Ψυγειο - κουζινα.....

Reaction score
51
Και ως λάτρης των γκρι/ ασημί/ inox οικιακών συσκευών, επέλεξα ακόμα και το πλυντήριο σε γκρι/τιτάνιο!!!!!!!!! :D :D :D

Όχι γιατί τα χρησιμοποιώ/ καθαρίζω αλλά γιατί μου αρέσει να μην χαλώ την αισθητική μου ακόμα κι αν τα κοιτάζω!!!!!! :D :D :D

Reaction score
5
Βρε Δημητρόπουλε ιταλολάτρη!! :mrgreen:
Το site αυτό δεν έχει ελληνικά, ή έστω αγγλικά! Πώς θα βρει κάποιος βρε τις συσκευές που θέλει αμα δεν ξέρει γαλλικά, ιταλικά ή τούρκικα;;
Α, δεν την πάω την Ariston, εμάς τους Ελληνες, τους φωστήρες του κόσμου δεν μας τιμά...α, όλα κι όλα... :mrgreen:

K

katerinaki

Guest
Παρακολουθώ το θέμα όχι γιατί ετοιμάζομαι να ανοίξω το δικό μου σπίτι (είμαι μικλούλι ακόμα) και έχω να πω ότι οι φωτογραφίες που παρέθεσε ο κος Δημητρόπουλος είναι πολύ όμορφες...Αν λοιπόν η ομορφιά που παρατηρώ συνδυάζεται με άνεση και λειτουργικότητα, τότε κρίνω ότι αποτελούν καλές επιλογές.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ak1s said:
Α, δεν την πάω την Ariston, εμάς τους Ελληνες, τους φωστήρες του κόσμου δεν μας τιμά...α, όλα κι όλα... :mrgreen:
Ναι, αλλά Ariston = Άριστον, πώς σου ξέφυγε;; :wink:

Reaction score
7
Καλα τα γκαζια, αλλα πως να πεισεις μια 60χρονη νοικοκυρα που τρεμει και το απλο γκαζακι να παει σε τετοια λυση....;

Θα καθυστερησει λιγο η αγορα τελικα γιατι θελει να τα δει και μονη της.... την κουζινα δηλαδη κυριως για το μεγεθος του φουρνου (να δουμε αν χωραει το μεγαλο ταψι με το παστιτσιο...)

Reaction score
5
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Ναι, αλλά Ariston = Άριστον, πώς σου ξέφυγε;; :wink:
Μα είναι γνωστό ότι μας αντιγράφουν οι βάρβαροι...μην σου πω ότι οι αρχαίοι έλληνες επινόησαν το στεγνωτήριο με κυλινδρική πρέσσα μαζί με την Στιρέλα...

Reaction score
0
...Δεν κανετε τον dad Συντονιστη στο "Νοικοκυρες σε Απογνωση"??? :lol:

Οσο για σενα Yoda ....κατι ετοιμαζεις εσυ......
.....κουστουμι ψαχνεις..??? 8)

Reaction score
51
Παραθέτω από άλλο θέμα.........

Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Πλάκα πλάκα αυτές τις μέρες με έχει πάει......μ@μιώντας!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά το γνωστό θέμα με την λάμπα του προβολέα είχα και νέο κρούσμα....
Κάηκε το μοτέρ του (μόλις 8 μηνών, με εγγύηση 3 ετών) καταψύκτη!!!!!
Και η λ@λ@κία ήταν ότι μέσα υπήρχαν τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, παγωτά κ.ο.κ) κόστους 150+ ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν μπαίναμε στο σπίτι επέλεξα όλες τις συσκευές να 'ναι ARISTON. Και μέχρι τώρα το όνομά τους είναι (και ελπίζω να είναι) αντιπροσωπευτικό της συμπεριφοράς τους στον τομέα αξιοπιστία/ ευχρηστία/ απόδοση/ ποιότητα κατασκευής/ εμφάνιση, Σε όλα τους ο σχολιασμός μου θα ήταν ARISTON.
Εεε λοιπόν, στον καταψύκτη (για μπαλκονιού μιλάω) επέλεξα......ΠΙΤΣΟΣ.
Αλλά η αξιοπιστία του ήταν Πίτσος....μπλε!!!!!!!

Δεν με απασχολεί το κόστος των τροφίμων....
Δεν με απασχολεί η ταλαιπωρία.....
Με χαλάει ότι στο μηχάνημα αυτό (ακόμα και αν αλλαχθεί το μοτέρ ή αλλαχθεί με νέο όλος ο καταψύκτης) έχει μπει στην μαύρη λίστα και δεν θα έχω καμία εμπιστοσύνη για την συντήρηση των τροφίμων. Βέβαια θα μπορούσα να βάζω μόνο παγάκια....Αλλά δεν έχω μπαρ, οπότε μάλλον περιττό είναι να έχω έναν καταψύκτη μόνο για παγάκια............................

Εχθές είχα και το κρούσμα με το password!!!!
Άντε να δούμε τι άλλο θα μας ξημερώσει.......... :( :( :( :(

Τελικά έχει δίκιο ο γιος μου!!!!!!!!!!!!!

Andrew said:
dad μου φαινεται οτι ο καταψυκτης αποδειχτηκε για τον ....πιτσο. 8)
Και επειδη και 'μενα με παει μ@μιώντας και το εχω ψαξει
θα σου πω τι γινεται:
MAΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ GINIA-06 :shock:
:lol: :lol:

Reaction score
152
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ....
(ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ...)
ΑΠΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ KORTING (ΣΛΟΒΕΝΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ/ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.046
Liebherr CNes 5056 ,1400 euro μετρητα :arrow: (PM), το απολυτο ψυγειο με διαφορετικα μοτερ για
ψυξη-καταψυξη.

Reaction score
1
spylab said:
Liebherr CNes 5056 ,1400 euro μετρητα :arrow: (PM), το απολυτο ψυγειο με διαφορετικα μοτερ για
ψυξη-καταψυξη.
από διαστάσεις 1,98x0,75 ? ή κάνω λάθος?
εάν ναι είναι άκρως ενδιαφέρουσα η τιμή
η συγκεκριμενη εταιρία είναι (νομίζω) θυγατρική της MIELE με ό,τι αυτό συνεπάγεται... έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής με τα ΜΙΕLE και κατασκευάζεται στην Αυστρία

VG

Reaction score
0
H κουζινα με τα ματια μαζευει πιο ευκολα βρωμα,εγω δεν θα την προτιμουσα εκτος εαν το ολο θεμα ειναι...αδιαφορο (φουρνος ναι,αφου ειναι και φτηνος ακομα καλυτερα).
Το μονο ρεαλιστικα επιφοβο με τις νεες εστιες ειναι να μην κανεις καμια μαμακια και αφησεις πχ καμια σακουλα σουπερ-μαρκετ πανω σε ζεστη (κλειστη) εστία , η αδερφη μου το εχει καταφερει αλλα δεν ειχε συνεπειες,καθάρισε και απο αυτο...
Τωρα για αξιοπιστια μην την πολυψαχνεις,ολα φτιαχνονται για 10 χρόνια max (και αυτο εαν δεν παρεμβει ενδιάμεσα η ΔΕΗ γιατι αποφασισε οτι πρεπει να αλλαξεις τις συσκευες σου...) και οι μαρκες εχουν χασει το νοημα τους με τα συνεχη ζευγαρωματα εταιρειων,

Reaction score
7
spylab said:
ψυξη-καταψυξη.
Oh Yessss!!! Στα 1050€ σε λευκο.... Τελικα (τυχαια) αρεσε στη μανα αυτο... οποτε η διαταγη εξετελεσθη.... (το καλο ειναι οτι λογω επαγγελματικων επαφων μου το κοστος θα πεσει -100€ και κατι ψιλα....)

Οταν το φερουν -και το ανεβασουν στο 2ο οροφο- θα σας πω....
Σπυρο, thanx για τις φωτο... ου ελυσαν την απορια του αν χωραει κατσαρολα μεσα....

Επισης ειδα στον Κωτσοβολο (Αεροδρομιο) κατι "ποδαρακια-μπαρες" με ροδακια/κυλινδρους (10-12€ το ενα, 2 ανα συσκευη....) που παταει επανω τους το ψυγειο-κουζινα-πλυντηριο και μπορεις να τα μετακινησεις πολυ ευκολα τσουλωντας τα, χωρις να τα σερνεις!!!! για να καθαρισεις απο κατω...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.046
Πισω παταει πανω σε ροδακια ,το σηκωνεις λιγο και το τραβας (η μαμα δεν θα μπορει..)

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.707
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.