αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 ευρω ?

Reaction score
28
ερωτημα κρισεως φιλοι αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 περιπου ευρω που ζητανε? ασφαλως προκειται για καλο ηχειο και ειδικα οταν καλειται να ματσαρει με τον yamaha a s2000 ομως ?

Reaction score
11
Απάντηση: αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 ευρω ?

Φίλε μου το αυτό το ρωτάς ... από πρόπερσι! Δεν πείστηκες ακόμα θετικά η αρνητικά;

:111:

Reaction score
4

βασικα πριν 14-15 μηνες που εψαχνα, τα εβρισκα στα 1400 ευρω...

και πιστευω οτι μια χαρα θα του πεσουν του ς-2000, ισως τους πεσει και λιγος :119:

Reaction score
855

αφού είσαι τόσο ευχαριστημένος από τον ενισχυτή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί διστάζεις τόσο καιρό όσο αφορά τα soavo ... πιθανώς θα είναι το καλύτερο πάντρεμα... επίσης νομίζω ότι τα έχεις ακούσει ως ζευγάρι και σου άρεσαν ... θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν εμπιστεύεσαι τα δικά σου αυτιά, τότε όποτε κάποιος σου λέει μία διαφορετική ή καινούρια άποψη θα μπαίνεις στην πρίζα .... και δεν είναι κατάσταση αυτή για το συγκεκριμένο χόμπυ ... σημαίνει άγχος αντί χαρά, πονοκέφαλος αντί απόλαυση ...

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.467

θα ηθελα να κανω μια αλλη ερωτηση σχετικα με τα εν λογο ηχεια

αντεχουν τα ρευματα του συγγεκριμενου ενισχυτη αν τα παιζεις στο max η υπαρχει περιπτωση να καουν?
δεν λεω συνεχεια αλλα για αρκετη ωρα:121:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο συγκεκριμμενος ενισχυτης και στην πλειονοτητα τους οι ενισχυτες, οταν παιζουν στο μαξιμουμ εμφανιζουν εντονη παραμορφωση. Γενικοτερα τα ηχεια, και μαζι και αυτα, αντεχουν υγιες ρευμα και καιγονται με την παραμορφωση. Αρα η απαντηση ειναι οτι οποια ηχεια να βαλεις σε εναν ενισχυτη που παιζει μαξ, δεν κινδυνευουν να καουν

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.467

ο συγκεκριμμενος ενισχυτης και στην πλειονοτητα τους οι ενισχυτες, οταν παιζουν στο μαξιμουμ εμφανιζουν εντονη παραμορφωση. Γενικοτερα τα ηχεια, και μαζι και αυτα, αντεχουν υγιες ρευμα και καιγονται με την παραμορφωση. Αρα η απαντηση ειναι οτι οποια ηχεια να βαλεις σε εναν ενισχυτη που παιζει μαξ, δεν κινδυνευουν να καουν
προσπαθω να καταλαβω την απαντηση σου αλλα....

εχω αυτον τον ενισχυτη

http://hifigoteborg.se/yamaha_ax-570_spec.htm
προφανος ο s2000 ειναι ο αντικαταστατης του(διορθωσε με αν κανω λαθος)

ποια ειναι τα ¨ιδανικα¨ ηχεια ωστε να μην εχεις παραμορφωση
και κινδυνο να καουν οταν παιζει στο max.
δεν γινετε να δεινεις 1500 για τα soavo και να φοβασε να τα
παιξεις στο τερμα για αρκετη ωρα!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν υπαρχουν ιδανικα ηχεια που να μην καιγονται απο παραμορφωση!!!

Ουτε ιδανικος ενισχυτης που να μη βγαζει παραμορφωση.

Καλα, φιλε μου εσυ οταν παιζεις στο τερμα, ακους μουσικη???

δεν σου φτανει το πολυ δυνατα και καθαρα? Πρεπει να το βαλεις τερμα? Ημαρτον...

και βεβαια γινεται να δινεις 1500 ευρω και να καιγονται τα ηχεια, οταν τα εχεις αγορασει για λαθος χρηση. Εσυ θες επαγγελματικα, αυτα που ειναι φτιαγμενα να παιζουν σε εντασεις κλαμπ και με αυξημενη παραμορφωση. Δεν σε ειρωνευομαι, ουτε κανω πλακα!

Φιλικα Tyler

Reaction score
28
Re: Απάντηση: αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 ευρω ?

θα ηθελα να κανω μια αλλη ερωτηση σχετικα με τα εν λογο ηχεια

αντεχουν τα ρευματα του συγγεκριμενου ενισχυτη αν τα παιζεις στο max η υπαρχει περιπτωση να καουν?
δεν λεω συνεχεια αλλα για αρκετη ωρα:121:
ο συγκεκριμενος ενισχυτης με τα συγκεκριμενα ηχεια (soavo 1) παιζει τοσο ανετα εως την θεση 12+10 περιπου ,ουτως η αλλως ο χωρος μου δεν επιτρεπει παρα πανω αλλα και εγω ο ιδιος δεν ακουω πολυ δυνατα, τα συγκεκριμενα ηχεια λοιπον δειχνουν οτι ειναι φτιαγμενα για τον συγκεκριμενο ενισχυτη και ματσαρουν αριστα ,σε ακροασεις που ειχα προσωπικα ο ιδιος στον νακα ειχαν αριστη αποδοση με τον συγκεκριμενο ενισχυτη ενω καποια αλλα εδειξαν να ζοριζωνται και να μην τον σηκωνουν ,τωρα θα μου πειτε τι θελω και ψαχνω ,ε απο περιεργεια και απο αναποφασιστηκοτητα.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.467

Πρεπει να το βαλεις τερμα? Ημαρτον...

