επιλογη??

Reaction score
0
καλημερα μολις μετακομισα στην ζακυνθο και στο μερος που ειμαι δεν εχω καθολου σημα το αναλογικο σημα δεν μπορει να διορθωθει με τιποτα.εχω χαλασει πολλα λεφτα σε ηλεκτρολογους καιρεαδες.θα ηθελα να με βοηθησετε για το τι μπορω να κανω:να παρω nova ή να αγορασω καποιο πιατο τι χρειαζετε για να βλεπω τα δικα μας καναλια αλλα και αλλα? εχω μια samsung le40b650.απο θεμα τηλεορασης πιστευω οτι ειμαι καλα.ποιες οι διαφορες της nova σε σχεση με αυτονομο πιατο αποκωδικοποιητη?πραγματικα ειναι ενα θεμα στο οποιο ειαμι ασχετος.ακομα εκει που ειμαι δεν εχει ιντερνετ και ο οτε μου ειπε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει συντομα.εχω και pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση καλο pc.εκει με καμια καρτα skystar τι μπορω να κανω? εγω ενδιαφερομαι να βλεπω τα δικα μας καναλια πρωτιστα και μετα να μπορει να γινει κατι και για κανα αλλο..το λεω γιατι δεν εχω καθολου σημααα και προσπαθω να βρω μια λυση για να μην αναγκαζομαι να δινω 50ευρα στην nova καθε μηνα

Reaction score
1
Απάντηση: επιλογη??

Καλώς ηρθες στην παρέα μας η οποία θα προσπαθήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα σου

Λοιπόν από ότι κατάλαβα πρέπει να μένεις σε κάποιο σημείο του νησιού που δεν έχει καλό σήμα ότι και αν έχεις κάνει!!!

Η μόνη λύση είναι συνδρομή στην Nova και κοίταξε να κάνεις ένα πακέτο με μόνο τα Ελληνικά κανάλια που έχεις το πρόβλημα
Δεν ξέρω αλλά νομίζω κάτι υπάρχει σε προσφορά http://www.nova.gr/el-gr/proionta---ypiresies/syndromitika-paketa/782-.cmt?

20,56 το μήνα

Reaction score
1.187

Τα ελληνικά κανάλια, ακόμα και τα κρατικά δεν υπάρχουν ελεύθερα σε κανένα δορυφόρο. Σε αναγκάζουν έτσι να πληρώνεις συνδρομή στην Nova, όπως είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού προκειμένου να δούν κάποιο κανάλι από την πατρίδα τους...

Reaction score
0

καλως σας βρηκα παιδια!απο οτι εχω καταλαβει μετα απο λιγο ψαξιμο η nova ειναι μονοδρομος μιας και η digea εδω στην ζακυνθο θα ερθει το λιγοτερο σε κανα χρονο.το σπιτι μου αν και βρισκεται σε ενα απιστευτο τοπιο στο δασος το βουνο του κοβει το σημα εντελωςςς.σκεφτηκα να παρω δικο μου πιατο για μελλοντικη χρηση και τον φτηνο αποκωδικοποιητη της nova.με αλλον δεν μπορω να κανω δουλεια βαζοντασ καρτα της nova? ειμαι σε αναμενα καρβουνα γιατι εχω δυο μηνες να δω τηλεοραση παιζει μονο ο αντ1!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.586

το σπιτι μου αν και βρισκεται σε ενα απιστευτο τοπιο στο δασος το βουνο του κοβει το σημα εντελωςςς. ...ειμαι σε αναμενα καρβουνα γιατι εχω δυο μηνες να δω τηλεοραση !

Ας έμενα και εγώ σε τέτοιο μέρος που μένεις εσύ,κι ας μην έβλεπα ποτέ τηλεόραση!

Υπάρχουν και τα blu ray!:126:

Reaction score
385

.....το σπιτι μου αν και βρισκεται σε ενα απιστευτο τοπιο στο δασος το βουνο του κοβει το σημα εντελως.
Και εμείς που βλέπουμε τι καταλάβαμε;
Όπως και αν έχει σε ζηλεύω φίλε, αυτό είναι ποιότητα ζωής !!

Reaction score
0

και εγω δεν το πιστευω ακομα και το καλυτερο ειανι οτι η θαλασσα ειανι και 5 λεπτα με το αμα3ι...αλλα ηρθε και η κοπελια οποτε τα βραδια τωρα μεσα...και χωρις τηλεοραση δεν 3ερω αν θα την παλεψω!!! χεχε κανα καλο πιατο φθηνο για προταση υπαρχει?

Reaction score
114

Αν αποφασισεις και παρεις τον εξοπλισμο της Νοβα,μην παρεις το κατοπτρο.
Παρε ενα αλλο,και θα προτεινα για 1,00μ.
Αν μπορουσες να το κανεις και κινητο θα ηταν οτι καλυτερο.
Βεβαια,θα το χρησιμοποιεις με την καρτα PC που εχεις.
O δεκτης της Νοβα δεν ειναι ικανος για κινησεις κατοπτρων.
Αυτο το λεω γιατι υπαρχουν αρκετα ενδιαφεροντα καναλια απο διαφορους δορυφορους.
Και σιγουρα και Ελληνικα.

http://gr.kingofsat.net/pack-ote.php

Και βεβαια,ισως σε πολυ λιγο,και το πακετο του ΟΤΕ.
Με συνδρομη βεβαια,αλλα ελπιζουμε,για προσιτη.

Reaction score
1.187

και εγω δεν το πιστευω ακομα και το καλυτερο ειανι οτι η θαλασσα ειανι και 5 λεπτα με το αμα3ι...αλλα ηρθε και η κοπελια οποτε τα βραδια τωρα μεσα...και χωρις τηλεοραση δεν 3ερω αν θα την παλεψω!!! χεχε κανα καλο πιατο φθηνο για προταση υπαρχει?
Καλύτερα χωρίς τηλεόραση γιατί υπάρχει και υπογεννητικότητα στην Ελλάδα... :114:

Πάντως πέρα από την πλάκα έγραφε την Κυριακή η Free Sunday ότι τα κανάλια αντιμετωπίζουν χοντρό οικονομικό πρόβλημα, τα έσοδα των διαφημίσεων λόγω κρίσης είναι πολύ περιορισμένα, και κόβουν τις ακριβές παραγωγές και το γυρνάνε όλοι στα reality σκουπίδια δηλαδή. Ηδη ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 και ο Alpha και θα τους ακολουθήσουν κατά πόδας και οι υπόλοιποι. Θα βρωμίσουν σκατό τα ερτζιανά...

Οπότε 1000 φορές καλύτερα που δεν βλέπεις...

Reaction score
114

Αυτο το πραγμα δεν το εχω καταλαβει ποτε, και ουτε θα το καταλαβω, απο οτι φαινεται.
Οπου και αν παω,ολοι οι Ελληνες να θελουν να ασχοληθουν με τα Δορυφορικα, και να θελουν να βλεπουν τα Ελληνικα καναλια.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.586

Μπορεί να μη ξέρουν καμμία ξένη γλώσσα!

Reaction score
114

Και ετσι να ειναι,ειναι μια ευκαιρια να μαθεις ,εστω μια.
Παντως,αν εχεις εναν αγωνα σε HD με ξενο σχολιασμο και ενα Ελληνικο καναλι,απο που θα προτιμησεις να το δεις ?
Kαι εισαι σιγουρος οτι ολοι θα προτιμησουν το HD ?

Reaction score
0

παντος αν ερθει και η digea τωρα με αφτο το πακετο του οτε που βλεπω τα πραγματα αλλαζουν... για να δω hd σημα πρεπει να εχω δεκτη hd ενας με καλο λογο αποδωσης τιμης
ποσο να υπολογιζω??

Reaction score
114

Γνωμη μου ειναι οτι εναν HD δεκτη τον χρειαζεσαι για πολλους λογους.
π.χ.οπως τωρα για το μουντιαλ ,που βλεπουμε ολα τα παιχνιδια σε HD.
Αν το πακετο του ΟΤΕ παει με δεκτη και καρτα παντρεμενη με αυτον, και ο δεκτης κλειδωμενος στον Hellasat, θα εισαι καλυμμενος ?
Αν ναι,τοτε ισως να μην χρειαζεσαι αλλον δεκτη.

Reaction score
0

μονο με δικο του δεκτη λες να πηγαινει?αν ειναι ετσι τοτε και παλι δεν θα εχουμε πολλες λυσεις η καρτα για το pc skystar κανει δουλεια??

Reaction score
1

μονο με δικο του δεκτη λες να πηγαινει?αν ειναι ετσι τοτε και παλι δεν θα εχουμε πολλες λυσεις η καρτα για το pc skystar κανει δουλεια??
ποια skystar ειναι η hd!!! αν ειναι αυτη βλεπεις Hd καναλια και κανεις μεταφορα εικονας στην Tv σου

προυποθετει υπολογιστη dual core και πανω για τα hd καναλια

τα sd παιζουν και με pentiumIII

Reaction score
0

απο pc παμε πολυ καλα και καρτα το θεμα ειναι ποιο πιατο θα εχει ενα λογικο κοστος και θα με ικανοποιησει σε περισσοτερες απαιτησεις...

Reaction score
114

Ειναι η Skystar HD η' η απλη ?
Κατοπτρο επελεξε, 1,00μ. κινητο.

Reaction score
1

απο pc παμε πολυ καλα και καρτα το θεμα ειναι ποιο πιατο θα εχει ενα λογικο κοστος και θα με ικανοποιησει σε περισσοτερες απαιτησεις...
εγω εχω Tecatel και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος
η διασταση του ειναι 1Μ στα περισσοτερα μαγαζια εχει καλη τιμη γενικα
@το εχω βαλει με Moter

Reaction score
0

απο οτι καταλαβα πρεπει να περιμενς για το πακετο του οτε ελπιζω να γινει συντομα και να ικανοποιηθουν ολοι.

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511