βοηθεια......θα με πιασει Crysis.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
και πριν με πιασει θα σας πω τον πονο μου αγαπητοι συμφορουμητες.....
Λοιπον εχω ενα πισακι με intel Quad core 6700,τροφοδοτικο Enermax 1000w, 2 G DDR3 μνημες και καρτα γραφικων 2600 XT 512.
Aυτο που αντιμετωπιζω ειναι οτι προσπαθωντας να ανοιξω το Crysis ξεκιναει λιγο τα εισαγωγικα και μετα απο λιγο κολλαει ο πισις και ο ηχος και θελει restart για να κανω οτιδηποτε.
Ακομα το παιχνιδι δεν το εχω ξεκινησει παροτι εβαλα και ενα νεο patch........και δεν ξερω τι διαολο φταει?Το προβαλλω σε προβολι 720 p -λεω μηπως κατι αλλο πρεπει να αλλαξω στις ρυθμησεις του παιχνιδιου?Μηπως πρεπει να διαφοροποιησω το antiallising?
Ti γινεται ρε γαμωτο,τι πρεπει να φτιαξω στο μενου?????
Ακουσα και απο αλλους οτι αντιμετωπισαν αναλογα προβληματα,ειναι ετσι?????
Ευχαριστω κυριες και κυριοι για την σωτηρια απαντηση ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
και πριν με πιασει θα σας πω τον πονο μου αγαπητοι συμφορουμητες.....
Λοιπον εχω ενα πισακι με intel Quad core 6700,τροφοδοτικο Enermax 1000w, 2 G DDR3 μνημες και καρτα γραφικων 2600 XT 512.
Aυτο που αντιμετωπιζω ειναι οτι προσπαθωντας να ανοιξω το Crysis ξεκιναει λιγο τα εισαγωγικα και μετα απο λιγο κολλαει ο πισις και ο ηχος και θελει restart για να κανω οτιδηποτε.
Ακομα το παιχνιδι δεν το εχω ξεκινησει παροτι εβαλα και ενα νεο patch........και δεν ξερω τι διαολο φταει?Το προβαλλω σε προβολι 720 p -λεω μηπως κατι αλλο πρεπει να αλλαξω στις ρυθμησεις του παιχνιδιου?Μηπως πρεπει να διαφοροποιησω το antiallising?
Ti γινεται ρε γαμωτο,τι πρεπει να φτιαξω στο μενου?????
Ακουσα και απο αλλους οτι αντιμετωπισαν αναλογα προβληματα,ειναι ετσι?????
Ευχαριστω κυριες και κυριοι για την σωτηρια απαντηση ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξηλωσε τους drivers που εχεις απο το προγραμματακι που εχει ειδικα για αυτην την δουλεια η ATI και περνα τους τελευταιους και το προβλημα θα λυθει. :cool_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ξηλωσε τους drivers που εχεις απο το προγραμματακι που εχει ειδικα για αυτην την δουλεια η ATI και περνα τους τελευταιους και το προβλημα θα λυθει. :cool_4:
Aγαπητε pseiroyli τους 8,2 τους τελευταιους εχω βαλλει βρε γαμωτο.
Μολις προ ολιγοy δοκιμασα με ολα τα advance settings στο low -antialising στο 0 αλλα και στο 2 ξαι αναλυση 1280-768 και παλι τιποτα.Αρχιζει και πριν ξεκινησει το παιχνιδι παλι κολλαει το σκασμενο.Εχοντας 720 προβολι σε αυτη την αναλυση δεν πρεπει να το εχω στα settings???
Τι διαολο πιτσιρικαδες το παιζουν με P4 και μενα κολλαει με τετραπυρηνο!!!!!Τι γινεται?Που πρεπει να εχω τα σετιγκς μηπως ξερεις?

Reaction score
4
Aγαπητε pseiroyli τους 8,2 τους τελευταιους εχω βαλλει βρε γαμωτο.
Μολις προ ολιγοy δοκιμασα με ολα τα advance settings στο low -antialising στο 0 αλλα και στο 2 ξαι αναλυση 1280-768 και παλι τιποτα.Αρχιζει και πριν ξεκινησει το παιχνιδι παλι κολλαει το σκασμενο.Εχοντας 720 προβολι σε αυτη την αναλυση δεν πρεπει να το εχω στα settings???
Τι διαολο πιτσιρικαδες το παιζουν με P4 και μενα κολλαει με τετραπυρηνο!!!!!Τι γινεται?Που πρεπει να εχω τα σετιγκς μηπως ξερεις?
Ειχα το ιδιο προβλημα οπως και πολυς κοσμος και λυθηκε με τους τελευταιους drivers.
Κατεβασε αυτους που δεν εχουν σιγουρα προβλημα συμβατοτητας με το crysis και πες μας.

http://filehippo.com/download_ati_catalyst/3477/

Για 720p πρεπει να εχεις 1280χ720 .
O τετραπυρηνος δεν βοηθαει καθολου στα παιχνιδια και το προβλημα σου ειναι στην καρτα και στους drivers και οχι στην cpu.

Στην θεση σου θα ξεκινουσα το παιχνιδι στα 800χ600 και low settings και αφου περνουσα το σημειο που κολλαει θα το ανεβαζα στα 1024χ768 και με medium settings και οχι παραπανω αφου το παιχνιδι ειναι GPU killer.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Βλάση, την κάρτα σου την τρώει για πρωινό το Crysis!
Δε μας έλεγες φιλαράκι ότι θέλεις και παιχνιδάκια όταν έφτιαχνες το PC, να βάλουμε κάτι βαρβάτο! :happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βλάση, την κάρτα σου την τρώει για πρωινό το Crysis!
Δε μας έλεγες φιλαράκι ότι θέλεις και παιχνιδάκια όταν έφτιαχνες το PC, να βάλουμε κάτι βαρβάτο! :happy_9:
Μαστροκωτσο καλημερα.......αλλαξα την αναλυση σε 800χ600 και ολα τα settings σε low οπως
μου ειπε ο φιλος pseiras και παλι τα ιδια,κολλησε!!!!!!!!Δηλαδη εκει που δειχνει την εισαγωγη χαλαει η εικονα και δειχνει αναλυση 720 χ480...........ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!
Και η πλακα ειναι οτι στο μενου του παιχνιδιου δεν εχει τετοια αναλυση......ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???????Και αλλαξα και drivers,εβαλα τους 7.11 και παπαρια τουρκικα.....μια απο τα ιδια...
Βοηθειστε τον συνανθρωπο σας......ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Reaction score
1
δοκίμασες να προβάλεις σε κλασικό μόνιτορ και όχι σε προβολέα? ίσως φταίει η σύνδεσή μεταξύ pc και προβολέα...

Reaction score
7
δοκίμασες να προβάλεις σε κλασικό μόνιτορ και όχι σε προβολέα? ίσως φταίει η σύνδεσή μεταξύ pc και προβολέα...
Όντως δοκίμασε και αυτό...μπορεί να φταίει το EDID Information που δίνει ο Projector τη στιγμή που το παιχνίδι αλλάζει συχνότητα ή ανάλυση... Εμένα μου είχε τύχει να κολάει PC κατά το Boot όταν είχα συνδέσει πάνω του μια Plasma.

LM

Reaction score
4
Δηλαδή έχεις παίξει καθόλου ή κολλάει αμέσω μόλις μπει; Δηλάδή έχεις πέσει στο νησί ή ακόμα;
Η κάρτα σου είναι μικρή για το κράισις αλλά όχι μέχρι κολλήματος. drivers παίζουν και κάρτα ήχου (conflict).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βρε vlasis, 42 χρονών άνθρωπος. Τι το θες το crysis; Δεν προτιμάς το pacman;;;

:angel:
Τωρα μπαινω στην δευτερη νεοτητα νεαρε μου...........οποτε τωρα θα τα παιξουμε .....αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα που μας την ειπες παλιοκουφαλιτσα δεν μας δινεις και συ καμια λυση ....μιας και
μετα εχει σειρα το...............BIOSCHOK...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
Τωρα μπαινω στην δευτερη νεοτητα νεαρε μου...........οποτε τωρα θα τα παιξουμε .....αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα που μας την ειπες παλιοκουφαλιτσα δεν μας δινεις και συ καμια λυση ....μιας και
μετα εχει σειρα το...............BIOSCHOK...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jericho να παίξεις...

Λύση δεν μπορώ εξ' αποστάσεως. Δεν καταλαβαίνω τα προβλήματα στα γραπτά :crazy_1:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Δηλαδή έχεις παίξει καθόλου ή κολλάει αμέσω μόλις μπει; Δηλάδή έχεις πέσει στο νησί ή ακόμα;
Η κάρτα σου είναι μικρή για το κράισις αλλά όχι μέχρι κολλήματος. drivers παίζουν και κάρτα ήχου (conflict).
Αγαπητε οχι στο νησι αλλα ουτε απο το αεροδρομιο δεν εχει φυγει το κωλοαεροπλανο......
Ακου να ακουσεις ........το ρημαδιασμενο κολλαει αρχη-αρχη -δεν εχει αρχισει ακομ α το παιχνιδι--κολλαει εκει που μιλανε κατι αραπαδες με τις πιστολες παρα χειρας!!!!!!!!!!
Δηλαδη ουτε 5 λεπτα το μαμημενο και τρωω πορτα .Γιαυτο σου λεω.....μαλλον ουτε στο αεροπλανο δεν εχω μπει.....ΧΕΣΤΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει και η συνδεση γινεται με HDMI -της OELLBACH.
Κοιτα η διαδικασια ειναι η εξης..μολις κλικαρω στο εικονιδιο του παιχνιδιου μετα απο λιγο βγαζει τα μενου με τις ρυθμησεις.
Δοκιμασα διαφορετικες αναλυσεις μεχρι και 800χ600 με το ΑΑ στο low η και στο 2 η 4 ,ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗς ΑΝΑΛΥΣΗς ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΥΕΣ.
Και ολες τις υπολλοιπες ρυθμησεις τις βαζω μια στο low μια στο medium και ΠΑΠΑΡΙΑ !!!!!!
Μολις λοιπον ξεκιναει εχει εναν διαλογο για κατι Κορεατες και επειτα δειχνει ενα αεροπλανο στην νυχτα .Μετα απο λιγο μιλανε κατι αραπακλες με τις πιστολες τους και σε λιγα λεπτα απο τοτε γινεται μπλε η οθονη και γραφει την αναλυση 720-480 .Μετα απο εκει μονο με restart μπορω να ξανανοιξω τον υπολογιστη .
Τι διαολο συμβαινει ?μηπως εκει που ζηταει να κανω αποδοχη της αναλυσης δεν πρεπει να το κανω??????ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ που ειπε και ο Ρεγκουνιδης !!!!!!

Reaction score
1.213
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΩ pseiroyli moy ---------λες να ειναι το τελευταιο??????

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Αστο βρε πατριωτη αφου δεν σε παει...

Τι τα θες διαβολου πραγματα...στα γεραματα.

Δεεεεεεε μου λες ...μηπως ...το αντιγραφο ασφαλειας ειναι μαπα (λειπει κανα αρχειο...) και για αυτο κολλαει ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11: Σαμπως η πρωτη φορα θα ειναι που συμβαινει...:happy_9:

Αλλιως η γνωμη μου ειναι οτι φταιει ο επεξεργαστης...εχω ακουσει θελει οκταπυρηνο και βαλε...:cool_11: :cool_11:

Δεεεεε μου λες....στην καρτα γραφικων εχεις κανει overclocking ? Oχιιιιιιι....που πας βρε....εστω στις μνημες...:cool_11:

Στην καρτα ηχου εχεις αλλαξει ..opamps ?

Εχεις υδροψυξη για να τρεχει το παιχνιδι ..νερακι ? :cool_11:

Οι ενεμιστηρες γυρνανε δεξιοστροφα η αριστεροστροφα ?

Μηπως τελικα καλο ειναι να παρεις μια ..κονσολα ?? :cool_11:

Reaction score
4
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΩ pseiroyli moy ---------λες να ειναι το τελευταιο??????
Για δοκιμασε και κανα αλλο αλλα εξισου βαρυ να μας πεις αμα τρεχει κανονικα.
Βαλε αμα εχεις bioshock ή Dirt.... :cool_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Αστο βρε πατριωτη αφου δεν σε παει...

Τι τα θες διαβολου πραγματα...στα γεραματα.

Δεεεεεεε μου λες ...μηπως ...το αντιγραφο ασφαλειας ειναι μαπα (λειπει κανα αρχειο...) και για αυτο κολλαει ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11: Σαμπως η πρωτη φορα θα ειναι που συμβαινει...:happy_9:

Αλλιως η γνωμη μου ειναι οτι φταιει ο επεξεργαστης...εχω ακουσει θελει οκταπυρηνο και βαλε...:cool_11: :cool_11:

Δεεεεε μου λες....στην καρτα γραφικων εχεις κανει overclocking ? Oχιιιιιιι....που πας βρε....εστω στις μνημες...:cool_11:

Στην καρτα ηχου εχεις αλλαξει ..opamps ?

Εχεις υδροψυξη για να τρεχει το παιχνιδι ..νερακι ? :cool_11:

Οι ενεμιστηρες γυρνανε δεξιοστροφα η αριστεροστροφα ?

Μηπως τελικα καλο ειναι να παρεις μια ..κονσολα ?? :cool_11:
ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ που θα με πεις εμενα γερο παλιολαιδα Κορινθιε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη για να ξερω........για να παιξεις ενα γαμωπαιχνιδο σαν και αυτο (κακοχρονο να εχει)
θα πρεπει να φτιαξεις pc με διπλες τουρμπινες ,ζαντες αλουμινιου,air condition,22αρες ζαντες,Macferson ψαλιδια,4χ4 ,τετραπιστονες δαγκανες και και τελος συνδεση με δορυφορο για να μην στο κλεψουνε??????????????????????????????????????????????????/
Ρε ξανα μανα ΑΙΣΙΧΤΙΡ για ΚΟμπιουτερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χτικιασα ρε πουστη μου με δαυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κωλος γιναμε......................

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos