Ψάχνω για μερακλή μαραγκό στην Αθήνα

Reaction score
1.738
Καλημέρα σε όλους.

Ψάχνω για μερακλή μαραγκό, που να πιάνουν τα χέρια του, ο οποίος θα παραλάβει αυτό το έπιπλο (το αριστερό) που φαίνεται στην φωτό από τον 5ο όροφο, περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνας, (κουβάλημα με τα χέρια) και:

α) θα «κατεβάσει» το μεσαίο ράφι κατά 8-10 εκατοστά, και,

β) θα μικρύνει το πλάτος όλου του επίπλου κατά 10-15 εκατοστά,

Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να πω ότι αυτό που ζητάω είναι εφικτό, γι’αυτό θα παρακαλούσα αυτούς που γνωρίζουν να απαντήσουν.

Το επιπλάκι αυτό κατασκευάστηκε πριν από 15 χρόνια περίπου, σε ένα επιπλάδικο στο Γαλάτσι, στην Ι. Φωκά, χαμηλά, πριν το Β Νεκροταφείο, που δε νομίζω ότι υπάρχει πια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CB06F22B-5020-48A4-BFB6-5DC0A135B1CF.jpeg

gonis

Luger
Reaction score
12.532
Θεωρώ,χωρίς να είμαι ειδικός, το όλο εγχείρημα ασύμφορο και με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Ο @Manos58 μπορεί να βοηθήσει περισσότερο

Reaction score
1.738
Θεωρώ,χωρίς να είμαι ειδικός, το όλο εγχείρημα ασύμφορο και με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Ο @Manos58 μπορεί να βοηθήσει περισσότερο
Εσύ τι θα πρότεινες;

Να φτιάξω ένα άλλο από την αρχή;

Και μη μου πεις για έτοιμα, γτ χθες πήγα και είδα τα "Hi-Fi Racks" και εκτός ότι πρέπει να δώσεις 1.100 - 1.300 ευρώ, δε μου γέμισαν και το μάτι.

Μ.

gonis

Luger
Reaction score
12.532
Εγώ θα καταργούσα και τα δυο που βλέπω στη φωτο και θα κοίταζα σε exelixis ή custom σύμφωνα με τις ανάγκες.
Μην το κανείς άμεσα.
Καινούριο Ρακ στο μάτι είναι σαν καινουρια συσκευή.Οταν διαπιστώσεις ότι έχεις επιθυμία για κάτι άλλο προχώρησε τότε;)

Reaction score
1.213
Δεν ειμαι ξυλουργος αλλα η..κοινη λογικη λεει οτι οι πιο προσιτοι τροποι ειναι δυο.Λυσιμο και μεγαλυτερα ραφια (μπορει να διαλεξει καποιος και το υλικο,κανα ..hifi ξυλο για κραδασμους και ετσι ) η ενα μικροτερο , τριτο , rack των 40 cm ξερω γω.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.753
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτο που σε προβληματίζει ειναι πως ο ολοκληρωμένος δεν αερίζεται αρκετά.

Γιατί δεν τον κατεβάζεις στο κάτω ράφι;

Reaction score
1.738
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτο που σε προβληματίζει ειναι πως ο ολοκληρωμένος δεν αερίζεται αρκετά.

Γιατί δεν τον κατεβάζεις στο κάτω ράφι;
Καλημέρα.

Ευτυχώς αυτό το μοντέλο δεν ζεσταίνεται πολύ και δεν έχει πρόβλημα εκεί που είναι, απλά θα'ταν καλύτερα αν είχε "μεγαλύτερη άνεση".

Και - σίγουρα - δεν με βολεύει ο ολοκληρωμένος να'ναι τόσο χαμηλά, είμαι και πολύ ηλικιωμένος, δε μπορώ να σκύβω.

Απλά, σκεφτόμουν - για μεγαλύτερη "άνεση" και για μελλοντικές αναβαθμίσεις - να κατέβαινε πιο κάτω το ράφι.

Πάντως ήρθα σε επικοινωνία με την εταιρία ΚΥΒΟΣ (που φτιάχνουν και τα exelixis) και θα λυθεί το θέμα.

:)

ryk

Reaction score
925
Εγώ δεν θα το πείραζα. Καλύτερα να φτιάξεις ένα νέο με τις διαστάσεις που θες.

Reaction score
1.738
Κάνε το και άλλο χρώμα τότε το έπιπλο απ'το ηχείο.
Όταν τα έφτιαξα, πριν 15-16 χρόνια περίπου, είχαν πολύ πιο ανοικτό χρώμα και φαίνεται ότι σκούρυνε με τον καιρό.

Άμα τα ξαναφτιάξω, θα τα κάνω πιο σκούρα, στο χρώμα του πικάπ (walnut).

Reaction score
25.724
γινεται ευκολα αλλα η θεση του παλιου ραφιου θα αφησει σημαδι που δεν μαζευεται ευκολα εκτος αν βερνικωθει ολο , αλλα τοτε θα αλλαξει σιγουρα αποχρωση και πρεπει να γινουν και τα δυο.

Reaction score
390
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την επιλογή του ενισχυτή,κορυφαίος.
Οσο για το rack,υπάρχει ένας εξαιρετικός ξυλουργός ο οποίος βρίσκεται λίγο μακριά απο σένα.
Ειναι της Luxman στην Ιαπωνία.
Απο οτι μαθαίνω όμως κάνει καλή δουλειά και είναι οικονομικός.

Reaction score
1.738
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την επιλογή του ενισχυτή,κορυφαίος.
Οσο για το rack,υπάρχει ένας εξαιρετικός ξυλουργός ο οποίος βρίσκεται λίγο μακριά απο σένα.
Ειναι της Luxman στην Ιαπωνία.
Απο οτι μαθαίνω όμως κάνει καλή δουλειά και είναι οικονομικός.
Δεν το'πιασα, αλλά ευχαριστώ.
[DOUBLEPOST=1524817438][/DOUBLEPOST]
Ωραιο επιπλο !! :thumbsup:
Σ'ευχαριστώ.

Άμα ο Έλληνας μάστορας έχει όρεξη, φτιάχνει πολύ καλά πράματα που κρατάνε για πάντα.

Και να φανταστείς ότι τότε, νομίζω τα'χα πληρώσει 250 ευρώ το ένα (με μεταφορικά και κουβάλημα - και είναι αρκετά βαριά).

Τέλος πάντων, άμα φτιάξω καινούργια, θα τα "ρίξω" στο avsite για πούλημα!

Reaction score
1.380
...Και να φανταστείς ότι τότε, νομίζω τα'χα πληρώσει 250 ευρώ το ένα...
Τόσο κοστίζει ένα ράφι της exelixis... Επικοινώνησα μαζί τους πριν δύο μήνες, δυστυχώς το ρακ που ήθελα κόστιζε πάνω από 800 οπότε έμεινα με τα ΙΚΕΑ των 40 ευρώ.

Reaction score
1.738
Τόσο κοστίζει ένα ράφι της exelixis... Επικοινώνησα μαζί τους πριν δύο μήνες, δυστυχώς το ρακ που ήθελα κόστιζε πάνω από 800 οπότε έμεινα με τα ΙΚΕΑ των 40 ευρώ.
Πριν λίγο μου είπαν από την Exelixis, ότι δύο τέτοια παρόμοια έπιπλα, θα μου κοστίσουν περίπου 900 ευρώ + ΦΠΑ....

Reaction score
1.380
Πριν λίγο μου είπαν από την Exelixis, ότι δύο τέτοια παρόμοια έπιπλα, θα μου κοστίσουν περίπου 900 ευρώ + ΦΠΑ....
Το γνώριζα ήδη, έχω τον τιμοκατάλογο τους. Όποιο ρακ μου αρέσει στο χιλιάρικο κυμαίνεται, προσωπικά δε δίνω ούτε τα μισά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.183
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe