αποριες για ηχοσυστημα αυτοκινητου (γενικες και ειδικες)

Μηνύματα
15.003
Reaction score
20.723
Βάλε έναν helix p6dsp
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=5646&ccid=8&cpid=67&t=8-
6 επί πολλά και dsp πολύ καλό
Χωράει ακόμα και κάτω από τα καθισματα
Ένα καλό διαιρούμενο μπροστά με μονώσεις και ένα 10αρακι πίσω με πολυεστερική κατασκευή στους θόλους
Η helix ετοιμάζει ένα ,wifi μαραφετι που θα επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση ήχου από το κινητό σου αλλά και απευθείας από usb με χειρισμό από κινητο.
Ένας καλός ευκατάστατης και τέλος
Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό ξεφεύγει οικονομικά πολυ.
(Και εγώ στο βιταρα του κοριτσιού το ίδιο ακριβώς θα κάνω)
 

Μηνύματα
501
Reaction score
705
Βάλε έναν helix p6dsp
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=5646&ccid=8&cpid=67&t=8-
6 επί πολλά και dsp πολύ καλό
Για entry level ήχο Helix DSP, δηλαδή αν ήθελα να ασχοληθεί πιο σοβαρά τι θα του προτείναμε μινιμουμ Tru Tech + Sinfoni ? :tongue:
Αν και πιστεύω ότι το DSP είναι η μισή δουλειά, για entry level μπορεί να πάει και ένα βήμα μετά ή σε minidsp με 150Ε και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.
 

Μηνύματα
13.641
Reaction score
6.606
φιλε, ισως να πω μπαρουφα, αλλα αποτι καταλαβα η οθονη, ειναι το πλειερ, ετσι οπως την εκοψα απο τις φωτο. δεν ειδα απο κατι να εχει καποιο πλειερ. αν η οθονη δεν ειναι το πλειερ, και εχει καποιο αλλοαπο κατω, 1 διν, εννοειται πως αν μπορω αλλαζω το μαμα και βαζω καποιο με υποστηριξη φλακ κτλ. η εξοδος aux ειναι μαι λυση, αλλα οχι και η ιδανικοτερη αν θες να ελεγχεις τα παντα απο τα χειριστηρια στο τιμονι. βασικα πρεπει να παω να το περθιεργαστω απο κοντα. θα επανελθω οταν το κανω. αλλα αν πχ ο φιλος car_audio_test τα εχει δουλεψει και ξεει κατι παραπανω περι του μαμα χαι φαι του πικαντο, μπορει να βοηθησει σημαντικα. να ειστε ολοι καλα, σας ευχαριστω

το player ειναι καπου θαμμενο πισω απο το κεντρο του ταμπλο,δεν φαινεται ομως,ολα πλεον ελεγχονται απο την οθονη. Η λυση με το εξωτερικο player δεν ειναι η ιδανικη απο ανεση χειρισμου,αλλα η πιο οικονομικη οσο αφορα τον ηχο και το οτι δεν βαζεις χερι στο αυτοκινητο. Ο car_audio_test φυσικα μπορει να σε βοηθησει ουσιαστικα,μιας και ειναι αριστος γνωστης του αντικειμενου.Η προταση του ειναι εξαιρετικη ,αν βεβαια μπορεις να καλυψεις το οικονομικο .
 

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.007
Reaction score
1.466
Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά μήπως ξεφύγαμε λίγο...Ξέρετε σε ποια κατηγορία τιμής είναι το αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει ο φίλος που ξεκίνησε το post; Το είπα και προηγούμενα, με το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού παίρνει και άλλα πιο ποιοτικά στοιχεία στο αυτοκίνητο γενικότερα ΚΑΙ καλύτερο ηχητικό σύστημα. Ας μείνει εκεί με τα πολλαπλά ωφέλη της καλύτερης έκδοσης. Αν τώρα θέλετε να κάνουμε συζήτηση ΟΚ, μπορούμε να λέμε και να προτείνουμε ότι του κατέβει του καθένα...
Φιλικά πάντα,
Γιάννης
 

Μηνύματα
15.003
Reaction score
20.723
δε μας το εχει πει αυτο και ειναι βασικο
παντως ο psix ειναι πολυ καλος, ειναι ολα σε ενα με επαρκη οδηγηση εξαιρετικο dsp , δυνατοτητα να παιξει flac μολις βγει η wifi επεκταση (την ειδαμε να δουλευει στην αυστρια στην εκθεση και εγω εντυπωσιαστικα) και δε θα ασχοληθει ποτε ξανα με το αυτοκινητο , κρατωντας τη μαμα πηγουλα με τις οποις ευκολιες εχει ηδη , διατηροντας την εικονα του συστηματος stealth και μειωνοντας την πιθανοτητα κλοπης.

λυση με minidsp δεν ειναι απαραιτητα οικονομικοτερη και δεν εχει σχεδιαστει για το αυτοκινητο , κατι το οποιο εχει τη σημασια του και για καθαρα εργονομικους λογους (πχ θες απλα να πειραξεις το κερδος του sub , στο helix και σε οποιοδηποτε dsp αυτοκινητου , εχεις δυνατοτητα να το κανεις με ενα ευτελους αξιας χειριστηριο, στο mini dsp θες pc ενω αν πας το cdsp δεν νομιζω οτι κερδιζεις κατι εναντι του παραδοσιακου ανταγωνισμου)

αντιστοιχο πιο οικονομιο πακετο εχει και η mosconi αλλα χωρις την δυνατοτητα να ενσωματωσει media player.

το θεμα τωρα premium ηχοσυστηματος, μιλαμε για kia picanto , δηλαδη δεν υπαρχει premium ηχοσυστημα και αν υπαρχει δεν θα ειναι ουτε καν μετριο. Δεν εχουν καμια σχεση οι δυο λυσεις, δεν μιλαμε για volvo xc90 που μπορει και να μην το πειραξεις καθολου.
 

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.284
Reaction score
853
Να ξέρεις ότι στην πρόταση που έγραψα αν δεν διαβάζει αρχεία flac η εργοστασιακή πηγή υπάρχει λύση.
 

Μηνύματα
146
Reaction score
111
παιδια σας ευχαριστω ολους. νομιζω πως κατ αρχας πρεπει να παω να δω το αμαξι απο κοντα. και επειτα οι οποιες διορθωτικες κινησεις. καταλαβα πολλα απο τα ποστ σας. θα επανελθω. να ειστε ολοι καλα
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Καλησπέρα. Είμαι άσχετος από αυτά.


Έχω ένα Fiat Punto του 2002-03 σαν αυτό.

Το αρχικο ηχοσυστημα εχει αποσυντονιστει εντελως, ουσιαστικα δεν λειτουργει.


Σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το απλο Pioneer MVH-S120UBG.


Θα είναι εύκολο να συνδεθει και να ειναι συμβατο;


Υποψιν το fiat, το πηρα ως μεταχειρισμενο, το ηχοσυστημα του λειτουργουσε και με σβηστη την μηχανη.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.583
Μηνύματα
2.866.406
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top