βοηθεια σχετικα με hol iptv

Reaction score
0
συγχωρεστε με αν δεν το βαζω σε σωστο θεμα η αν εχει ξανα ειπωθει κατι τετοιο...
παραγγειλα σημερα τον αποκωδικοποιητη τησ hol αλλα εχω προβλημα σχετικα με την συνδεση του...δυστηχωσ το ρουτερ ειναι πολι μακρια απο την τηλεοραση .. αν το παω με καλωδιο δικτυου θα χρειαστω 24 μετρα (μετρημενο)
ξερω οτι υπαρχουν αυτες οι πριζεσ οι οποιες κανουν δικτυο μεσω του ρευματος αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο...
θα ηθελα παρακαλω να μου προτεινετε εναν τροπο να συνδεσω ασυρματα τον αποκωδικοποιητη με το ρουτερ λαμβανοντας υποψιν οτι εχω στην διαθεση μου και ενα αλλο ρουτερ το netgear wrg614 που ομως δεν μπορει να συνδεθει κατευθειαν με το netfaster tis hol ..τι ρειαζεται να παρω ωστε να καταφερω να συνδεσω τα δυο ρουτερ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: βοηθεια σχετικα με hol iptv

καλημέρα...

εγω εχω το router της ΟΝ Telecoms και τον συνδέω με τον αποκωδικοποιητή της ΟΝ μέσω ενός δικτύου ρεύματος της LEVEL ONE στα 200 Mbit και παίζει άψογα εδώ και 1,5 χρόνο...
Είναι και σε διαφορετικό όροφο... :126:

Ειναι σταθερότατο χωρίς προβλήματα.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα διόδευσης με το καλώδιο δικτύου, μπορείς άνετα καθότι υποστηρίζει αποστάσεις μέχρι 100 μέτρα η σύνδεση Ethernet.

Εαν θέλεις να το συνδέσεις μέσω WiFi θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το δευτερο router ώς access point με συνδεσμολογία bridge και να κάνει pass την IP. :109:

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια σχετικα με hol iptv

ωπα δικαιωμα...
η διοδευση ειναι αυτο που λεμε να περασουμε το καλωδιο γυρω γυρω στον τοιχο?
και 2ον πως θα κανω το wrg614 access point με συνδεσμολογια bridge? αυτο ειναι κατι που δεν το γνωριζω να το κανω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm