αλλαγη ενισχυτη

Reaction score
0
ακουσα χθες τον consonance.πολυ καλος ως προς το βαθος σκηνης και ζεστες χροιες,αλλα οχι τοσο περιγραφικος~καμμια σχεση με τον audiolab που ειναι σκληρος στις χροιες,αλλα δειχνει να ειναι πιο αναλυτικος.ισως παλι να δινεται αυτη η εντυπωση γιατι ειναι πιο πριματος και παιζοντας πιο πολυ στα ψηλα δινει πιο πολυ λεπτομερεια.
το ερωτημα παραμενει.αξιζει να δωσει κανεις 900 ευρο για κατι μεταχειρισμενο που βεβαια ειναι πιο κοντα στα μουσικα του γουστα η να ξαμολυθει και να ψαξει κατι αντιστοιχο ηχητικα ,σε αυτα τα λεφτα σε καινουργιο?.επισης ποσο ευκολο ειναι να βρεις κατι αντιστοιχο του consonance σε αυτη την τιμη(900) αλλα σε καινουργιο?.

Reaction score
2
Τον τελευταίο χρόνο αγόρασα μεταχειρισμένα από διαφορετικά καταστήματα τον ενισχυτή και τα ηχεία μου. Τα ηχεία τα οποία είναι και πολύ παλιά βγάζουν που και που κάτι τριγμούς αλλά για τα λεφτά που έσκασα ακούω πάρα πολύ καλά και για μένα αυτό είναι που έχει σημασία. Αν ο κάσονας σου έκατσε πραγματικά καλά στο σύστημά σου και αυτό που άκουσες σε έφτιαξε γιατί να μην τον πάρεις. Εγώ πάντως αν έίχα χρόνο θα το έψαχνα αρκετά γιατί είναι εποχή που ρευστό δεν υπάρχει στην αγορά και μπορεί να τσιμπήσεις τίποτα πραγματικά πολύ καλό :136:

καλή τύχη ...

Reaction score
0
ωραια λοιπον,ας πουμε οτι ξαμολιεμαι για κατι αλλο.αν εχεις ακουσει τον consonance τοτε σε τι αντιστοιχο θα μπορουσα να παω και στα 900?.προτεινε μου

Reaction score
2
Δεν έχω ακούσει τον κάσονα. Έχω ακούσει όμως τον δικό σου ο οπόίος για τρανζίστορ μου αρέσει. δεν είναι απ'τα πολύ πριμάτα τρανζίστορ που κυκλοφορούν. Απλά επειδή τα ηχεία σου είναι λίγο τσιμπημένα στις υψηλές γι'αυτό το όλο αποτέλεσμα πάει προς το πριμάτο. Στο ανάφερα και πιο πάνω και αφού κοίταξα και τις μετρήσεις των ηχείων σου, κοίτα για κάποια λάμπα πους - πουλ με 40 βατ στο κανάλι. Θα σου γεμίσουν τις μεσαίες και θα μαλακώσουν τα πρίμα.αν ο χώρος σου δεν είναι μεγαλύτερος από 30 τ.μ. δεν χρειάζεσαι νομίζω περισσότερα. Εγώ έχω τον ιταλικό synthesis ensable 2Χ30 βατ, μπες στο σάιτ να ρίξεις μια ματιά. Εισάγονται κανονικά απ'οτι ξέρω. Βέβαια καινούριο μηχάνημα με 900 ευρω και λάμπα μόνο από έλληνες κατασκευαστές.

Reaction score
140
Αγαπητέ prasinos
Τον consonance που αναφέρεις τον είχα για περίπου 3 μήνες από καινούργιο στο κουτί του , έκανε να στρώσει καμιά 60 ώρες και μετά έπαιζε φανταστικά για τα χρήματα του δλδ στην κατηγορία μέχρι 1500 , νομίζω πως είναι μια πολύ καλή αγορά στα 900 εάν και εφόσον σε ενδιαφέρει υβριδικής σχεδίασης ενισχυτής ( λάμπα προενισχυση + τρανζίστορ για ισχύ ) 120 watt είναι.
Για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο θα σου πω ότι ειχε αντικαταστήσει έναν advance 305da ο οποίος είναι πολύ καλός και αυτός με τρομερή κατασκευή αλλά ουσιαστικά άλλη κατηγορία ( ποιο χαμηλής τιμής και συνάμα απόδοσης )
Έτσι λοιπόν σήμερα εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα πλέον το δίλημμα καινούργιο μέχρι 1000 η μεταχειρισμένο της επόμενης κατηγορίας ( έως 2000 ) σίγουρα θα πήγαινα στην επόμενη κατηγορία τιμής
Να έχεις μόνο υποψιν σου ότι ο consonance από την είσοδο xlr παραδίδει ήχο χωρίς να εμπλακεί η λυχνία του σε αντίθεση με τα rca , οπότε προσοχή στην αξιολόγηση !

Reaction score
0
Δεν έχω ακούσει τον κάσονα. Έχω ακούσει όμως τον δικό σου ο οπόίος για τρανζίστορ μου αρέσει. δεν είναι απ'τα πολύ πριμάτα τρανζίστορ που κυκλοφορούν. Απλά επειδή τα ηχεία σου είναι λίγο τσιμπημένα στις υψηλές γι'αυτό το όλο αποτέλεσμα πάει προς το πριμάτο. Στο ανάφερα και πιο πάνω και αφού κοίταξα και τις μετρήσεις των ηχείων σου, κοίτα για κάποια λάμπα πους - πουλ με 40 βατ στο κανάλι. Θα σου γεμίσουν τις μεσαίες και θα μαλακώσουν τα πρίμα.αν ο χώρος σου δεν είναι μεγαλύτερος από 30 τ.μ. δεν χρειάζεσαι νομίζω περισσότερα. Εγώ έχω τον ιταλικό synthesis ensable 2Χ30 βατ, μπες στο σάιτ να ρίξεις μια ματιά. Εισάγονται κανονικά απ'οτι ξέρω. Βέβαια καινούριο μηχάνημα με 900 ευρω και λάμπα μόνο από έλληνες κατασκευαστές.
αν μπορεις εξηγησε μου απο ποιες μετρησεις φαινεται οτι τα ηχεια μου ειναι τσιμπιμενα στις ψηλες γιατι ο αντιπροσωπος μου τα πασαρε για πολυ ισορροπιμενα (οπως νομιζω και εγω) και επισης στο τεστ του hi tech θεωρουνται αιθερια μεν, αλλα σχεδον ουδετερα.

Reaction score
0
αν μπορεις εξηγησε μου απο ποιες μετρησεις φαινεται οτι τα ηχεια μου ειναι τσιμπιμενα στις ψηλες γιατι ο αντιπροσωπος μου τα πασαρε για πολυ ισορροπιμενα (οπως νομιζω και εγω) και επισης στο τεστ του hi tech θεωρουνται αιθερια μεν, αλλα σχεδον ουδετερα.
τωρα τελευταια πιστευω οτι στα πολλα πριμα πρεπει να φταιει το cd player(nad bee315) που ειναι ενα φθηνο player και δεν μπορει να ματσαρει ισως με τον ενισχυτη και τα ηχεια.καποιος μαλιστα μου ειπε οτι το dvd player της phillips που εχω μπορει να παιξει καλυτερα.εχεις αποψη γι αυτο?

Reaction score
2
http://www.operaloudspeakers.com/docs/Grand mezza/AR280 - Opera Grand Mezza.pdf. Για το αν φταίει το σι ντι, χλωμότο κόβω, τα ναντ δεν είναι πριμάτα μηχανήματα, τουλάχιστον τα παλιά, τώρα αν τα καινούρια γυρίσανε τον ήχο τους στο ποιο εμπορικό (πριμάτο) δεν ξέρω. Επίσης δεν πιστεύω να παίξει καλύτερα το ντιβιντι εκτός και αν είναι πολύ πολύ ακριβότερο. όταν το δοκιμάσεις , πες μου σε παρακαλώ. Είμαι και γω λίγο περίεργος :137:

Reaction score
2
Επίσεις μιας και ψάχνεσαι αν θες κανονίζουμε να περάσεις από εδώ φέρνοντας τον ενισχυτή σου να τον ακούσεις συκγριτικά με έναν λαμπάτο. :126:

Reaction score
0
Επίσεις μιας και ψάχνεσαι αν θες κανονίζουμε να περάσεις από εδώ φέρνοντας τον ενισχυτή σου να τον ακούσεις συκγριτικά με έναν λαμπάτο. :126:
ευχαριστω για την απαντηση και για την προσκληση.το documenti των opera το εχω και εγω αλλα μιας και δεν γνωριζω ιταλικα μπορεις να μου αναφερεις που ακριβως φαινεται οτι ειναι πριματα?εκτος αν μπορω με καποιον τροπο να μεταφρασω το κειμενο.....οσον αφορα τοv nad θα κανω την αλλαγη με το dvd και θα σου εχω νεα.

Reaction score
2
Ούτε γω ξέρω ιταλικά αλλά μέσα στο πιντιεφ υπάρχει το διάγραμμα απόκρισης συχνοτήτων του ηχείου όπου φαίνεται πως από τα 10.000 χερτζ και άνω η στάθμη είναι περί τα τριά ντεσιμπέλ μεγαλύτερη.:139: Πάντως τα περισσότερα ηχεία της αγοράς εμφανίζουν αυτή την ανύψωση στις υψηλές

Reaction score
0
Ούτε γω ξέρω ιταλικά αλλά μέσα στο πιντιεφ υπάρχει το διάγραμμα απόκρισης συχνοτήτων του ηχείου όπου φαίνεται πως από τα 10.000 χερτζ και άνω η στάθμη είναι περί τα τριά ντεσιμπέλ μεγαλύτερη.:139: Πάντως τα περισσότερα ηχεία της αγοράς εμφανίζουν αυτή την ανύψωση στις υψηλές
ευχαριστω.επισης μιας και εχεις λαμπα, θα μου συνιστουσες ενισχυτη ολοκληρομενο λαμπα απο tsakirides και αν ναι ,ποιο ακριβως.παρεπιμπτοντως δεν βρισκω πουθενα το site της εταιρειας.

Reaction score
2
Δεν μπορώ να πω κάτι για τους λαμπάτους των αδελφών Τσακιρίδη καθώς τους έχω ακούσει πολύ λίγο σε εκθέσεις. Πάντως φαίνονται τίμια μηχανήματα. Αν τους ακούσεις και σου αρέσουν χτύπα τους. Νομίζω πως βγάζουν μόνο έναν ολοκληρωμένο στα 800 περίπου ευρώ και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα τους είναι τελικοί αλλά αρκετά ευαίσθητοι οπότε θα παίξουν και με έναν παθητικό προενισχυτή του οποίου το κόστος δεν υπερβαίνει τα 200 ευρώ. Δυστυχώς ο μόνος λαμπάτος τον οποίο μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα είναι αυτός που έχω αφού τον γνωρίζω καλά. Μάλιστα αυτός που τους φέρνει τώρα είναι πολύ εξυπηρετικός οπότε αν του ζητούσες να τον ακούσεις σπίτι σου δεν αποκλείετε και να το πετύχαινες. εξάλλου δεν είναι και φθηνό μηχάνημα στα περίπου 1400 ευρώ:121:

Reaction score
28
YAMAHA A-S2000 στα 1400 ευρω στην αγορα τρομερη κατασκευη και εξαιρετικη αποδοση best στα 1500 ευρω απιθανος εξοπλισμος
αντιστοιχος αξιας 2000 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll