αποφθέγματα διασήμων & σχολιασμοί αυτών



A

AKARL

Guest
- μην κοιτάς πολύ ώρα την άβυσσο , γιατί και αυτή το ίδιο κάνει

" εγώ ο άσημος"
Για την ακρίβεια:

"Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird. Und wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein."

Friedrich Nietzsche, Jenseits von Gut und Böse.
 










A

AKARL

Guest
Η συγκεκριμένη δήλωση / τοποθέτηση δύναται να θεωρηθεί μέρος θυμοσοφικής εμπειρικής διαλέκτου..?:D:lolsign:
Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται να είναι αξιωματικής φύσεως διατύπωση. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψιν το σύνολο του αποφθέγματος αυτό φαίνεται να είναι συμπερασματικής φύσεως. Το γεγονός όμως ότι ανήκει στον συγκεκριμένο γράφοντα το κατατάσσει, δικαιωματικά, στο επίπεδο της αποφαντικής ρήσης η οποία εν συνόλω έχει ως ακολούθως:

"Κατόπιν εμβριθούς μελέτης των συναφών επιστημονικών πεδίων, συνδυαζομένης με ευρεία γνώση της συνόλης Ελληνικής Γραμματείας - από την Μυκηναϊκή επιγραφική ξεκινώντας και χωρίς κανένα ενδιάμεσο κενό μέχρι σήμερα, των ανωτέρω συνδυαζομένων με στοιχεία Ινδοευρωπαϊκής Γλωσσολογίας - έχω συμπεράνει ότι "μουσικότητα είναι της ψ*λής μου ο χαβάς"."
 

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Συντάσσομαι και ευφραίνομαι πέραν του δέοντος σε όσους παντρεύουν τις λέξεις μεταξύ τους επιτυχέστερα κ από την πιό δοξασμένη προξενήτρα..!:D
Κ κατά την γνωστή ρήση του Φέρμα.. "Δίνω ρέστα" κάθε φορά που σε διαβάζω μεγάλε Akarl!!:drinks:
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.455
Reaction score
50.601
Όταν αυτός που του μιλάνε δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν αυτός που του μιλάει δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τίποτα, αυτό είναι μεταφυσική.

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας





- άρα η βάση της μεταφυσικής ( μεταξύ άλλων ) , είναι & ένα καραμπινάτο ''φτιάξιμο'' . . . ή η συζήτηση ανάμεσα σε μία νεράιδα & ένα ποτήρι κρασί . . . ή avsite . . .

. . . εγώ ο άσημος , Νοέμβριος 1431 . . .

 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.336
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top