Ψυγειο - κουζινα.....

Reaction score
7
Andrew said:
...Δεν κανετε τον dad Συντονιστη στο "Νοικοκυρες σε Απογνωση"??? :lol:

Οσο για σενα Yoda ....κατι ετοιμαζεις εσυ......
.....κουστουμι ψαχνεις..??? 8)
"Συντονιστες σε απογνωση" ακουγεται καλυτερα....

Το ψυγειο ηρθε....

Reaction score
5
Τράβηξες γραμμή από τον πίνακα; Μην μου πεις ότι θα δώσεις βρώμικο ρεύμα στο ψυγείο;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.046
Γιωργο μην ακους τους ανωριμους......
Το ψυγειο θελει πραγματικα <στρωσιμο> :p

Θελει μερικες ωρες πριν το βαλεις στην πριζα να <κατσουν τα υγρα>

Μετα αστο να κρυωσει χωρις τιποτα μεσα
και μολις πιασει θερμοκρασιες το γεμιζεις.

Βαλε την ψυξη στους +4 (καταψυξη οκ στους -18)

Για καλυτερη ρυθμιση ψυξης-καταψυξης θελει calibrator γιατι εχει
σημασια ο χωρος :mrgreen: ποσο ζεστη κανει κλπ κλπ .............. :p :p

Reaction score
0
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα. Μια ερωτηση πως μπορω να βρω service manual με τους κωδικους των ανταλλακτικων για Αριστον ψυγειοκαταψυκτη MBL 2022c(inox) s/n 509 142 325 γιατι προσπαθω να παραγγειλω ανταλλακτικα και δεν μπορω να βγαλω ακρη, και αν ξερετε να προτεινετε καποιο καλο καταστημα ανταλλακτικων στην θεσσαλονικη που γνωριζει το αντικειμενο.
θα σας ειμαι υπόχρεος, ευχαριστω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ψυγειο - κουζινα.....

...
**Μα να μην ειναι σαν τους ενισχυτες... Ειμαι των μαυρων συσκευων.....
Δεν σε πρόλαβα.....

Μην λέτε και πολλά για τους Γερμανούς κατασκευαστές...η miele έβγαλε ένα πλυντήριο με 10 χρόνια εγγυηση !!!

Reaction score
0
Παιδιά, θέλω και εγώ να πάρω ένα ψυγείο και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα από το site της megamarket. Έχω περιορισμό 1.80 μ. στο ύψος και επίσης η πόρτα να ανοίγει προς αριστερά. Ακούω γνώμες!

Reaction score
26.077
τα μεγαλυτερα ψυγεια σε ογκο για σχετικα χαμηλο υψος ειναι δυστυχως τα "αμερικανικα" (πχ general electric).
κανουν περισσοτερο θορυβο απο τα υπολοιπα, για να βρεις κλαση Α θα ψαξεις πολυ αλλα αν θες μεγαλη χωρητικοτητα σε χαμηλο υψος πας εκει.
εγω στο 1.68 μονο τετοιο μπορουσα να παρω πχ.
για 180 δες κατι σε whirlpool / hitachi / liebher / samsung μαλλον απεφυγε pitsos (εχω ακουσει απο 3 γνωστους που πηραν τα τελευταια 3 χρονια ψυγειο οτι η θορυβο κανει η χαλαει) , δωσε σημασια στην καταναλωση και στον θορυβο.

οι πορτες ανοιγουν οπως θελεις εσυ, σε ολα τα ψυγεια υπαρχουν ετοιμες τρυπες και ταπες για να ανοιγει αριστερα η δεξια.

Reaction score
0
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση και καλή χρονιά.Διάβασα και αυτά που λέτε στο θέμα και είχα σκοπό να πάρω κάποιο ψυγείο ariston,όμως, νομίζω πως η πόρτα είναι μόνο προς τα δεξιά στα ariston.Αν μπορεί κάποιος που έχει ας μου πει για την φορά πόρτας.Επίσης,από όσο έψαξα κατάλαβα πως τις καλύτερες τιμές, της έχει η megamarket. Αν ξέρει κάποιος, άλλο μαγαζί με καλύτερες τιμές ας το πει παρακαλώ.Τέλος, βάζω και το λινκ στην megamarket για τα ψυγεία και αν έχει κάποος χρόνο να μου πει συγκεκριμένες προτάσεις θα του ήμουν υπόχρεος. http://www.megamarket.gr/refrigerators-c-484_794.html

Reaction score
26.077
για να εξαντλησω το υψος θα κοιταγα αυτο:
http://www.megamarket.gr/hitachir470aru5pwh-p-29006.html?filter_id=70
και αν θυμαμαι καλα οταν τα κοιταγα ειναι εισαγωμενο απο ιαπωνια
επισης
http://www.apothema.gr/Product/5-1-16-10204/Whirlpool/ARC_4138_IX.html
http://www.apothema.gr/Product/5-1-16-4226/LG/GRS-602JTCA_Titanium.html (ο κορεατης ξαναχτυπα)
ψαξε να τα βρεις και σε κανα ηλεκτρομαγαζο να δεις με τι μοιαζουν και μετρα καλα ολες τις διαστασεις. εγω παραλιγο να αφησω το ψυγειο στο σαλονι γιατι δεν ειχα μετρησει μια πορτα στον διαδρομο απο οπου θα περναγε για να παει στην κουζινα...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ έχω ariston, και στη μετακόμιση άλλαξα τις πόρτες από αριστερά σε δεξιά... δεν νομίζω αυτό να ισχύει μόνο για το δικό μου μοντέλο, που δεν είναι και καινούργιο. Μάλλον σε όλα τα ψυγεία θα υπάρχει αυτή η ευκολία.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.707
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.