νομίζω ότι τόχεις ξαναγράψει αυτόΤο τι υλικό θα παίξει (720p, 1080i, 1080p), έχει να κάνει με τις δυνατότητες του προβολέα, και όχι με την λάμπα.
και ξαναλέω κι εγώ:
με την προηγούμενη λάμπα (την εργοστασιακή) , διαμέσου της κάρτας γραφικών ati hd 5670 - και σε αυτόματο εντοπισμό (το λογισμικό της κάρτας γραφικών διαβάζει την πληροφορία που του έρχεται από τον προβολέα, και προσαρμόζει αυτόματα την προβολή στα μέγιστα επιτρεπτά όρια του προβολέα) αυτόματα ρυθμιζόταν σε 1920Χ1080 (i) . Στο πανί προβαλλόταν εικόνα 1080i (αυτό γίνεται αντιληπτό κι από το μέγεθος ύψος-πλάτος του καρέ στην οθόνη έπιανε όλο το πανί!
με την τωρινή λάμπα (τη ypodn) διαμέσου της κάρτας γραφικών ati hd 5670 - και σε αυτόματο εντοπισμό (το λογισμικό της κάρτας γραφικών διαβάζει την πληροφορία που του έρχεται από τον προβολέα, και προσαρμόζει αυτόματα την προβολή στα μέγιστα επιτρεπτά όρια του προβολέα) αυτόματα ρυθμίζεται σε 1280Χ720 (p) . Στο πανί προβάλλεται εικόνα 720p (αυτό γίνεται αντιληπτό κι από το μέγεθος ύψος-πλάτος του καρέ στην οθόνη - δεν πιάνει όλο το πανί!
Η εκτίμησή μου... ότι η νέα λάμπα δε σηκώνει 1080i. αφού μένουν όλα σταθερά και το μόνο που αλλάζει είναι η λάμπα.. τι άλλο μπορεί να επηρεάζει πέρα από την ίδια τη λάμπα;
Υπόψη ότι ο προβολέας υποστηρίζει ως 1080i.