Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
To "2" το ειχαν μοντελα οπως αυτο που εχω εγω ... 32PF9830κοιτάω τώρα στο site της philips τις τηλεοράσεις και απουσιάζει εντελώς το ambilight spectra 2 δηλ. καμια τηλεόραση δεν το έχει.
Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?
η σειρα 9664 εχει ambilight spectra 2.η 9830 ειναι 4 χρονια πισω και εχει το απλο ambilight 2,το οποιο αποτελειται απο λαμπες φθορισμου και μπορει να παραξει 2 χρωματα ταυτοχρονα,ενα αριστερα,ενα δεξια.το ambilight spectra 2 αποτελειται απο LED και μπορει να παραξει 10 χρωματα ταυτοχρονα,πεντε αριστερα,πεντε δεξια,με αισθητα γρηγοροτερη αποκριση.Το ambilight spectra 3 φτανει τα 18 χρωματα,πεντε αριστερα,πεντε δεξια και οκτω επανω.To "2" το ειχαν μοντελα οπως αυτο που εχω εγω ... 32PF9830
Oι στηλες φωτός ειναι στα δυο ακρα αριστερα και δεξιά στην πισω
πλευρά της συσκευής. Φυσικά ειναι μοντελο 3 χρονια πίσω..
Σωστά.... δικο μου το μπερδεμα... :140:η σειρα 9664 εχει ambilight spectra 2.η 9830 ειναι 4 χρονια πισω και εχει το απλο ambilight 2,το οποιο αποτελειται απο λαμπες φθορισμου .....
εχει την καινουργια απλη εκδοση του ambilight spectra,που εκπεμπει αριστερα και δεξια της τηλεορασηςτο μοντέλο philips 37PFL8694 τι έχει;
δεν μπορώ να το βρω.
σαν το spectra 2,αλλα με λιγοτερους χρωματισμους,ειναι καινουργια εκδοση.ολες οι εκδοσεις spectra ειναι με LEDδηλ. σύμφωνα και με αυτά που εξηγείς παραπάνω το απλο ambilight 2 (με λάμπες φθορισμού) ή το ambilight spectra 2 (με LED);