επιλογη τηλεορασεις.

Reaction score
0
Καλησπερα.Σκεπτομαι εδω και καιρο να αγορασω μια lcd.Εχω καταληξει στις 32 ιντσες αν και θα θελα 37 αλλα με φρεναρει το κοστος.Αυτες που εχω ξεχωρισει ειναι οι Sony LCD 32' KDL-32V2500 και Sony LCD 32' KDL-32P2530.Θα θελα να μου λυσετε μερικες αποριες αφου ειμαι πολυ ασχετος!!!
1)Παρατηρω οτι μεγαλη σημασια εχει η αντιθεση!Τι ακριβως εννοουμε με την αντιθεση.Η αναλογια 7000:1 εχει μεγαλη διαφορα απ το 3000:1 πρακτικα?Πως φαινεται η διαφορα αυτη στο θεατη?
2)Οσον αφορα τη φωτεινοτητα εκει τι παιζει?Ποια ειναι η βαση?450 καλα ειναι?Ποια ηδιαφορα για το θεατη?
3)Οταν μια τηλεοραση εκει πανω αποκωδικοποιητη που μπορεις να βλεπεις καναλια της ΕΡΤ αυτο σημαινει οτι τα βλεπεις δωρεαν?Θα ισχυει και στο μελλον?
4)Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στις 32 ιντσες η κατι πολυ καλο στις 37 αλλα οχι πανω απο 1100 ευρω?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Περιμενω πως και πως τις απαντησεις

Εγω εχω να πω οτι οσο μεγαλυτερη(50,60,70.....100 ιντσων),τοσο καλυτερη!!!!!:cool_4:

Reaction score
0
Το έχεις γράψει 3 φορές!
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να δεις ταινία σε lcd?
Μακράν καλυτερη ποιότητα απο τις crt που λες..
Λοιπόν έχουμε και λέμε......Δεν αποδίδουν το μαύρο. Σε σκοτεινές σκηνές είναι για κλάματα. Δεν έχουν contrast. Δεν σου δίνουν την αίσθηση τυ βάθους. Η κίνηση στις περισσότερες είναι σπαστή. Σε πολλές βλέπεις jagies.Για ανομοιόμορφα φωτισμένο panel & καμένα pixels μην αναφέρω.
Η CRT είναι high end μπροστά στην lcd & plasma. Απλά το μπαουλάκι έπεσε θύμα μόδας (και μεγέθους).

Reaction score
0
Δεν αντεξα τελικα και σημερα πηρα την Bravia KDL-32S2530 με 1099 απο Ηλεκτρονικη Αθηνων.Tην ειδα αρκετη ωρα οποτε την τσιμπησα.Βασικα μου αρεσει και το γεγονος οτι εκτος των αλλων παιζει και σχετικα καλα τα αναλογικα καναλια.Για το μεγεθος ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα και θελησω παραπανω αφου για το δωματιο μου καλη ειναι.
Τωρα οσον αφορα τις ρυθμισεις την εχει καποιος να μου πει ενα καλο πακετο ρυθμισεων αφου ακομα ψαχνομαι και δεν εχω βρει ακρη???

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδες.
Εντέλει σήμερα Μ.Πέμπτη το πρωι μου έφεραν αυτην την πολυπόθητη τηλεοραση της SONY την 52χ2000 .Πριν απο 2-3 ωρες την εφερα(καταφερα!!!-αφου ειναι αρκετα μεγαλη σε ογκο και ειμαι στον τριτο και δεν μπορουσα να την ανεβασω πανω).Περιμενω εναν φιλο για να την ανοιξω και να την στησω καπου προχειρα,γιατι λογω της ημερας η γυναικα μου διαμαρτυρεται οτι δεν κανει να ανοιξω τρυπες στον τοιχο για να την στερεωσω στην βαση της.......Εγω καιγομαι και εκεινη......
Τελος παντων πιστευω να την δω να παιζει εστω και ακουμπησμενη στο πατωμα.Αν θελετε σας στελνω και φωτο με την ιεροτελεστια.
Υ.Γ.Εχουν τα βιντει κλαμπ blue ray να νοικιαζουν για να δω κανενα δισκακι απο το ps3?

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδες.
Εντέλει σήμερα Μ.Πέμπτη το πρωι μου έφεραν αυτην την πολυπόθητη τηλεοραση της SONY την 52χ2000 .Πριν απο 2-3 ωρες την εφερα(καταφερα!!!-αφου ειναι αρκετα μεγαλη σε ογκο και ειμαι στον τριτο και δεν μπορουσα να την ανεβασω πανω).Περιμενω εναν φιλο για να την ανοιξω και να την στησω καπου προχειρα,γιατι λογω της ημερας η γυναικα μου διαμαρτυρεται οτι δεν κανει να ανοιξω τρυπες στον τοιχο για να την στερεωσω στην βαση της.......Εγω καιγομαι και εκεινη......
Τελος παντων πιστευω να την δω να παιζει εστω και ακουμπησμενη στο πατωμα.Αν θελετε σας στελνω και φωτο με την ιεροτελεστια.
Υ.Γ.Εχουν τα βιντει κλαμπ blue ray να νοικιαζουν για να δω κανενα δισκακι απο το ps3?

Πολυυυυυυυυυυυυυ καλη!!!!!!!!!!!Την εχω περιπου 1 μηνα τωρα.Πηρα και το DVD NS92V με HDMI.ΦΟΒΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλησπέρα παιδες.
Φωτογραφίες;;;;

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: επιλογη τηλεορασεις.

Λοιπόν έχουμε και λέμε......Δεν αποδίδουν το μαύρο. Σε σκοτεινές σκηνές είναι για κλάματα. Δεν έχουν contrast. Δεν σου δίνουν την αίσθηση τυ βάθους. Η κίνηση στις περισσότερες είναι σπαστή. Σε πολλές βλέπεις jagies.Για ανομοιόμορφα φωτισμένο panel & καμένα pixels μην αναφέρω.
Η CRT είναι high end μπροστά στην lcd & plasma. Απλά το μπαουλάκι έπεσε θύμα μόδας (και μεγέθους).[/QUOTE]

Γεια στο στομα σου Γιαννη. Καλες οι υψηλες αναλυσεις αλλα οταν δεν "φαινονται" τι να τις κανεις; Η crt μου (Philips 32' pixel plus) ειναι πολλες στροφες μπροστα απο lcd πολλαπλασιου κοστους. Χαιρεσαι ΖΩΝΤΑΝΗ εικονα κι οχι πλαστικιλα . Τι λετε, αν εβρισκα καλιτερη δεν θα την αλλαζα μεχρι σημερα;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis