αγορα subwoofer,προτασεις

Reaction score
0
παιδια χαιρετε

εχω αποφασισει για μια συνθεση home cinema αλλα εχω κολησει στο sub

ειμαι πιο κοντα στο YST-SW515 της yamaha γιατι το εχω βρει και ολας στα 280e.

το sub το θελω κυριως για μουσικη,θελω μπασα θεριο που λενε.

εχω ακουσει οτι για μουσικη δεν ειναι οτι καλιτερο,τι εχετε να πειτε?

εγω προσωπικα το ακουσα και ειναι ενταξει αλλα δεν μου φανικε να βαραει τοσο.

δωστε παρακαλω σημασια σε αυτο:σε σιγκριση το subwoofer των ηχειων logitech z5500 πως το βλεπετε πιο δυνατο?

ο χωρος ειναι περίπου 30τμ αλλα ισως παω το συστημα σε καποια κρεβατοκαμαρα οποτε θα ειναι υπερβολικο το 515 αλλα θελω να ειναι δυνατο σε περιπτωση που στο τελος παει σαλονι εξαλλου ρυθμιζει δεν ειναι οτι βγαζει παντα full δυναμη.

εχω βρει θεματα για το 515 αλλα δεν με καλυβουν τα παιδια πληρως.

ριχτε μου κατι προτασεις αν μπορειτε,το οριο στα λεφτα ειναι περιπου στα ορια του yamaha εκει 280-300ε.

Reaction score
8
Απάντηση: αγορα subwoofer,προτασεις

η επιλογη αυτη ειναι απο τις καλυτερες για μουσικη στην κατηγορια τιμης που κυττας.
Για περισσοτερο ογκο πρεπει να πας σε 12ιντσο με οσα συνεπαγεται σε αυξηση τομηε και δεν θα ειναι και απαραιτητα καλυτερο σε μουσικη αποδοση.

Reaction score
20
Για έναν χώρο 50τ.μ. είναι καλύτερα να πάμε σε ένα 12άρι σαμπάκι που είναι και πιο 'γρήγορο' ή σε ένα 15άρι;

Reaction score
0

εγω πιστευω οτι ενα δυνατο 12αρι θα ειναι μια χαρα αλλα περιμενε να ακουσεις γνωμη απο εμπειρους

Reaction score
0

Ο καθενας οπως του αρεσει ακουει..:102:
Αφου εσενα σου αρεσει το μπασο θεριο οπως γραφεις και ειναι και λιγο μεγαλος ο χωρος σου μινιμουμ 12".
Αν ηθελες να ακους πιο "μουσικα" 10" η ακομα και 8" θα ηταν ιδανικα να συμπληρωσουν τα ηχεια σου.
Προτεινω crystal audio thx 12 μιας και το εχω στην κατοχη μου κιολας, νομιζω να μεινεις αναυδως με το αποτελεσμα.καπου στα 350ευρω ειναι...

Reaction score
0

θα προσπαθησω να το ακουσω και αυτο,πιστευω οτι θα με ενθουσιασει,για να δουμε.:107:

Reaction score
6
Μπορείς να δεις και αυτό που στα 270 ευρώ απλά δεν έχει αντίπαλο.
Πρόσφατα κατέκτησε τη διάκριση της άριστης αγοράς σε συγκριτικό test μεταξύ subwoofer έως 750 ευρώ σε γνωστό περιοδικό.

http://tannoy.com/ResidentialDetail.aspx?pid=313&sid=76

Reaction score
2

δωστε παρακαλω σημασια σε αυτο:σε σιγκριση το subwoofer των ηχειων logitech z5500 πως το βλεπετε πιο δυνατο?
Αυτή την εποχή άκουσα μερικά sub σε χώρους mediamarkt και καθότι έχω μια μακράν εμπειρία σε z5500 θα σου πω τα εξής:

Σε 10" το SW515 ήταν το καλύτερο που άκουσα. Πιο σφιχτό μπάσο από τα z5500.

Αν περάσεις σε 12" σε συγκρατημένη τιμή με περισσότερο "αισθητό" μπάσο μου άρεσε το Dali Concept Sub

Επίσης μια προσωπική παρατήρηση, αν το θες κυρίως για μουσική, καλό θα ήταν τα μπροστινά ηχεία να είναι δαπέδου. Με όσα ηχεία βάσης άκουσα, "ένιωθα" ένα κενό. Πολύ ωραίος συνδυασμός ήταν τα http://www.megamarket.gr/magnatmonitorsupreme1000-p-67037.html παρέα με το SW515... (προτείνω να ρίξεις μια ακρόαση πριν αποφασίσεις)

Reaction score
0

σας ευχαριστω παιδια ξανα

θα προσπαθισω να ακουσω τα dali και tannoy να δω αλλα το πιο πιθανο ειναι να παρω το 515

τα supreme τα εχω ακουσει σε media markt και λεω οτι ειναι αρκετα καλα αλλα λεω να παω προς magnat quantum:109:

Reaction score
8

Για έναν χώρο 50τ.μ. είναι καλύτερα να πάμε σε ένα 12άρι σαμπάκι που είναι και πιο 'γρήγορο' ή σε ένα 15άρι;
το 15αρι θα ειναι καλυτερο.
Με δυο σαμπ στον χωρο μπλεκεις μιας και το ενα προκαλει ακυρωσεις η ενισχυσεις στο αλλο σε καποιες συχνοτητες και μονο με συστημα ψηφιακης ισοσταθμισης μπορεις να τα φερεις καπως.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οταν ξαναβρεθουμε
θα σου δωσω να διαβασεις κατι απο σχεδον 10ετια
απο το hometheatermag περι brutal way:126:

Reaction score
8

για πες μας περιπου τι για τον βιαιο τροπο Αργυρη;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τοχε γραψει και το χαι τεκ
δεν θυμαμαι ακριβως το τροπο πρεπει να ψαξω να βρω περιοδικα 6ετιας και

Reaction score
0

Εγω εχω επιλέξει στα ιδια χρήματα το KEF C4 δεν το εχω ακούσει όμως ποτέ...ειναι το μοναδικό που δεν έχω ακούσει από όλες τις επιλογές μου για την ολοκλήρωση απο το 5.1 και το επέλεξα επείδη όλα τα υπόλοιπα ειναι της ιδιας σειράς KEF...
στην αρχή σκεφτόμουνα και το Yamaha 515 το οποίο και ειχα ακούσει και μου άρεσε αλλα σκέφτηκα ότι ισως και λόγω KEF to C4 θα επεζε και ποιο ποιοτικά...αλλα δεν ξέρω
υπάρχει κανεις που να το εχει ακούσει και αυτό και να μας πει την γνώμη του σε σχεση με το yamaha, το tannoy και το velodyne ?
μιλαμε παντα και για χρήματα γύρω στα 270-300 που κοστίζουν όλα αυτά

Reaction score
50
Κοίτα δεν έχω ακούσει το KEF αλλά να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται λίγο περίεργο να επιλέγεις ως sub το μόνο που... δεν έχεις ακούσει (επιπλέον απ' όσο κατάλαβα δε σε απογοήτευσαν όλα τα υπόλοιπα)! Άσε που το sub είναι απ' τα λίγα κομμάτια του HC που δεν είναι απαραίτητο να αποτελεί κομμάτι της ίδιας σειράς με τα υπόλοιπα. Δε λέω βέβαια ότι δεν έχει μια λογική του να πάρεις sub απ' την ίδια εταιρία, αλλά άκουσέ το τουλάχιστον...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale