λοιπον κυριοι! θελω τις γνωμες σας. εχω στην κατοχη μου, 2 near field studio monitors alesis mkII παθητικα, οπως και ενα ακομα ζευγαρι prodex MX1500. τα alesis παιζουνε με εναν ενισχυτη της kenwood KA-31 και τα prodex με εναν rotel ra-820. επισης, απο πισω μου ακριβως παιζει ενα ενεργο subwoofer της sony SA-W30S, οπως και ενα 15'' παθητικο sub φτηνιαρικο, με δικη μου κατασκευη καμπινας, και παιζει με εναν τελικο ενισχυτη koda-kd269. ωραια μεχρι εδω! σηματα παιρνουνε απο μια καρτα ηχου η οποια βγαζει 3 καθαρα stereo σηματα, τα 2 ''ταιζουν'' τους 2 ενισχυτες, και το 3ο σημα περναει απο ενα ενεργο crossover αυτοκινητου, οπου αυτο με την σειρα του εχει εξοδο για 2 ενισχυτες, αρα και εκει συνδεονται το ενεργο και ο koda! το θεμα μου δεν ειναι με το μπασο, (μιλαμε παντα για απλη αναπαραγωγη μουσικης), αλλα με τα monitors! το παιξιμο τους ειναι πολυ ξερο, και με καθολου μπασο! εαν βγαλω οποιοδηποτε ζευγαρι απο τα 2, και τα βαλω να παιξουνε απλα στον καναπε πχ, η αναπαραγωγη ειναι κλασεις καλυτερη! φυσικα η ενταση και απο τους 2 ενισχυτες ειναι η ιδια, οπως και οι 2 παιζουνε flat εντελως! μετα απο πααααραααααα πολλες δοκιμες, (επερνα το ενα μονιτορ, εμπαινα κατω απο το κρεβατι μαζι με αυτο να δω πως ακουγεται), :105: πιστευω οτι φταιει ο χωρος! μιλαμε για ενα δωματιο 15? 20 τμ. θα παραθεσω και μερικες φωτογραφιες για την καλυτερη κατανοηση του γραπτου λογου μου!
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025