εκδόσεις Ambilight Spectra

Reaction score
1
καλησπέρα,

ψάχνοντας για τηλεόραση (κυρίως philips) είδα ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις Ambilight Spectra (1,2,3)

ποιά η διαφορά των εκδόσεων μεταξύ τους;

Reaction score
0
Απάντηση: εκδόσεις Ambilight Spectra

Το ambilight spectra 1 αποτελειται απο μια σειρα led,στο πανω μερος της TV.Το spectra 2 εχει led αριστερα και δεξια,ενω το spectra 3 αριστερα,δεξια και επανω.Φυσικα,το καλυτερο εφφε το δημιουργει το spectra 3.

Reaction score
1

κοιτάω τώρα στο site της philips τις τηλεοράσεις και απουσιάζει εντελώς το ambilight spectra 2 δηλ. καμια τηλεόραση δεν το έχει.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?

Reaction score
74

κοιτάω τώρα στο site της philips τις τηλεοράσεις και απουσιάζει εντελώς το ambilight spectra 2 δηλ. καμια τηλεόραση δεν το έχει.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?
To "2" το ειχαν μοντελα οπως αυτο που εχω εγω ... 32PF9830
Oι στηλες φωτός ειναι στα δυο ακρα αριστερα και δεξιά στην πισω
πλευρά της συσκευής. Φυσικά ειναι μοντελο 3 χρονια πίσω..

Reaction score
0

To "2" το ειχαν μοντελα οπως αυτο που εχω εγω ... 32PF9830
Oι στηλες φωτός ειναι στα δυο ακρα αριστερα και δεξιά στην πισω
πλευρά της συσκευής. Φυσικά ειναι μοντελο 3 χρονια πίσω..
η σειρα 9664 εχει ambilight spectra 2.η 9830 ειναι 4 χρονια πισω και εχει το απλο ambilight 2,το οποιο αποτελειται απο λαμπες φθορισμου και μπορει να παραξει 2 χρωματα ταυτοχρονα,ενα αριστερα,ενα δεξια.το ambilight spectra 2 αποτελειται απο LED και μπορει να παραξει 10 χρωματα ταυτοχρονα,πεντε αριστερα,πεντε δεξια,με αισθητα γρηγοροτερη αποκριση.Το ambilight spectra 3 φτανει τα 18 χρωματα,πεντε αριστερα,πεντε δεξια και οκτω επανω.

Reaction score
1

το μοντέλο philips 37PFL8694 τι έχει;
δεν μπορώ να το βρω.

Reaction score
74

η σειρα 9664 εχει ambilight spectra 2.η 9830 ειναι 4 χρονια πισω και εχει το απλο ambilight 2,το οποιο αποτελειται απο λαμπες φθορισμου .....
Σωστά.... δικο μου το μπερδεμα... :140:

Reaction score
0

το μοντέλο philips 37PFL8694 τι έχει;
δεν μπορώ να το βρω.
εχει την καινουργια απλη εκδοση του ambilight spectra,που εκπεμπει αριστερα και δεξια της τηλεορασης

Reaction score
1

δηλ. σύμφωνα και με αυτά που εξηγείς παραπάνω το απλο ambilight 2 (με λάμπες φθορισμού) ή το ambilight spectra 2 (με LED);

Reaction score
0

δηλ. σύμφωνα και με αυτά που εξηγείς παραπάνω το απλο ambilight 2 (με λάμπες φθορισμού) ή το ambilight spectra 2 (με LED);
σαν το spectra 2,αλλα με λιγοτερους χρωματισμους,ειναι καινουργια εκδοση.ολες οι εκδοσεις spectra ειναι με LED

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.376
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