μου θυμιζεις τους γειτονες!

τελος παντον.αυτο που ηθελα να πω ειναι εφοσον δινεις ενα καρο λευτα για τον ενισχυτη και αλλα τοσα για τα ηχεια ειναι κριμα οταν θελεις να το βαλεις στο max να εχεις παραμορφωση η να φοβασε μην καψεις τα τουιτερ...

Υ.Γ.εχω αυτο το ελατωμα.θελω να ακουω δυνατα τον ηχο.
κανεις δεν ειναι τελειος:121:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν υπαρχει μηχανημα με 100% αποδοση.

με τα soavo και τον 2000, μαλλον σηκωνεις και 115db εντασης. Δεν σου φτανουν? Απλα φιλε μου αλλο το hifi που προοριζεται για να ακους σωστα και εννιοτε δυνατα τη μουσικη σου, και αλλο το να προσπαθεις να 'εξομοιωσεις" συνθηκες μαγαζιου της παραλιακης στο σαλονι σου. Κανε και μια εξεταση στα αυτια, θα σου ρθει φθηνοτερα αν οντως ειναι εκει το θεμα γιατι αλλιως δεν εξηγειται. Χωρις παρεξηγηση παντα,

φιλικα Tyler

Reaction score
4.334

μου θυμιζεις τους γειτονες!

τελος παντον.αυτο που ηθελα να πω ειναι εφοσον δινεις ενα καρο λευτα για τον ενισχυτη και αλλα τοσα για τα ηχεια ειναι κριμα οταν θελεις να το βαλεις στο max να εχεις παραμορφωση η να φοβασε μην καψεις τα τουιτερ...

Υ.Γ.εχω αυτο το ελατωμα.θελω να ακουω δυνατα τον ηχο.
κανεις δεν ειναι τελειος:121:
Κανενα προβλημα δεν θα εχεις με το να ακους παρα πολυ δυνατα εκτος απο τα αυτια σου. Απλα αν τα βαλεις να παιξουν τοσο δυνατα που θα τιναξεις με μια τα τυμπανα σου πιθανον να δημιουργησεις στην συνεχεια και προβλημα στα ηχεια.
Οι προβληματισμοι σου δεν ευσταθουν. Απλα πρεπει να παρεις μια αποφαση για το τι θελεις.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.467

@Tyler μ" αρεσε ο τροπος που σκεφτεσε...αλλα δεν ειμαι κουφος:126:και ουτε προσπαθω να κανω ¨μαγαζι " το σπιτι

@vastsar οσο αναφορα τον προβληματισμο μου η ερωτηση ηταν αν τα ηχεια μπορουν να αντεξουν σε υψηλες εντασεις χωρις να παθουν ζημια.τι δεν ευσταθει σε αυτο?

Reaction score
0

τα εχω ακουσει σε ροκ μουσικη και δεν μου αρεσαν καθολου.μια θολουρα σκετη συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα τα θεωρω απο τα χειροτερα που εχω ακουσει δεν θα τα αγοραζα ποτε.το πρωτο σοβαρο ζευγαρι ηχειων που απεκτησα ηταν τα ROISTER 8,1 ειναι κλασεις ανωτερα τους.Ακροαση επιβεβλημενη.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 ευρω ?

τα εχω ακουσει σε ροκ μουσικη και δεν μου αρεσαν καθολου.μια θολουρα σκετη συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα τα θεωρω απο τα χειροτερα που εχω ακουσει δεν θα τα αγοραζα ποτε.το πρωτο σοβαρο ζευγαρι ηχειων που απεκτησα ηταν τα ROISTER 8,1 ειναι κλασεις ανωτερα τους.Ακροαση επιβεβλημενη.
αξιζει ερευνα η αποψη σου ,γιατι πρωτη φορα ακουω τοσο αρνητικα σχολια ! τα συγκεκριμενα ηχεια τα ακουσα προσωπικα και μου αρεσαν ,βεβαια δεν ξερω με τι ενισχυτικα τα ακουσες ,ειχα και εγω μια αρνητικη εμπειρια αλλα με ενισχυτη τον advance map 305
ενω με τον <δικο> τους yamaha s2000 επαιξαν απιστευτα καλα.

Reaction score
28
ερωτημα κρισεως φιλοι αξιζουν τα soavo-1 τα 1600 περιπου ευρω που ζητανε? ασφαλως προκειται για καλο ηχειο και ειδικα οταν καλειται να ματσαρει με τον yamaha a s2000 ομως ?
αξιζουν αξιζουν.!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος