Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
προσπαθω να καταλαβω την απαντηση σου αλλα....ο συγκεκριμμενος ενισχυτης και στην πλειονοτητα τους οι ενισχυτες, οταν παιζουν στο μαξιμουμ εμφανιζουν εντονη παραμορφωση. Γενικοτερα τα ηχεια, και μαζι και αυτα, αντεχουν υγιες ρευμα και καιγονται με την παραμορφωση. Αρα η απαντηση ειναι οτι οποια ηχεια να βαλεις σε εναν ενισχυτη που παιζει μαξ, δεν κινδυνευουν να καουν
ο συγκεκριμενος ενισχυτης με τα συγκεκριμενα ηχεια (soavo 1) παιζει τοσο ανετα εως την θεση 12+10 περιπου ,ουτως η αλλως ο χωρος μου δεν επιτρεπει παρα πανω αλλα και εγω ο ιδιος δεν ακουω πολυ δυνατα, τα συγκεκριμενα ηχεια λοιπον δειχνουν οτι ειναι φτιαγμενα για τον συγκεκριμενο ενισχυτη και ματσαρουν αριστα ,σε ακροασεις που ειχα προσωπικα ο ιδιος στον νακα ειχαν αριστη αποδοση με τον συγκεκριμενο ενισχυτη ενω καποια αλλα εδειξαν να ζοριζωνται και να μην τον σηκωνουν ,τωρα θα μου πειτε τι θελω και ψαχνω ,ε απο περιεργεια και απο αναποφασιστηκοτητα.θα ηθελα να κανω μια αλλη ερωτηση σχετικα με τα εν λογο ηχεια
αντεχουν τα ρευματα του συγγεκριμενου ενισχυτη αν τα παιζεις στο max η υπαρχει περιπτωση να καουν?
δεν λεω συνεχεια αλλα για αρκετη ωρα:121:
Πρεπει να το βαλεις τερμα? Ημαρτον...
Κανενα προβλημα δεν θα εχεις με το να ακους παρα πολυ δυνατα εκτος απο τα αυτια σου. Απλα αν τα βαλεις να παιξουν τοσο δυνατα που θα τιναξεις με μια τα τυμπανα σου πιθανον να δημιουργησεις στην συνεχεια και προβλημα στα ηχεια.μου θυμιζεις τους γειτονες!
τελος παντον.αυτο που ηθελα να πω ειναι εφοσον δινεις ενα καρο λευτα για τον ενισχυτη και αλλα τοσα για τα ηχεια ειναι κριμα οταν θελεις να το βαλεις στο max να εχεις παραμορφωση η να φοβασε μην καψεις τα τουιτερ...
Υ.Γ.εχω αυτο το ελατωμα.θελω να ακουω δυνατα τον ηχο.
κανεις δεν ειναι τελειος:121:
αξιζει ερευνα η αποψη σου ,γιατι πρωτη φορα ακουω τοσο αρνητικα σχολια ! τα συγκεκριμενα ηχεια τα ακουσα προσωπικα και μου αρεσαν ,βεβαια δεν ξερω με τι ενισχυτικα τα ακουσες ,ειχα και εγω μια αρνητικη εμπειρια αλλα με ενισχυτη τον advance map 305τα εχω ακουσει σε ροκ μουσικη και δεν μου αρεσαν καθολου.μια θολουρα σκετη συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα τα θεωρω απο τα χειροτερα που εχω ακουσει δεν θα τα αγοραζα ποτε.το πρωτο σοβαρο ζευγαρι ηχειων που απεκτησα ηταν τα ROISTER 8,1 ειναι κλασεις ανωτερα τους.Ακροαση επιβεβλημενη.
αξιζουν αξιζουν.!ερωτημα κρισεως φιλοι αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 περιπου ευρω που ζητανε? ασφαλως προκειται για καλο ηχειο και ειδικα οταν καλειται να ματσαρει με τον yamaha a s2000 ομως ?