για να βρεις το πότε γράφτηκε είναι χρονοβόρα διαδικασία, να πας στο προφίλ κ.λ.π.
Το όλο θέμα έγινε διότι κατά καιρούς που χαριζόταν κάτι, βλέπαμε να συμμετέχουν μέλη με 1 ή 2 μηνύματα και εγγραφή την ημέρα της αγγελίας.
Ο πωλητής εάν θέλει να τα χαρίσει σε κάποιον με 1 μήνυμα φυσικά και μπορεί.
Όμως αφού ζητάει την συνδρομή μας θέτουμε αυτόν τον όρο.

Reaction score
386
Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την κλήρωση κ ταυτόχρονα συμπληρώνω ένα δικό μου δώρο στο σετάκι...
1 wdtv media player gen1 για να παιζει ο τυχερός/ή τα τραγούδια του από ψηφιακή μορφή (usb).....
Συμβατοτητα: MP3, WMA, MPA, M4A, MP4A, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Παρακαλώ όποιος επιληφθεί της διαδικασίας να με ενημερώσει που να στείλω το δώρο.
Καλές γιορτές σε όλους σας.

Reaction score
61
ok αλλα αυτό θα έπρεπε να είναι στην διακρητική απόφαση του δωριτή .. στο αν θεωρεί τον αριθμό μυνημάτων απαραίτητη προ-υπόθεση . (επαναλαμβάνω πως δέν θέλω να συμετάσχω στην κλήρωση γιατί κουτσά στραβά θα τα φτιάξω τα μηχανήματα μου που είναι χαλασμενα , ενώ υπάρχουν άνθρωποι που δέν έχουν τίποτα ..) αφού ζητάει την συνδρομή σας και το θέσατε σαν όρο τότε είναι έγκυρο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Όμως αφού ζητάει την συνδρομή μας θέτουμε αυτόν τον όρο.
Προτιμώ, στη συγκεκριμένη και μόνο περίπτωση, να ψάξω να βρω αν έχουν σύστημα, αν έχουν πολλές πωλήσεις μηχανημάτων ή αν ασχολούνται αποκλειστικά με αγγελίες.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.237
μηπως ετσι ωραιο κ φοβερο που εχει γινει το σετακι με τις καταπληκτικες προσφορες των μελων μας, τελειως ανιδιοτελως, παρω κι εγω μερος στην κληρωση????

(αστειευομαι!!)

:D:D:D:dance2::neo:

Reaction score
1.659
μηπως ετσι ωραιο κ φοβερο που εχει γινει το σετακι με τις καταπληκτικες προσφορες των μελων μας, τελειως ανιδιοτελως, παρω κι εγω μερος στην κληρωση????

(αστειευομαι!!)

:D:D:D:dance2::neo:
Για ποιό σετάκι μιλάς Γιάννη? Εδώ λείπει ένα rack, μιά γκόμενα και μιά πολυθρόνα που λέει και ο φίλος μου audioj !!!
(Αλήθεια έχει κανείς διαθέσιμα αυτά????)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound