Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
295
tanto said:
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Click to expand...
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;
Dimusique, Monday at 01:10
Aρη εγραψες παλι!!!! τι να πω νομιζω οτι με εχουν καλυψει με το παραπανω οι προηγουμενοι συνφουρητες ,εγω θελω να πω
σε ολους οτι ειμαι πολυ τυχερος και ευτυχης που εισαι φιλος μου!!! και γειτονας μου(μενουμε διπλα-διπλα) ευχομαι
παντα να εισαι καλα και να δινεις οπως εσυ ξερεις χαμογελο σε οσους το εχουν αναγκη....

• Τωρα για την νεα ιδεα της ''δημοπρασιας'' η για οτι αλλο νομιζετε οτι θα κανετε εγω θα ηθελα να προσφερω
το Denon dvd -sacd 2910 που το εχω και καθετε και ενα phono της project καινουργιο στο κουτι του..και θα κοιταξω και στας αποθηκας και ολο και κατι αλλο θα βρω .. Καλες γιορτες σε ολους !!!και παλι μπραβο στον Αρη που
μας ξεκουνησε...
Aντε παιδια αρχίστε το.
Βάζω κι εγώ ενα πικ απ Technics sl-bd2 πλήρως λειτουργικό με καινούργια βελόνα και ενα κασσετόφωνο AIWA AD-F270 με καινούργιους ιμάντες.Επίσης και 4-5 δίσκους για ξεκίνημα.
Δηλαδή λείπει μόνο ο ενισχυτής.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Aντε παιδια αρχίστε το.
Βάζω κι εγώ ενα πικ απ Technics sl-bd2 πλήρως λειτουργικό με καινούργια βελόνα και ενα κασσετόφωνο AIWA AD-F270 με καινούργιους ιμάντες.Επίσης και 4-5 δίσκους για ξεκίνημα.
Δηλαδή λείπει μόνο ο ενισχυτής.
Ναι αλλά μην το βάζεις εδώ.
Ξεκίνησε ένα νέο θέμα.
Αυτό ολοκληρώθηκε.

Reaction score
386
Στάλθηκε κ από μένα το δέμα στον φίλο Ανδρέα που το κέρδισε.
Συγχαρητήρια στους νικητές κ στους δωροθέτες.
Καλές γιορτές σε όλους!

Reaction score
72
ευχαριστω και τον πρωτεργατη στην κινηση αυτη Αρη , φιλε εχουμε παρομοιο γουστο στις ταινιες :wink:

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
ευχαριστω και τον πρωτεργατη στην κινηση αυτη Αρη , φιλε εχουμε παρομοιο γουστο στις ταινιες :wink:
Καλο αυτο.
Ανδρεα οι μουσικες που σου εβαλα στο σκληρο σ'αρεσουν?

Reaction score
13
Μπράβο σου φίλε μου για την εξαιρετική κίνηση! Πάντα τέτοια!

(δεν ενδιαφέρομαι!)

SDr

Reaction score
13
Παραδόθηκαν τα καλώδια προσωπικός στον Μάρκο.

Νομίζω ότι το δώρο πήγε στο σωστό μέρος, καθώς στο σύστημα αυτό θα έχουν πρόσβαση όλοι οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Παραδόθηκαν τα καλώδια προσωπικός στον Μάρκο.

Νομίζω ότι το δώρο πήγε στο σωστό μέρος, καθώς στο σύστημα αυτό θα έχουν πρόσβαση όλοι οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Ναι και από ότι μου είπε θα τα βάλει στην αίθουσα πολυμέσων-στούντιο.
Δεν θα μπορούσαν να πανε σε καλύτερο ανάδοχο τα πράγματα.
Εγώ τα έστειλα (τα δικά μου, του audioj και του artvoice) την Παρασκευή

Reaction score
77
Συγχαρητηρια σε ολους!!!! χαρηκα ειδικα με την επιτυχια του μελους STRATOS ελπιζω πραγματικα να το χαρεις το Denon που στην εποχη και οχι μονο ηταν και ειναι ενα πολυ αξιολογο player...Στελνω π.μ στους νικητες για να παραλαβουν τα δωρα τους.
Καλες γιορτες σε ολους!!!!

Reaction score
10
Καλησπέρα σας,
Σήμερα το μεσημέρι παρελήφθησαν τρια δέματα μέσω ταχυδρομείου
Το πρώτο περιέχει τα ηχεία
Το δεύτερο τον ενισχυτή, το CD Player, και τα CDs
Το τρίτο το κασσετόφωνο και το TUNER.
To μέλος SDR ο Θάνος πέρασε από το γραφείο και μου παρέδωσε τα καλώδια
Το μέλος PPG ο Μάκης επικοινώνησε μέσω email.
Ολα όσα μέχρι στιγμής μου έχουν παραδωθεί είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση, ευχαριστώ θερμά όλους, εύχομαι η δωρεά σας αυτή να τύχει του ανάλογου σεβασμού από αρκετούς νέους φοιτητές μας, και να τους ανοίξει την όρεξη να ασχοληθούν στο μαγευτικό ταξίδι της μουσικής. Από σήμερα κιόλας άρχισε να μετράει ώρες μουσικής ακρόασης, ο δε ήχος που βγάζουν αυτά τα πιτσιρίκια ηχεία είναι ζεστός και αρκετά εντυπωσιακός. Αγαπητά μέλη σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe