αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

Reaction score
0
ενδιαφέρομαι να αγοράσω lcd με τα παραπάνω δεδομένα και θα ήθελα γνώμες ( χρήση 70% dvd, 30% tv).

οπως επίσης θέλω να μάθω για τυχόν προσφορές που παίζουν αυτό τον καιρό.

Reaction score
164
Οι προσφορές, ευτυχώς, τρέχουν σαν τρελές. Ο καλύτερος τρόπος για να τις μάθεις είναι να πάρεις μια κυριακάτικη εφημερίδα αύριο. Θα γίνεται χαμός από τα φυλλάδια.
Θα σου πρότεινα να έχεις τις "κεραίες" σου ανοιχτές μήπως δεις καμία 40" Samsung 656 στην τιμή που θέλεις να πληρώσεις, άντε κανένα 100ρικο παραπάνω. Αν το budget σου είναι πολύ σφιχτό, δες την 37ρα.
Κάπου στα 900 παίζει και η Sony 40V4000. Γνώμη μου; Ψάξε τη Samsung!

Reaction score
164
Συμπαθητική φαίνεται. Δεν την έχω δει όμως σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών, οπότε δεν έχω ιδία άποψη.

Reaction score
0
Οι προσφορές, ευτυχώς, τρέχουν σαν τρελές. Ο καλύτερος τρόπος για να τις μάθεις είναι να πάρεις μια κυριακάτικη εφημερίδα αύριο. Θα γίνεται χαμός από τα φυλλάδια.
Θα σου πρότεινα να έχεις τις "κεραίες" σου ανοιχτές μήπως δεις καμία 40" Samsung 656 στην τιμή που θέλεις να πληρώσεις, άντε κανένα 100ρικο παραπάνω. Αν το budget σου είναι πολύ σφιχτό, δες την 37ρα.
Κάπου στα 900 παίζει και η Sony 40V4000. Γνώμη μου; Ψάξε τη Samsung!
σ΄ακουσα και έκλεισα τη SAMSUNG.
Παραλαβή 27/12
Ελπίζω να μην απογοητευτώ :123:

Reaction score
0
Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και σχετικά πολύ καλή τιμή :112:
την έχεις?

δώσε μου σε παρακαλώ πληροφορίες για ρυθμίσεις και γνώμες για ποιότητα εικόνας σε tv, dvd, hd

Reaction score
0
την έχεις?

δώσε μου σε παρακαλώ πληροφορίες για ρυθμίσεις και γνώμες για ποιότητα εικόνας σε tv, dvd, hd
Όχι δεν έχω αυτήν , άλλη samsung έχω (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105825&OTHONILCDTVDIAGONIOS=37+inches&Manufacturer=Samsung&category=69980053&catalog=19

Απλά και η Samsung που έκλεισες είναι πολύ καλή και με πολύ καλή τιμή !
Γενικά οι Samsung είναι καλές !

Reaction score
0
Αν πηρες την 656 καλοριζικη και οπου μπορω να σε βοηθησω με πμ. μιας και την εχω σε 46.
Αν πηρες την 536τ παλι καλοριζικη και ειναι και πολυ καλη.
Καλες θεασης. Αριστη επιλογη.

Reaction score
0
Αν πηρες την 656 καλοριζικη και οπου μπορω να σε βοηθησω με πμ. μιας και την εχω σε 46.
Αν πηρες την 536τ παλι καλοριζικη και ειναι και πολυ καλη.
Καλες θεασης. Αριστη επιλογη.
πήρα την 656.
ότι βοήθεια στις ρυθμίσεις είναι ευπροσδεκτη.
στείλε μου pm.
ευχαριστώ.:123:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe