- Reaction score
- 6
γεια σας ειμαι αναμεσα στα 2 ηχεια και θελω την γνωμη σας σας πιο ειδικοι

αν μπορει να γιναι αυτο στο συγκεκριμενο αμαξι θα ηταν οτι καλυτερο !!!Βλέπω μπαίνουν και 16αρια με αντάπτορες γιατί κοιτάς 13αρια;
Μάλλον ρώτησες σε άσχετο και κλασικά επειδή δεν ήξερε σ πε δεν γίνετε και βεβαία γίνετε σε εργοστασιακές θέσεις με αντάπτορες ψάξε και δες στο netηταν το δευτερο που θα ρωτουσα ...δεν εχω αλλα θα παρω και εδω εχω καποιους στο νου μου
![]()
Hifonics Zg-600.4 Zeus Gamma Series 600 Watts 4 Channel @ Ohm Ab | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Hifonics Zg-600.4 Zeus Gamma Series 600 Watts 4 Channel @ Ohm Ab at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com![]()
255.57€ |Harman – Amplificateur De Voiture Jbl Stage A9004, 4 Canaux Ab Hifi, Audio Automatique 90w 2ohm 110w 4ohm - Amplificateurs Multicanaux - AliExpress
Achetez malin, vivez mieux! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
επισης σκευτομαι και αυτο![]()
Skar Audio RP-150.4AB 4 Channel Car Amplifier for sale online | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Skar Audio RP-150.4AB 4 Channel Car Amplifier at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
![]()
200.36€ 41% de réduction|Puzu – Câble De Câblage Iso, Amplificateur De Voiture, Dsp, 4x150w, Support Pc, Outil 31 Eq, Application Android, Bluetooth, Musique Usb Sans Perte - Amplificateurs Multicanaux - AliExpress
Achetez malin, vivez mieux! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
αν μπορει να γιναι αυτο στο συγκεκριμενο αμαξι θα ηταν οτι καλυτερο !!!
αν εχει να με δείξεις μαγαζια η σελιδες στο ιντερνετ θα το ηθελα πολυ γιατι εγω ρωτησα και με ειπαν οτι δεν γινετε
θα ηθελα να πω οτι στον ενισχυτη με ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα παρα η δυναμη
θα το εκτιμουσα αν εχεις κατι δει να με πειςΜάλλον ρώτησες σε άσχετο και κλασικά επειδή δεν ήξερε σ πε δεν γίνετε και βεβαία γίνετε σε εργοστασιακές θέσεις με αντάπτορες ψάξε και δες στο net
στο link μπορείς να δεις ότι τα 16αρια μπαίνουν στις εργοστασιακές θέσειςθα το εκτιμουσα αν εχεις κατι δει να με πεις
ευχαριστω....στο link μπορείς να δεις ότι τα 16αρια μπαίνουν στις εργοστασιακές θέσεις
Αν δεν θα βγάλεις ενισχυτή δεν θέλει τπτ πετάς τα εργοστασιακά μεγάφωνα και τοποθετείς τα καινούρια απλά προσέχεις την πολικότηταεπειδη δεν βλεπω φως τις αλλες ερωτησεις ...ας κανω αλλη μια ερωτηση εχω καλωδιο για ηχεια καινούργιο απο μπαρακι(κλαπ) αρκετα χοντρο κανει αυτο για το αυτοκινητο
και στα ηχεια στης πορτες οταν τα περασω να βαλω καινούργιο η να αφησω αυτο που εχει το εργοστασιο
θα βαλω ενισχυτη αν ειδες πιο πανω εβαλα καποιους αλλα ακομα δεν εχω καταστάλαξα καπουΑν δεν θα βγάλεις ενισχυτή δεν θέλει τπτ πετάς τα εργοστασιακά μεγάφωνα και τοποθετείς τα καινούρια απλά προσέχεις την πολικότητα
τωρα που το ξαναβλεπω .η ταπετσαρια του αμαξιου εχει μια εχοξη για ηχειο αλλα ειναι για 13αρι αμα βαλω τα 16.5 και κλεισω την ταπετσαρια το λιγο πιο μεγαλο ηχειο δεν θα ειναι ακριβως στην θεση του αφου ειναι πιο μεγαλο αυτο δεν θα εχει μειώσει στην αποδοση? γιατι αυτο που βλεπουμε ειναι χωρις την ταπετσαριαστο link μπορείς να δεις ότι τα 16αρια μπαίνουν στις εργοστασιακές θέσεις
οκ σε ευχαριστωΝα με,
καλημέρα όλη μέρα!
Ξεκινάω με ερωτήσεις. Θα χρησιμοποιηθεί η εργοστασιακή πηγή?
Πάρε τον 4κάναλο που σου αρέσει που θα σου στοιχίσει λογικά γύρω στα 250 (κοίτα και εγχώρια!!)
Βάλε το 13cm κανονικά χωρίς μετατροπές κι ένα σαμπάκι 10ιντσο είσαι οκ.
Βάλε και λίγη μόνωση πίσω από το μεγάφωνο!
Αυτό δεν το χω σκεφτεί αν είναι έτσι τότε βάλε 13αριτωρα που το ξαναβλεπω .η ταπετσαρια του αμαξιου εχει μια εχοξη για ηχειο αλλα ειναι για 13αρι αμα βαλω τα 16.5 και κλεισω την ταπετσαρια το λιγο πιο μεγαλο ηχειο δεν θα ειναι ακριβως στην θεση του αφου ειναι πιο μεγαλο αυτο δεν θα εχει μειώσει στην αποδοση? γιατι αυτο που βλεπουμε ειναι χωρις την ταπετσαρια
Και 13αρι aftermarket για να μπει την ίδια μετατροπή πρέπει να κάνει ή να χαλάσει τα εργοστασιακά μεγάφωναΝα με,
καλημέρα όλη μέρα!
Ξεκινάω με ερωτήσεις. Θα χρησιμοποιηθεί η εργοστασιακή πηγή?
Πάρε τον 4κάναλο που σου αρέσει που θα σου στοιχίσει λογικά γύρω στα 250 (κοίτα και εγχώρια!!)
Βάλε το 13cm κανονικά χωρίς μετατροπές κι ένα σαμπάκι 10ιντσο είσαι οκ.
Βάλε και λίγη μόνωση πίσω από το μεγάφωνο!
Για τόσο μικρό ενισχυτή και μόλις ένα μεγάφωνο + tweeter δεν πιστεύω να χρειάζεται να περάσεις απ την αρχή όλα τα καλώδιαθα βαλω ενισχυτη αν ειδες πιο πανω εβαλα καποιους αλλα ακομα δεν εχω καταστάλαξα καπου