επιλογή ηχείου διαλόγων klipsch

Reaction score
2
καλησπέρα, έχω FL και FR ηχεία τα klipsh rf 52 100w και 3 μ απόσταση το ένα με το άλλο και θέλω να αγοράσω ένα ηχείο διαλόγων της ίδιας εταιρείας προκειμένου να ταιριάζουν ηχητικά. Ουσιαστικά έχω να επιλέξω μεταξύ του RP-250C, του RP-440C και του αρκετά ακριβότερου RP-450C (αν αξίζει τον κόπο να πάω σε αυτό το πιο ακριβό). Ποια η γνώμη σας για τος διαφορές των ηχείων αυτών.
ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Καλώς ήρθες! :)

Και τα τρία έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αντίστοιχα των L-R σου. Εάν η ένταση στην οποία ακούς δεν είναι πολύ υψηλή, μπορείς να πάρεις το μικρότερο, αλλά σε καμία σχεδόν περίπτωση δεν χρειάζεσαι το τριών δρόμων ακριβότερο, αφού τα L-R σου είναι δυο δρόμων.

Reaction score
2
έχω την εντύπωση και εάν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με ότι εκτός από το πιο μικρό rp 250c που είναι 2 δρόμων και 125 watt τα άλλα και τα 2 είναι 3ων δρόμων (ή 2,5 δρόμων για την ακρίβεια και 150 watt).
Είναι πρόβλημα αυτό σε σχέση με τα πλαϊνά μου μπροστινά ηχεία Rf 52 που είναι 2 way?
Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ του 440 και του 450 είναι το μέγεθος των γούφερ (4 ίντσες το 440 και 5,25 ίντσες το 450)
τα Rf 52 που έχω έχουν 5,25 ίντσες γούφερ.

με βάση όλα τα παραπάνω είναι σωστό να πάω για το 440? ή λόγω μικρότερων γούφερ του rp 44c0 θα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο μικρότερο rp 250c και το πio μεγάλο πιο ακριβό rp 450c?
τέλος ποιο από όλα μου προτείνεται?
ευχαριστώ και πάλι

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
τέλος ποιο από όλα μου προτείνεται?
Προσωπικά, για νορμάλ απόσταση και ένταση διαμερίσματος με πηγή AV ενισχυτή θα έπαιρνα το μικρό, κι αν ήθελα πολύ υψηλή ένταση και είχα τελικό ενισχυτή το μεγάλο. :)

Reaction score
707
Εγώ επέλεξα το 440 επειδη δεν μου χωρουσε το 450. Σε λιγες μέρες θα το έχω και θα γράψω εντιπώσεις.
Απότι έχω καταλάβει το 250 με το 440 είναι πολύ κοντά σε απόδοση, με το 450 να κάνει την διαφορά αλλά είναι μπαούλο το άτιμο.

Reaction score
142
Αν εξαιρέσεις το πλάτος του 450, δεν είναι και τόσο μπαούλο σε σχέση με το 440. Η γυναίκα μου δεν κατάλαβε καν ότι έκανα την τράμπα όταν έλειπε σε ταξίδι! :biggrin:

Πάντως, συμφωνώ με τον Zizik, αν δεν υπάρχει τελικός, καλύτερα το 250

Reaction score
3.341
Last edited:

Reaction score
2
Το ταίρι των RF52 είναι το rc 62 και το 52
Link......https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2456187_-rc-52-ii-klipsch.html
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2460026_-rc-62-ii-klipsch.html
εάν μπορείς να το πάρεις απο έξω χτύπα το
και είσαι με τριάδα μπροστά προβλεπόμενος ! ! !
Το 62 φαινεται ιδανικο κ μαλλον για αυτο πρεπει να παω σας ςυχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος