- Reaction score
- 78.853
Μην ανησυχεί κανείς, όσοι δεν πρέπει δε θα κερδίσουν. Θα φροντίσει η τύχη. 
Νομίζω καλύτερα να τους βγάλετε απο τώρα απο την λίστα, για να μην δοθεί η εντύπωση του "μαγειρέματος" στην κλήρωση.Μην ανησυχεί κανείς, όσοι δεν πρέπει δε θα κερδίσουν. Θα φροντίσει η τύχη.![]()
Νομίζω καλύτερα να τους βγάλετε απο τώρα απο την λίστα, για να μην δοθεί η εντύπωση του "μαγειρέματος" στην κλήρωση.
Γνώμη μου.
Σιγά μη φάω απο τώρα ώρες να ψάχνω, αφού ολοκληρωθούν όλες οι υποψηφιότητες.Άξιοι επαίνου όλοι όσοι θέλησαν να κάνουν έναν συνάνθρωπο μας να χαρεί,να ξεχαστεί ίσως για λίγο απο τα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας η πάνω μας.Μπράβο!
δεν συμμετέχω.και θα συμφωνήσω με τον Νίκο.να βγούν απο την λίστα αυτοί που πρέπει.
Συμφωνώ και επαυξάνωμπραβο και απο μενα !
δεν με ενδιαφερει .
θα μπορουσα να προτεινω να ειναι και ανεργος αυτος που θα το παρει ?
Μιχάλη, τους κανόνες πιστεύω πως πρέπει να τους αποφασίζουν οι δωρητές.Παιδιά μαγείρεμα δεν θα γίνει, αλλά καλό θα ήταν όσοι δεν το χρειάζονται πραγματικά να μην συμμετέχουν.
Και επίσης όσοι έχουν λίγα μηνύματα, κάτω από 50, θα εξαιρεθούν από την λίστα.
Όσοι είναι ήδη κάτοχοι συστημάτων ήχου, ας μην βάζουν υποψηφιότητα.
Προτιμώ, στη συγκεκριμένη και μόνο περίπτωση, να ψάξω να βρω αν έχουν σύστημα, αν έχουν πολλές πωλήσεις μηχανημάτων ή αν ασχολούνται αποκλειστικά με αγγελίες.Όμως αφού ζητάει την συνδρομή μας θέτουμε αυτόν τον όρο.
Για ποιό σετάκι μιλάς Γιάννη? Εδώ λείπει ένα rack, μιά γκόμενα και μιά πολυθρόνα που λέει και ο φίλος μου audioj !!!μηπως ετσι ωραιο κ φοβερο που εχει γινει το σετακι με τις καταπληκτικες προσφορες των μελων μας, τελειως ανιδιοτελως, παρω κι εγω μερος στην κληρωση????
(αστειευομαι!!)
![]()